Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Trick] Early Game +7% Mineral Boost

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

tırtingen direk, çok gereksiz.
minik bi hatayla normal kazanacağınız mineralden de olursunuz.
zaten 9-10 işçiden sonra işçiler mineral gezmeye başlayınca böyle quelanan işçi salak salak aynı mineralde durur falan.
30 mineral alıcam diye gereksiz kasış bence. düzelse de olur düzelmese de.
Sosyal ağlarda paylaş

VoodooRush said:

İlk kez KawaiiRice'ın bi oyununda gördüm geçende bunu. Sonra sağolsun streamde biri linki verdi. 30 minerali nereden çıkardınız bilmiyorum ama adam 12'de rax dikerken 120 civarı ekstra minerali vardı elinde.

yok artık.zaten %7 diyor.
~1600 mineral toplaması lazım 120 mineral fazlalık için.

Minerals after 5 Minutes
Close Patches with Normal Mining: 495
Close Patches with Boosted Mining: 530
Percent Increase: ~7%

Far Patches with Normal Mining: 440
Far Patches with Boosted Mining: 470
Percent Increase: ~6.5%
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dikkat ettim oynarken, o kadar fazla bi bekleme süresi yok gibi. bi de o bekleme olayı ai'nin tırtlığından değil ki. her ünitede bi cevap verme süresi var, hiç biri yürü şuraya dediğinde hemen hareket etmiyor. o kadar fark eden birşeyse düzeltme gelir herhalde sonraki patchlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

toss olarak 9.probe a kadar yapınca aslında gayet etkili oluyo gibi ya. ilk bi iki tanesinde yaptım geçen oyun fazla minerali napıcağımı şaşırdım resmen auhea

ama çok gerekli kesinlikle değil.

iş olsun torba dolsun durumu resmen

edit : bence zaten fark tamamiyle ai nin "mineral topla" "minerali bırak" komutlarını senin veriyo olman. sen verdiğinde emri daha direkt olarak gidip yapıyo ama işte ai minerali bitirdikten sonra heh şimdi topla! dediği kısımda senin verdiğin emir işi daha çabuk yaptırıyo gibi bir mantık var yani.
patchlik bir durumu yok gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...