di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 GERGE said: Zaten burada ben dahil hiç kimse sürekli uyuşturucu kullanmanın iyi bir şey olduğunu söylemiyor, saldırgan davranmayın. Ama hiç kullanmayın diyip, size karşı çıkanları küçümsemek ya da aptallarmış gibi görmek de doğru değil. Bu uyuşturucuya karşı savaş pek tekin bir şey değil zaten, nedenlerini kurcalayınca anlarsınız. Sizin gibi aklı başında insanları bile böyle bir öcü memesiyle (şimdi kesin biri meme diyor diye bağırır: meme) korkutup saldırganlaştırmışlar... Öyle bir seviyeye gelmişizki artık insanlar düşüncelerini söylemeye bile çekiniyor. Burada yaptığım gibi etrafından dolanabiliyorum sadece çünkü kendimi ifade etmem kanunlara aykırı. Aslında bu yaptığım bile öyle olabilir. Abi sebebini tam anlamis degilim ama resmen alingan davraniyorsun. Ben mi derdimi anlatamiyorum acaba ? Apacik yaziyorum ustelik, anlasilmamasi da cok mumkun degil ki. Sen bildigin gibi davran bu konuda. Bilincli olarak yaptigin bir hareket oldugu icin senin hayatindir deyip karismiyorum, ozgurlugune mudahale etmiyorum. Kisisel kullanim suc mudur emin degilim ama sucsa bile sirf baskasinin sinirlarini ihlal etmeyen bir ozgurluk oldugu icin sonuna kadar da destekliyorum seni. Benim bahsettigim ne bunu ilac olarak almasi gereken, ne de senin tipinde insanlarin olusturdugu bir grup. Milyonuncu baski olacak ama; bu ise bir anlik gafletle, kurtulus bulamadigi zamanlarda, duzgun dusunemedigi zamanlarda bulasmis ya da bu egilimi gosteren insanlara. Siz ne derseniz deyin, bu kisilerin cogu baslarina gelenden ve iclerinde bulunan durumdan pek de memnun degil. Akillari var, hatta bir kismi pek zekidir eminim ama ne kadar zeka ile yetkin davranabilme her zaman birlikte hareket eden bir ikili degil. Tam aksine duygusal travmalar agir bastiginda bas edememeleri normal insanlardan cok daha olasi kisiler olmalari cok daha mumkun. Sonuc olarak bastan beri bunu soyluyorum, diger senaryolardan bahsetmiyorum, onlari isin icine katmiyorum. Daha baska nasil anlatabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 legal olsa alkol gibi yaş sınırı olsa mesela +20 ot için mantıklı olabilir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Vingthor said: ha alkol ha ot. illegal diye öyle inanılmaz kafa yapan birşey falan değil ot. yani ESRAR İÇİYOR gibi tepkiler ergen tepkileri. ot içmekle alkol almanın hiçbir farkı yok. kimyasal insanın dünyasını değiştiren birşey evet doğrudur ama ot için denmesin artık şu. ot bağımlısı diye birşey ben daha görmedim. kimsenin oOoO ESRAR İÇİYOR dediği yok zaten, kahveden bahseder gibi bahsetmeyin şu esrardan artık, bağımlılığa giden yol maddenin ilk kez kullanılmasıyla başlar ve sen hiç bağımlısını görmedin diye esrar bağımlılık yapmaz diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Vingthor said: legal olsa alkol gibi yaş sınırı olsa mesela +20 ot için mantıklı olabilir baya. hiç de mantıklı değil, ben 16-17 yaşlarındayken bana sigara-alkol satmayı reddeden 1 tane bakkala raslamadım, o adama al sat legaldir diye esrarı verirsen esrarı da çoluğa çocuğa satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sigara esrardan kat kat kötü bence. hayatta sürmem ağzıma. alkole laf yok ama. bi rakımız var ona bari karışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Hemen her turlu madde icin vucudun tolere edebilecegi degerler var. Onlari asmadiktan sonra icki de dokunmaz insana saglik acisindan. Agzinla icip kararinda iceceksin sadece. Sadece icki degil, diyen urunler vesaire de ayni statude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 esrar bağımlısı kafein bağımlısından azdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fistan said: Penthesilea said: ilk olarak, uyusturucunun her turlusu kotu tabi ki, her turlu bagimlilik basli basina kotu zaten. ama soyle bir durum var, cok da sabit fikirli olmamak lazim marijuana lafi gecmis mesela, ABD'de bircok eyalette tibbi amaclarla kullaniliyor. ha bu demek degil ki yararli veya zarari yok, sonucta o bitkiler yasa disi bir sekilde yetistirildigi icin uzerine kim bilir kac cesit kimyasal madde vardir, her turlu bortu bocek vs zehiri cigere gidiyor direk, dikkat :) olum sen ne sacmaliyon yasadisi yetistirilen bitkiyede konar digerinede konar bortu bocek dediginfistan sen yemin ediyorum salak oluyosun bazen ya bocek konuyo dememisim yukarda, bocek zehiri demisim. bocege falan karsi ilaclanir tum bitkiler. saglikli uretim yapilan yerle kacak uretim yapilan yer arasinda kullanilan kimyasallar ve sonra bunlarin temizlenip temizlenmedigi arasinda cok buyuk fark olur haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 morfin de tıbbi amaçlarla kullanılıyo ama morfinman olmak kötü bişey. şu tıbbi amaca kullanılıyo hedelerini geçelim zira uyuşturucu is a must for tıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bagimlilik yapan cok madde var ki dose tebesir tozunu hop gum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tebeşir nerde olur? lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Penthesilea said: fistan sen yemin ediyorum salak oluyosun bazen ya bocek konuyo dememisim yukarda, bocek zehiri demisim. bocege falan karsi ilaclanir tum bitkiler. saglikli uretim yapilan yerle kacak uretim yapilan yer arasinda kullanilan kimyasallar ve sonra bunlarin temizlenip temizlenmedigi arasinda cok buyuk fark olur haliyle. topiki test ediyordum ben ilke valla hatırlamıyorum bile ne yazdıgımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bone said: hayatımda hiç uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmadım. ancak şu lcd kafasını hep merak ederim. lcd'yi konu alan pyschedelic videolar oluyor bazen ilginç geliyor. öte yandan bu tip maddeleri hiç kullanacağımı da sanmam. üşengeçlik ayrı mesele bi de sağlığa zararlı oluyorlar. kimse deginmemis. lcd'nin kafasi olmaz haci. lcd'ye bakarsin, guzel goruntu alirsin sdf. lsd o dedigin. sinestezi yapar, olmeden denemek istediklerim listemdedir. uyusturucu aleminde 10 kaplan gucunde oldugu rivayet edilir. ote yandan hic kullanmamakla beraber esrara eroin muammelesi yapan yurdum insanindan bende sitemkarim. bazi insanlar hakikaten kullansin esrari, kullanmadan cekilmiyolar cunku, adamlarin stres atma yolu o. kullananlari da cok yargilamiyorum cunku cok yakin akrabam her boku kullandi, sokaklara dusme seviyesinde gezdi ve hic bi zaman kizmadim, ailesine kizdim. herkesin kendince hakli sebepleri oluyo, herkesin bi sabir esigi oluyo. insanlar etrafindaki kosullari degistirecek olanaga sahip olmadigini gorunce, sorunu coz(eme)mek yerine sorunla bi sekilde bas etme yolu ariyo. son olarak drugs are bad, m'kay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 di said: Hemen her turlu madde icin vucudun tolere edebilecegi degerler var. Onlari asmadiktan sonra icki de dokunmaz insana saglik acisindan. Agzinla icip kararinda iceceksin sadece. Sadece icki degil, diyen urunler vesaire de ayni statude. anlatamadım abi derdimi bağımlılığa giden yol 1 kere içmekle başlar hatta söz konusu sigaraysa kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum 1 defa adamakıllı içen illa ki bağımlı olur(gerçi benim uzun bi pasif içicilik geçmişim vardı) ha ben sadece arkadaş ortamında sigara içen bağımlısı olmayan tipler gördüm ama o adamlar dumanı ağızlarına alıp pof diye bırakıyorlardı, haliyle zevk aldıkları da yoktu sırf gösterişti yani babamda ciddi bir yatkınlık var alkole, 1 yıldır kafa olduğunu görmedim ama 2şer 3er götürüyor biraları kaş göz arasında, haftada bir kapıda 10dan fazla boş şişe görüyorum, o da şimdi öylesine içiyor hesapta ama bu bira sefası sigarayı bıraktıktan 1 yıl sonra falan başladı adamda son 2-3 ay da iyice azıttı, yavaş yavaş ilerliyor o yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lsd>magic mushroom>weed>all benim icin. Abartmadikca lsd'nin bir zarari yok hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Eheh, anlatmak istedigini en iyi anlayan benimdir muhtemelen de sana bisey dedigim yok zaten. Su kadar ictik/ictiler bisey olmadi bunca zamandir kafasindakilere ithafen yazmistim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 senko said: lsd>magic mushroom>weed>all benim icin. Abartmadikca lsd'nin bir zarari yok hem. oha abi abarttın. Lsd en az kullanımında bile beynin düzenini bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 zehir gibi benimki walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ben ondan o kadar emin degilim senko =) ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bir kez esrar içmiş birine, esrar var gel derseniz gelmem demez.o kafayı bir daha yaşamak ister.önemli olan ortamdır bu konuda, içici insanlarla takılıyorsanız sizde içici olup çıkarsınız.sonra bir bakarsınız hap atmaya başlarsınız. esrar yüzünden uzaklaştığım çok dostum oldu.kişilikleri bozuldu hepsinin.bu işin sonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bugün sigara içen, yarın esrar içer. esrara başlayan, yarın banka soyar adam öldürür. banka soyan ertesi gün tecavüzcü olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hi i am mahmut.i'm an addict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 SodomVsGomore said: bugün sigara içen, yarın esrar içer. esrara başlayan, yarın banka soyar adam öldürür. banka soyan ertesi gün tecavüzcü olur...kisaca sigara icene arkani donme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 said: kısaca, hayatını bok etmeye karar vermiş birisini durdurmanın bi yolu falan yok. Bu. Maddeyle bir alakası yok, yapacak olan maddesiz de yapıyor maddeyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar