Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 di said: Ahaha lafi ustune alinip kendini bilmek de guzel sey. Valla milleti biktiran, samar oglani olan sen ol, uzayacak kisi ben olayim. Peki =) valla son zamanlarda her postumun altında nefret dolu mesajlarını görüyorum. bir öm atmadığın kaldı alınmam çok normal. ama sen galiba herkese karşı böylesin. seni wastryx ile aynı odada 1 ay inkube etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi kız çıkmıyodu dartanyan kız çıkıyodu film 3 silahşörler. dartanyan kimliğini gizliyo meğer kızmış. vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ravensight said: abi kız çıkmıyodu dartanyan kız çıkıyodu film 3 silahşörler. dartanyan kimliğini gizliyo meğer kızmış. vay şunu anladıktan sonra boncuk boncuk baktım ekrana, gözümden bir damla yaş süzüldüğüne inanır mısınız? iyisimi ben yatayım. algımda seçicilik falan kalmadı. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 di said: Lyvanna_Dolores said: Ravensight said: dartanyan bi çizgi filmde kız çıkıyodu lan çok eski bi alman yapımı kanal 6 veriyodu fdagasgljfklghj bunda anlamayacak ne var ! demek isterdim ama üzülme Tolga sorun sende değil Evet. Bence sorun sende. sana hic satasmadim, gozumden kactin sanma ha bi de tim! seviyorum seni. hadi sende yat zıbar gece gece dolanma buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kız çıkıyordu. bir filmde dartanyan büyücülerle koşturuyor o sırada kız da yanı sıra koşturuyordu. tv'de izlemiştim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 noolmuş lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Valla ne alacaksa alsın küçük bir şey alsın. Ben 17 inch laptopum yüzünden fizik tedaviye başlayacağım bir kaç aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 17'' senin boyun kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Cystein said: di said: Ahaha lafi ustune alinip kendini bilmek de guzel sey. Valla milleti biktiran, samar oglani olan sen ol, uzayacak kisi ben olayim. Peki =) valla son zamanlarda her postumun altında nefret dolu mesajlarını görüyorum. bir öm atmadığın kaldı alınmam çok normal. ama sen galiba herkese karşı böylesin. seni wastryx ile aynı odada 1 ay inkube etmek lazım Sanki çok matah bir insanmışsın gibi bana laf mı atıyorsun len :D safhasgd eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sipeyskeyk said: 17'' senin boyun kadar zaten Evet hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fujitsu siemenslerde bir ara ekranlarında piksel patlağı sorunu vardı , şu an ne durumda bilmiyorum , ondan alıcaksa iyice baksın yani. ama benim tavsiyem kız kullanacaksa lenovo alması. onekeyrecovery diye bir tuşu var, tek tuşla format atıyor ne varsa geri yüklüyor 10 dk sürüyor hepsi en fazla. mis gibi tertemiz tam kız işi. ayrıca kalite olarak da iyi , ibm işte bence lenovo alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lenovo(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sipeyskeyk said: 17'' senin boyun kadar zaten cetvel olculeri ile uzuv olcumlerini geride biraktik sevgili sipeyskek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 edaysa ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 snowwhite said: fujitsu siemenslerde bir ara ekranlarında piksel patlağı sorunu vardı , şu an ne durumda bilmiyorum , ondan alıcaksa iyice baksın yani. ama benim tavsiyem kız kullanacaksa lenovo alması. onekeyrecovery diye bir tuşu var, tek tuşla format atıyor ne varsa geri yüklüyor 10 dk sürüyor hepsi en fazla. mis gibi tertemiz tam kız işi. ayrıca kalite olarak da iyi , ibm işte bence lenovo alsın fujitsulardan hala var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar