ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Arkasokak said: ihavetwoproblem said: biz buna halk arasında rencide etmek yerin dibine sokmak rezil rüsva etmek internet aleminde de crit diyoruz. biz de burada kasılan ağdalı cümlelere bakıp, liseli diyoruz. fenerlilerden bile yancı bulamayınca kendine galatasaraylı yancı mı yapmaya çalışıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hah arkasokak, sahibi de geldi, kendisi pek bir haberdardır ağdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yancı mı? yancı deyince akla, tamam şimdi tuttun, hemen onun adı gelir...beşiktaş. tuttuğu takımın statüsünü bilmeden, haddini aşan yorumlara girişen üyeleri şiddetle kınıyorum. varlıklarını kabul edip tanıyorum ki kınıyorum, yine kıymetimi bilin :) imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sen kendi takımının statüsünü bi söyle bu sene için hafta içi maç yapmış ve 2 adet sakatlık yüzünden 1 adet oyuncu değiştirebilen bi takıma karşı kendi evinde karambole bulduğun gole sevinip başarılı futbol oynadığını sanmakmı ? tek kale maç izledim ben çünkü maç boyunca. paok yeterli olurdu aslında senin takımının statüsü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 galatasarayı kucumseyen arkadaş ligde gerisinde oldugunu unuttu herhalde galatasarayın. kötülük bakımından fenr ile gs yi kıyaslarsak fenerbahçe daha kötü.cunku bizdeki kapasite belli.mustafa sarpla falan oynuyoruz.ama tranferler yapıp 5 haftada 3 maglubiyet almak iç açıcı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 statü? haddini aşmak? ARTIK BÜYÜ LÜTFEN, RİCA EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Üff herkes agresif arkadaş, sadece Beşiktaş abartıldığı kadar iyi değil ve patlayacak bir balon yok onu söyledim, daha da iyi olacaktır belki fizik kondisyonları üst düzeyde çünkü. En iyi futbolu da oynuyorlar, itiraz yok. Ama Gs ve Fb'nin kötü oynayarak da şampiyon olacağı, Beşiktaş'ın çok daha iyi olması gerektiği de şu ligin klişesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bu sene GS ve FB nşa'da şampiyon olamaz. Kayseri olur, Bursa Trabzon olur, onlar olamaz. NŞAda diyorum bak. Hakemlere immune adamlar var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 neler denmiş okumadım ama oynanan top açısından bjk > fb = gs şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 beşiktaşta bir cacık yok dedim inanmıyosunuz. beşiktaş geçen seneki galaatasaraydır.en yakın zamanda düşüşe geçer fenerde biraz gs ye karşı oynadıgı gibi şans olsa maç 4-5 olurdu.o kadar pozisyona girdi atamadı.9. hafta 1 pozisyona girer 4 gol atar beşiktaş 3 kişi ile oynuyor.ernst guti q7.işte geçen seneki gs keita arda kewell gibi ama 2-3 adamla olmuyor bu işler.q7 şuan çok iyi gidiyor.fakat performansının düşüceğini ancak polyanna göremez :).q7 10 var ise 5 maç olmicak.beşiktaşta bu maçlardan büyük hasar alıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 "beşiktaş geçen seneki galaatasaraydır.en yakın zamanda düşüşe geçer " şuda kült oldu daha ne zaman geçicez düşüşe anlamadım ki tabiki hep böyle gitmicek ama daha ne yapcak bu takım olmuş 5. hafta sakatlıklar olsada takım kazanıyor q7siz bişey yapamaz dediniz onsuzda takım 4 atıyor taktiksel bi değişiklik yapıyoruz yine oyuna hakimiz hala dişimize göre rakipte yokmuş zati fener bile değilmiş anlamadım ki kim rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 daha ne zaman düşüşe geçicez demek için "bayağı" erken be llama, geçen sene bu haftalarda nonda'nın attığı golle beşiktaşın attığı golü kıyaslayıp dalga geçiyorduk biz de, sonra halimizi herkes gördü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 İyi de ileride düşebiliriz diye, şimdi sevinmeyecek miyiz? Keyfini çıkarıyorum. Kadıköy aradan çıkmış fener 3 puan, gs 1 puan geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Rewendor said: daha ne zaman düşüşe geçicez demek için "bayağı" erken be llama, geçen sene bu haftalarda nonda'nın attığı golle beşiktaşın attığı golü kıyaslayıp dalga geçiyorduk biz de, sonra halimizi herkes gördü :) abi tamamda biz yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz siz hiç tökezlemeden paldır puldur 5ten aşağı atmıyordunuz hem sakatları biz sizin geçen seneye göre şimdi erken yaşamaya başladık sağ bek yok takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben zaten sevinmeyin ya da beşiktaş kötü demedim yanlış anlaşılma olmasın, sadece "gs gibikötüye gitmeyecez takımın standartı böyle" demek için çok erken onu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 evet belli olmaz gerçi 2 hafta sonra 3 adam gider pıt alırız aşağıda bi yerleri.. günü yaşalım şimdilik bir puan aldık bir sıra yükseldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kağıt üstünde öyle olabilrde keita'yı guti veya q7 veya ernst ile aynı cümlede kullanmak, bu 3lüye hakarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aquila said: 1-1 bunu unutmusum, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sami Yen'e kaçıncı hafta geliyor aşkım Guti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: kağıt üstünde öyle olabilrde keita'yı guti veya q7 veya ernst ile aynı cümlede kullanmak, bu 3lüye hakarettir Hadi gutiyi quaresmayı anladık dönemlerinin ünlü oyuncuları da, ernst ne oluyor? Hem pozisyonu alakasız hem ün/geçmiş/kariyer olarak daha sönük, takıma katkı olarak da Keita'nın kazandırdığı puanlar ortada. Abartmayın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 red'in yazdığı mesaja atıfta bulundum. o yazdı bende ona göre yorum yaptım. heraldeki yerleri alakasız ama o mesajdaki karşılaştırma da ne kadar alakasızdı görmüşsün işte :) ernst gelmeseydi 2 sene önce biz babayı şampiyon olurduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ihavetwoproblem said: dreagloth said: ha sen gs liymişsin, cevap vermesem de olurmuş. biz buna halk arasında rencide etmek yerin dibine sokmak rezil rüsva etmek internet aleminde de crit diyoruz. bu eleman kim ya? her topicte ona buna sataşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: red'in yazdığı mesaja atıfta bulundum. o yazdı bende ona göre yorum yaptım. heraldeki yerleri alakasız ama o mesajdaki karşılaştırma da ne kadar alakasızdı görmüşsün işte :) ernst gelmeseydi 2 sene önce biz babayı şampiyon olurduk :) Bu ülkenin en iyi orta saha oyuncusu Ernst zaten, ona itiraz yok ama o bile Keita,Q7 ve birçok elemanla adı beraber anılınca komik duruyor, kesinlikle kötü olduğundan değil ama ortalama üzeri bir orta saha oyuncusunun bile takımı nerelere götüreceği ortada, biz hala 10 numaralara takılalım Fenerbahçe'nin Appiah'tan beri, bizim ise ezelden beri getirdiğimiz hücumcularla denk kalitede bir orta saha transferi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 isim ve kariyere takılmışınızda keita guti ahmet mehmet farketmez galatasarayda geçen sene böyle 1-2 adamın aldıgı maçlarla götürdü. beşiktaşta ise suan q7 goturuyor.işte guti mükemmel bi pas attı penaltı oldu ama bu adamlar 38 maç böyle oynayamıyor işte.bizim takımlarımızın eksiğide bu.1-2 adamın ayagına bakıyoruz.formsuz olduklarında .puan kaybı oluyor. ama takımların geneline baktıgımızda zevkli futbol bırak zevkliyi elle tutulur futbol yok kat kat güçsüz rakipler karşısında bile çok zorlanan takımlar. nihatlar baroniler mustafa sarplar tabatalar yazık bize yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ya tabiki bir kaç oyuncu bir takımı kurtaramaz ama bizim ligimizde hep böyle. Fenerbahçe'yi alex'in senelerce taşıdığı gibi. Arda'sız GS'yi burada kimse düşünmek bile istemez. O takımca başarı olayı bizim için biraz zor. Ama Beşiktaş'ta şu çok pozitif şekilde değişmiş; maçın sonuna kadar sakin ve panik yapmadan, kendinden emin bir şekilde atak yapıyorlar. Geçen seneki Beşiktaş olsa 60. dakikadan sonra doldur boşalta başlar heycandan topları ayaklarında tutamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar