oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hersey bi yana gökhan ünalı almak neydi yahu az daha vakit olsa 1-2 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Arkasokak said: stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim. Adam gibi sor o zaman, ben soruna cevap verdim. Kendini zeki zannediyosun galiba da gerçekler pek öyle değil gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 harrykewell said: Arkasokak said: stoch'u yabancı sınırlaması yüzünden almadı demiş cin fikirli bir üyemiz. "cristian'ın yerine neden almadı?" diye düzelteyim soruyu, sazanlığa mahal vermeyelim. basın toplantısında söyledi başıma geleceği biliyordum dedi eğer sıtoçu alsaydım " neden takım öndeyken kiristiyanı alıp orta sahayı kuvvetlendirmedin " derdiniz , o yüzden sıtoçu almadım dedi yani adam takımı, oynadığı futbolu, maçı , herşeyi bir kenara bırakmış, basın bana ne der, ben buna karşılık nasıl bir önlem almalıyım, maç berabere biterse ne demeliyim, kazanırsak nasıl konuşmalıyım ve buna benzer bilimum saçmalık düşünüyor, tabiki başarılı olamaz ha tabi bir de bütün bunların dışında ntvsporda ne zaman işbaşı yaparım diye de düşünüyordur :) ee o zaman sorarlar Selçuk'la niye başladın, Christian'la başlamadın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Beşiktaş iyi takım,iyi basıyorlar topa,rahat oynuyorlar hücumdayken,bizim gibi telaşlı değiller... Biz ne zaman Kadıköy'de böyle oynayabileceğiz merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://img521.imageshack.us/img521/8972/gutih.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aykut daumun yolundan gitmeye çalışıyor.bir yandan takımda birşeyler değiştirmeye çalışıyor ama bir yandanda basına yaranmaya çalışıyor.aziz iyi dayandı başka bir hoca olsa çoktan yollamıştı.buda iyi birşey demekki aykutun arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 DarKRideR said: ee bence zaten 11 başlamalılar, kadro benim elimde olsa nobre-nihat ile kesinlikle başlamazdım mesela Hayır anlamıyorum zaten Nihat ve Nobre'de bu kadar ısrar etmek niye? Yabancı kontenjanı sorunun vs. de yoktu. Kadro şuydu; Hakan Ekrem - Zapo - Toraman - İsmail Aurelio Ernst - Guti Nihat Quaresma Nobre ee bakıyoruz, 4 yabancı ile oynuyoruz. Bobo'yu, Hilbert'i, Holosko'yu sahaya sürüp gayet hızlı bir oyun oynama şansın varken gidip Nobre ile, Nihat ile, hatta formsuz Aurelio ile Fenerbahçe maçına çıkıyorsun. Sahaya sürülen 11'i tartışmak zaten işin ayrı boyutu, fakat bu 11'i sahaya sürdükten sonra telafisini yapmak istemek apayrı bir boyut. Schuster'in kafasında farklı birşey vardı demek ki yapacak birşey yok fakat şanssız sakatlıklar vs. olmasaydı ve iki değişiklik hakkımız olsaydı Beşiktaş fazlasıyla iyi işler çıkarabilirdi. Her neyse, öyle ya da böyle Beşiktaş her şekilde bana güven verdi. Keşke 3 puan alınsaydı lakin bazı alternatif oyuncularla maça çıkılmasına rağmen gayet iyi bir oyun sergilendi. Üstelik Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye karşı sergilendi bu oyun ki bu beni fazlasıyla tatmin etti dediğim gibi Karşı takımı tartmak istedi sanırım ama erken sakatlıklar bütün planlarını bozdu tabi derbi olaylarını tam olarak anlıyamamış sanırım bizim derbilerimiz sert olur ona göre önlem al diye uyaran olmamış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 vivavale said: tam tahmin ettgm gibi bi mac oldu,sacma sapan cok pozisyona girdi fb ama atamadı zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fb deplasmanı icin 1 puan cok önemli,inönüye bekleriz B)- sunu belirtmek isterim oyunun basındaki sakatlıklar olmasa fb yine bu kadar cok pozisyona girerdi eminim cünkü bjk nn defans cok kötü bariz ortada.disli rakipler darmadagın eder bizi schuster ne yapıp edip buna cagre bulmalı hucum futboluda bi yere kadar defansın ortasındaki esas 2 oyuncu sakat ferrari ve sivok şu anda oynıyan adamlar zapo ve toraman yedek aslında. toraman hatta sağ bek falan oynuyor ara sıra. Çokta fazla hata yapılmadı aslında bir kaç pozisyonda yer tutamadılar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aktiftablet said: oldun said: aktiftablet said: , arada FBnin bir iki kontrası oldu. sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı Kim nasıl ezmiş yahu? FBnin üstün olduğu tek istatistik top kaybı :D önde olan takımın daha çok pozisyona girmesini beklemiyosun heralde dmi böyle bi maçta. ilk yarı 0-0 bitse 2. yarıda aynı gidicekti maç İZLEDİYSEN. hiç sanmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bjk defansında sorun yok yedimiz golde hep yaptıgımız 10 dk yapmadık ondan oldu forvetlerin ortasahaların bastıgı rakibi zorladıgı maclarda defans daha toplu oluyor ama ön taraf salarsa arkaya cok yük biniyor tabatanın necipin nihat yerine oynaması sart topu kaptırdıgımızda hemen birinin basması lazım nihat defansıda zayıf olunca aksıyor nobre-bobo ikilisinin hiç deilse ikiside defansıf olarak basıyorlar ama nihat, tabatanın yarısı kadar yardım etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 poopla said: aktiftablet said: oldun said: aktiftablet said: , arada FBnin bir iki kontrası oldu. sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı Kim nasıl ezmiş yahu? FBnin üstün olduğu tek istatistik top kaybı :D önde olan takımın daha çok pozisyona girmesini beklemiyosun heralde dmi böyle bi maçta. ilk yarı 0-0 bitse 2. yarıda aynı gidicekti maç İZLEDİYSEN. hiç sanmıyorum ama bence sen izlememişsin maçı. Gole kadar fenerbahçe ne yaptı allaşkına onu söyle bana? maç boyunca yaptığından farklı ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 karambolden bir gol bulup sonra çıkıpta ezdik demek güzel birşey olsa gerek. beşiktaş ilk yarı sadece pozisyon bulamadı kötü oynamadı. kaleci hatası ve erken sakatlıklar yüzünden istediğini yapamadı eğer 1 oyuncu daha değiştirebilseydi nihat yerine holosko yada tabata değişikliği 3 puanı beşiktaşa getirirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ayrıca şunuda belirtelim, Beşiktaş, perşembe gecesi 00:00 da sofia maçını bitirdi. pazar günü fiziksel olarak 90. dakikada hala fenerbahçeden üstünse oturup düşünmesi lazım bunu aykut'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Ayrıca şunuda belirtelim, Beşiktaş, perşembe gecesi 00:00 da sofia maçını bitirdi. pazar günü fiziksel olarak 90. dakikada hala fenerbahçeden üstünse oturup düşünmesi lazım bunu aykut'un. başlık kitlene bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kime kitleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Kilit değil de critlemişsin Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 valla ben değil aykuta critlendi, madem öyle başlığı da ona kitleyelim napalım. 9. haftaya kadar dayanırsa aykut iyi, yok 2 haftaya gönderirlerse, gsnin kazanma ihtimali %10 artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Biride 5. haftada balonunuz patlayacak diyordu kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 5 haftada 10 puan üstelik 10 gol de atılmış ve üçüncü sırayı parsellemiş hafta itibariyle, gerçekten fırtına gibi esiyor Beşiktaş rüzgarı arkasına almış =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Söylenen şeyin arkasındaki anlam, 5. hafta fb patlatacaktı balonu, yoksa biz beklemiyoruz 5 haftada 15 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ha sen gs liymişsin, cevap vermesem de olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dreagloth said: ha sen gs liymişsin, cevap vermesem de olurmuş. biz buna halk arasında rencide etmek yerin dibine sokmak rezil rüsva etmek internet aleminde de crit diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ihavetwoproblem said: biz buna halk arasında rencide etmek yerin dibine sokmak rezil rüsva etmek internet aleminde de crit diyoruz. biz de burada kasılan ağdalı cümlelere bakıp, liseli diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ugrasmayın abi adamlarla adamların kurtarıcısı ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar