Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Fenerbahçe - Beşiktaş | 19 Agu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:
stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim.

Adam gibi sor o zaman, ben soruna cevap verdim. Kendini zeki zannediyosun galiba da gerçekler pek öyle değil gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Arkasokak said:

stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim.

basın toplantısında söyledi

başıma geleceği biliyordum dedi

eğer sıtoçu alsaydım " neden takım öndeyken kiristiyanı alıp orta sahayı kuvvetlendirmedin " derdiniz , o yüzden sıtoçu almadım dedi

yani adam takımı, oynadığı futbolu, maçı , herşeyi bir kenara bırakmış, basın bana ne der, ben buna karşılık nasıl bir önlem almalıyım, maç berabere biterse ne demeliyim, kazanırsak nasıl konuşmalıyım ve buna benzer bilimum saçmalık düşünüyor, tabiki başarılı olamaz

ha tabi bir de bütün bunların dışında ntvsporda ne zaman işbaşı yaparım diye de düşünüyordur :)

ee o zaman sorarlar Selçuk'la niye başladın, Christian'la başlamadın diye
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ee bence zaten 11 başlamalılar, kadro benim elimde olsa nobre-nihat ile kesinlikle başlamazdım mesela

Hayır anlamıyorum zaten Nihat ve Nobre'de bu kadar ısrar etmek niye? Yabancı kontenjanı sorunun vs. de yoktu. Kadro şuydu;

Hakan
Ekrem - Zapo - Toraman - İsmail
Aurelio
Ernst - Guti
Nihat Quaresma
Nobre

ee bakıyoruz, 4 yabancı ile oynuyoruz. Bobo'yu, Hilbert'i, Holosko'yu sahaya sürüp gayet hızlı bir oyun oynama şansın varken gidip Nobre ile, Nihat ile, hatta formsuz Aurelio ile Fenerbahçe maçına çıkıyorsun.

Sahaya sürülen 11'i tartışmak zaten işin ayrı boyutu, fakat bu 11'i sahaya sürdükten sonra telafisini yapmak istemek apayrı bir boyut. Schuster'in kafasında farklı birşey vardı demek ki yapacak birşey yok fakat şanssız sakatlıklar vs. olmasaydı ve iki değişiklik hakkımız olsaydı Beşiktaş fazlasıyla iyi işler çıkarabilirdi.

Her neyse, öyle ya da böyle Beşiktaş her şekilde bana güven verdi. Keşke 3 puan alınsaydı lakin bazı alternatif oyuncularla maça çıkılmasına rağmen gayet iyi bir oyun sergilendi. Üstelik Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye karşı sergilendi bu oyun ki bu beni fazlasıyla tatmin etti dediğim gibi

Karşı takımı tartmak istedi sanırım ama erken sakatlıklar bütün planlarını bozdu tabi derbi olaylarını tam olarak anlıyamamış sanırım bizim derbilerimiz sert olur ona göre önlem al diye uyaran olmamış galiba
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

tam tahmin ettgm gibi bi mac oldu,sacma sapan cok pozisyona girdi fb ama atamadı zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fb deplasmanı icin 1 puan cok önemli,inönüye bekleriz B)-

sunu belirtmek isterim oyunun basındaki sakatlıklar olmasa fb yine bu kadar cok pozisyona girerdi eminim cünkü bjk nn defans cok kötü bariz ortada.disli rakipler darmadagın eder bizi
schuster ne yapıp edip buna cagre bulmalı hucum futboluda bi yere kadar

defansın ortasındaki esas 2 oyuncu sakat ferrari ve sivok şu anda oynıyan adamlar zapo ve toraman yedek aslında. toraman hatta sağ bek falan oynuyor ara sıra. Çokta fazla hata yapılmadı aslında bir kaç pozisyonda yer tutamadılar o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

oldun said:

aktiftablet said:

, arada FBnin bir iki kontrası oldu.

sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı

Kim nasıl ezmiş yahu? FBnin üstün olduğu tek istatistik top kaybı :D

önde olan takımın daha çok pozisyona girmesini beklemiyosun heralde dmi böyle bi maçta. ilk yarı 0-0 bitse 2. yarıda aynı gidicekti maç İZLEDİYSEN. hiç sanmıyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş

bjk defansında sorun yok yedimiz golde hep yaptıgımız 10 dk yapmadık ondan oldu forvetlerin ortasahaların bastıgı rakibi zorladıgı maclarda defans daha toplu oluyor ama ön taraf salarsa arkaya cok yük biniyor tabatanın necipin nihat yerine oynaması sart topu kaptırdıgımızda hemen birinin basması lazım nihat defansıda zayıf olunca aksıyor nobre-bobo ikilisinin hiç deilse ikiside defansıf olarak basıyorlar ama nihat, tabatanın yarısı kadar yardım etmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

aktiftablet said:

oldun said:

aktiftablet said:

, arada FBnin bir iki kontrası oldu.

sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı

Kim nasıl ezmiş yahu? FBnin üstün olduğu tek istatistik top kaybı :D

önde olan takımın daha çok pozisyona girmesini beklemiyosun heralde dmi böyle bi maçta. ilk yarı 0-0 bitse 2. yarıda aynı gidicekti maç İZLEDİYSEN. hiç sanmıyorum ama

bence sen izlememişsin maçı. Gole kadar fenerbahçe ne yaptı allaşkına onu söyle bana? maç boyunca yaptığından farklı ne yaptı?
Sosyal ağlarda paylaş

karambolden bir gol bulup sonra çıkıpta ezdik demek güzel birşey olsa gerek.
beşiktaş ilk yarı sadece pozisyon bulamadı kötü oynamadı.
kaleci hatası ve erken sakatlıklar yüzünden istediğini yapamadı
eğer 1 oyuncu daha değiştirebilseydi nihat yerine holosko yada tabata değişikliği 3 puanı beşiktaşa getirirdi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...