Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bone said: call of cthulhu dediğin dark corner of the earth ise, fps veya adventure ile pek alakası yok daha ziyade survival horror. bahsettiği şey monkey island gibi icon adventure oyunlar. Revangelis said: boşverin yenileri titanic: adventure out of time falan oynayın güzel oyundu. o da point and click adventure abi dusmanlarin ustune silahla tikliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Off ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Kes Tolga, yetemiyosun di mi Adventure oynamaya? Git PES oyna sen :P Lighthouse isim olarak ilgimi çekti, dur bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 lighthouse kafayı yedirir zor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Fahrenheit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nileppezdel said: tercihen yeni çıkmış oldschool ruhlu ve point&click adventure'lar arıyoruz. machinarium, monkey island gibi icon adventure soruluyor, dark corner of the earth, silent hill, fahrenheit söyleniyor. ben de diablo ve icewind dale diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ahaha :D Abi evet sorduğuma göre tavsiye verirseniz cidden güzel olur. Bir de windows7'de oynanabilir olması açısından yeni olsun demiştim. Lighthouse baya güzele benziyor mesela ama çalışır mı acaba windows7'de? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bak lighthouse ezer. bul onu elbet vardır bi yöntemi olmadı alın dandik bi leptop win98 li falan oynayın şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 lighthouse'u oynamıştım sanırım. güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Oynamanın yöntemi var sanırım, dosbox'la falan oluyormuş da bulamadım zaten oyunu. RealMYST indiriyorum, onu oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Machinarium'u bitirdik, LeChuck's Revenge'in yenisine başladık. Ama Machinarium ne leş bir oyundur, şirin grafikleriyle göz boyuyor resmen. Meğer nefret ediyormuşum puzzle adventurelardan. Hayır yani itemlarla etkileşim falan güzel, öyle olsun cnaımı yesin de o kadar anlamsız puzzle'lar vardı ki... Hani sırf oyun zor olsun diye hiçbir şekilde mantığa yatıramayacağın "gereksiz" puzzle'larla doluydu oyun. Kabus gibiydi o açıdan hakkaten, çok sinir oldum :( God of War'daki puzzle'lar falan en azından mantıklı, antik tapınaklardaki otomatik kapıların mekanik çalıştığını biliyoruz o yüzden mekanik puzzle falan güzel de şurada cidden hiçbir amacı olmayan sırf puzzle olsun diye koyulmuş şeyler can sıktı. Sonra Monkey Island iyi geldi tabi ama bunlardan önce oynadığım son adventure Heavy Rain olunca gerçekçi bi şekilde oynamaya çalışıp o gerçekçi işlemleri gerçekleştiremeyince sinirlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ÇOK eski bir oyun olsa da adventure için mükemmeldir: Neverhood Bunun dışında standart point&click adventure için mükemmel iki önerim var, daha doğrusu aynı serinin iki oyunu: Runaway Runaway 2 Deneyin bunları pişman olmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Runaway'i çok beğenmiştik zaten de 2.sinin sağlamını bi türlü bulamadım ilginç bir şekilde. Bir başka adventure gecesinde 2.yi oynamayı planlıyoruz ama. Real Myst indirdim windows 7'de çalıştıramadım bir türlü, Grim Fandango'yu ise yükleyemedim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar