Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=152345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loplop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şerefsizim aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben de görmüştüm de hiç uğraşamam şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 _ILuVaTaR_ said: ben de görmüştüm de hiç uğraşamam şahsen aynen. ayrıca bildiğin bug gibi bisi bu. en yakın zamanda düzelmesi dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Vay anasını. Benim de dikkatimi çekti aslında o hafif gecikme de, her halükarda o bekleme olur diye düşünüp denememiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 5 dakikada 30 mineral farkı için uğraşacak arkadaş varsa uğraşsın valla. ben parmağımı bile kıpırdatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben yapıyorum arada da baya farkedilri etkisi oluyo buildinize alışıksanız direk farkediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 5 dkda 30 mineral tek workerdan yanlız hepsine yaptığını düşün gerçi zor tabi de biraz çalışmayala 8-9 worker olana kadar hepsine yapmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Oraya buraya tıklayıp, bi işçileri bi command centerı seçip APM artırmaya çalışacağınıza bunu yapın. 30 mineral 30 mineraldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 tunca said: ben yapıyorum arada da baya farkedilri etkisi oluyo buildinize alışıksanız direk farkediyosunuz. haketten 1-2 supply erken çıkabiliyorum fe'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 said: haketten 1-2 supply erken çıkabiliyorum fe'e sen işçi basmayı unutuyorsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 valla şahsen ben de uğraşmam ama hani oyun başında apm olsun diye ota boka tıklayanların ilgisini çekebilir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 huun said: said: haketten 1-2 supply erken çıkabiliyorum fe'e sen işçi basmayı unutuyorsun o zaman. benim fe'im 20 supplyda olur tabi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Tanksız olmuyor bu aralar hmm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bence düzeltmeli bunu zaten blizzard. bi bug sonuçta bu, AI geç devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tırtingen direk, çok gereksiz. minik bi hatayla normal kazanacağınız mineralden de olursunuz. zaten 9-10 işçiden sonra işçiler mineral gezmeye başlayınca böyle quelanan işçi salak salak aynı mineralde durur falan. 30 mineral alıcam diye gereksiz kasış bence. düzelse de olur düzelmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 İlk kez KawaiiRice'ın bi oyununda gördüm geçende bunu. Sonra sağolsun streamde biri linki verdi. 30 minerali nereden çıkardınız bilmiyorum ama adam 12'de rax dikerken 120 civarı ekstra minerali vardı elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 30 minarel veya 100 mineral için kılımı kıpırdatmam programlanmış robot gibi ne o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 VoodooRush said: İlk kez KawaiiRice'ın bi oyununda gördüm geçende bunu. Sonra sağolsun streamde biri linki verdi. 30 minerali nereden çıkardınız bilmiyorum ama adam 12'de rax dikerken 120 civarı ekstra minerali vardı elinde. yok artık.zaten %7 diyor. ~1600 mineral toplaması lazım 120 mineral fazlalık için. Minerals after 5 Minutes Close Patches with Normal Mining: 495 Close Patches with Boosted Mining: 530 Percent Increase: ~7% Far Patches with Normal Mining: 440 Far Patches with Boosted Mining: 470 Percent Increase: ~6.5% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 SC yle hiç bi alakam yok ama 12'de derken 12. dakikayı kastetmiş zannedersem, 12. dakika değerleriyle bi hesap yap istersen edit: aoe den sonra gördüğüm en kasış oyunmuş bu arada bu şu topiği okudum ya işim olmaz benim bu oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 12 adam sayısı yani 12. probeda ve ya 10 probe +2 zilıtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bugün dikkat ettim oynarken, o kadar fazla bi bekleme süresi yok gibi. bi de o bekleme olayı ai'nin tırtlığından değil ki. her ünitede bi cevap verme süresi var, hiç biri yürü şuraya dediğinde hemen hareket etmiyor. o kadar fark eden birşeyse düzeltme gelir herhalde sonraki patchlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 toss olarak 9.probe a kadar yapınca aslında gayet etkili oluyo gibi ya. ilk bi iki tanesinde yaptım geçen oyun fazla minerali napıcağımı şaşırdım resmen auhea ama çok gerekli kesinlikle değil. iş olsun torba dolsun durumu resmen edit : bence zaten fark tamamiyle ai nin "mineral topla" "minerali bırak" komutlarını senin veriyo olman. sen verdiğinde emri daha direkt olarak gidip yapıyo ama işte ai minerali bitirdikten sonra heh şimdi topla! dediği kısımda senin verdiğin emir işi daha çabuk yaptırıyo gibi bir mantık var yani. patchlik bir durumu yok gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sabonis said: bence düzeltmeli bunu zaten blizzard. bi bug sonuçta bu, AI geç devreye giriyor. ve düzelttiler galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 evet dün sabaha karşı uygulanan patchte düzelttiler. Hatta o delay built inmiş. Yani bu ne demek; blizzard o gecikmeyi bilerek ve isteyerek koymuş. Bu delay sayesinde efektif mining için mineral patchi başına 3 işçi düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar