Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 BİTTİ BEYLER 1-0LA TAMAMDIR ATLADIK TURU...oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=onfb8ZMgebc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mustafa Sarp sanırım ikinci yarı topa deymedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Uzun zamandır bir futbolcuya bu kadar uyuz olmamıştım abi , bu özellikle büyük takımlarda oynayan yabancı futbolcuların daha ufak takımlardaki özellikle türk oyuncuları ezer ve küçümser davranışlarına sinir oluyorum. Keşke İbrahim Dağaşan gitse ağzına çaksaydı 2 tane son dakikada! Galatasarayın bu kadar kötü bir takıma karşı böyle bir galibiyet olması bu sene gs den korkmayacağımızın göstergesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Kewell için mi söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 suBzer0 said: Uzun zamandır bir futbolcuya bu kadar uyuz olmamıştım abi , bu özellikle büyük takımlarda oynayan yabancı futbolcuların daha ufak takımlardaki özellikle türk oyuncuları ezer ve küçümser davranışlarına sinir oluyorum. Keşke İbrahim Dağaşan gitse ağzına çaksaydı 2 tane son dakikada! easy champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu sahada artik mac oynatmamasi lazim federasyonun, bu rezillik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 esas bu sene korkman gerektiğinin göstergesidir. fener balı bizim yanımızda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Esh said: ayhana amc diyeni önce allah sonra rıdvan çarpar. Ayhan futbola forvet arkası olarak başladı, ve GS dışında tüm kariyeri de o bölgede geçti. Beşiktaş'ta da öncesinde de Türk futbolunun ofanstaki en yetenekli iki gencinden biri olarak gösteriliyordu Hasan Şaş'la beraber. Hasan Şaş da forvet oynuyordu hatta o dönem. Sonra GS'ye yolları düştü. Hasan Şaş önce forvet arkasına, sonra sol kanada kaydı, daha sonra da sırasıyla sol kanat , sağ kanat, forvet arkası, ortasaha göbeği, ön libero, sağ bek ve son olarak sol bek de oynadı GS'de. Ayhan'sa 10 numara olarak geldi ama uzun süre kulübede çürüdü, sonra ortasahanın göbeğinde oynamaya başladı çift yönlü olarak, bir süre sol kanatta denendi (ki gayet de iyiydi de sol kanat döneminde) sonra tekrar çürüdü ve en sonunda ön libero-göbek arası oynamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Anlamadığım şey, takım pozisyon vermiyor. Böyle rezil bir sahada Arda olmadan 3-4 oyuncunun takıma alıştığı bir maç, isterse Ufuk'un yanında çizgiye dizilsin takım şu derbi haftasında ben 3 puana bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bu arada bu Buca'nın sahasında haftaiçleri farmville oynuyolar galiba o ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bulent basgan sakinlesmis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Buca'nın stadı değilki, büyük ihtimal il spor gençlik müdürlüğü bakıyor oraya Buca'nın kendi derdi bir an önce kendi stadına geçmek, ama 14. haftaya kadar orada işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 BulletRide said: Kewell için mi söylüyorsun? yok Baros abi.. unutmuşum kime kızdığımı söylemeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bayağı geniş bir yazlıkçı emekli ağırlıklı kitleyle izledim maçı. Gol olunca herkes önce bi oh dedi sonra bi baktılar golü atan Ayhan'mış, gelen küfrün haddi hesabı yoktu. Zaten Rikard'ın bile ayhan gol atınca kahkaha atmasından gülmesinden, onu geçtim Ayhanın kendisinin bile gülmesinden belli durumun abesliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ayhan'ın yatacak yeri olmasa bile, adam sürekli oyun içinde, oyundan düştüğü bir saniye yok, topların çoğunu ezse de bir temposu var da, Mustafa Sarp kadar kaçak dövüşen adam görmedim ben. İstatistiği tutuluyorsa kaç kez topla buluştuğuna bakalım, gerçekten 10 kişi oynadık, Cana yeni reisimiz olmalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ayhan topla buluşuyo da ne oluyo ama, o da var. Adam sırf son 3 maç heralde bi 8-9 defa ayağındaki topu kaçırdı, arkasından gelen adam sırf dokunarak basıp ayağından top aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Onu diyorum işte, ama en azından mücadele ediyor. Misimovic zaten daha yeni, takıma alışsa hatta Wolfsburg'taki gibi oynasa bile gelmeyecek yardıma, e Mustafa da böyle oynarsa adam ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 misimoviçin sonu linkolnden beter olabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Galatasaray resmi facebook sayfası bu misimovic ve neydi o diğeri adını bile bilmiyorum o herini reklamlarını yardırdığı sıralarda bir yorumda bulundum. "Bu takım lincoln, carusca, linderoth ve buna benzer birçok futbolcu gördü, utanmasanız galatasarayı bu iki adam şampiyon yapacaksınız." dedim ve haklı çıktım. adam bu haftayı istanbul barlarında geçirirse olacağıda budur.. türk rakısı tatlı geldi heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ulan rıdvan "kötü oynayıp kazanmak diye bişi olmaz" dedi ve televizyonu kapattım direk. ulan fener senelerdir dünyanın en kötü futbolunu oynadığı maçlarda balla malla son dk golleriyle kazanıp durmadı, sen de maçtan sonra 32 diş çıkıp "ee fener günümüz futboluna uygun bir tarza sahip" gibi saçma sapan açıklamalar yapmadın di mi? şu programda biri beşiktaşlı biri fenerli durmadan galatasarayın altını oyuyorlar çaktırmadan. elanoyu söndürdüler şimdi de misimoviçi söndürecekler aferin. rijkaardı da kovdurtsalar yine barussolarla inamotolarla başbaşa kalsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Misimovic kötüydü eyvallah da öldürdünüz bi maçla. Adam ilk maçında gayet mücadele etti, iyi de oynamıştı bence. Bu haftaki bi maçla tüketmişiniz direk. Sabrın çok vakti değil gibi artık onu anlıyorum da, bireysel manada biraz uyum sürecine vermek lazım bence. Çok kötüyüz, o ayrı ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bi de takım ölülerden oluşuyordu resmen ya, sanki silah zoruyla sahaya çıkarmışlar da oynatıyorlarmış gibi. hayır avrupa maçı falan da kalmadı ne bu halsizlik bitkinlik? hakem bile daha çok koşmuş bizim topçulardan. hayır ayhanı sevmiyorum ama takımda bi tek o bi taraflarını yırtarcasına mücadele ediyor, hırslı. sahada topun ayağına yakıştığı tek kewell vardı zaten gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Orta saha organizasyonu bu kadar kısır bir takım top falan oynayamaz, Arda da olmayınca kanatlar yok. Pino skora göre oyuna girecek bir adam, kora kor maçta çok sırıtır. Bu takımın ilk 11'i belli, Cana ve Elano'yu yedek bırakarak fazla maceraya girmemek gerek. Hadi Arda olmadığından yabancı kontenjanına takıldık da, böyle gitmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar