Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 rakip takımlar bile artık BAM'ın üstüne oynuyor eheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayhan olsa olsa hay amc pozisyonunda oynuyo olabilir ayrıca. ciddi ızdırap olduk yalnız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 helal olsun süpertoto süperlig kalecimizi bile sakatladınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Elano galatasarayın en önemli oyuncularında ve yararlanılamıyor. MAdem bize verin, tabatayı verelim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu pino da o kadar iyi değilmiş yahu..bi çalım atamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 aydin keser pinoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ağzını kırdılar lan ayhanın. o kadar laf ettik üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Keşke Keita yı satmasaymışız, bu Pino nedir abi 5 gömlek altı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 AYHANA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 allah kahretsin ayhan atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 aquila said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAyhanahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayhan attı eheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 diye diye attırdık lan ayhan'a golü. AHAAHA ayağı kaymış adamın. diyodum öyle olmazdı o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 AHAHAHA ADAM BANA NİSPET YAPTI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Abi zeminde kaymış şutu çekerken, kaymasa gol olmazdı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barnacle said: adam amc ama ne bir asisti ne bir golü var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayhan attı lan ulan şunları öve öve bitiremediler ayhanla sarpı.ben anlamadım resmen bilerek öyle diyorlar içlerinden gülüyorlardır golden 3 saniye önce dediğim şey şuydu ayhan bir josico mustafa maldonado resmen aynılar ahaha mustafa sarp hiç birşey yapmıyor abi deiricem.yani ayhanın yine bi gideri var fakat sarp yok adam kabiliyetsiz yani onunda suçu yok.iyi bir yedek bu adamlar cıkıp banko oynayamazlar canayı monte edemediler bi ayhan-cana olsa bari ortasaha 6-0-4 oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 BEYLER AYHAN NASIL GOL ATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 super sidekicks vardı ataricilerde zamanında. orda adama faul yapardın adam sinirlenip power up olurdu felan. ayhana ondan oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Neyse adam bundan sonraki 5 maçını garanti altına aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 arkadaşlar buraya yazıyorum bu sene kadıköyde de fenere çakıcaz. olum yıllardır galiba fener balı ilk defa bizim yanımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 su an cananin girmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 birazdan gokhan zan falan gircek son 20dk görürsünüz nası hoplicaz golden sonra reykardın suratını gorunce cok uzuldum lan.adam ümitsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ayhan ve selçuk ikisi de süpriz gollerin adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu takima pinoyu bulup futbolcu diye getiren kimse insallah asansor bosluguna duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar