Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu oyunu oynayan var mı? tavsiye eder misiniz? Çok huzur dolu mutlu bir oyunmuş :)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 galiba port royale'i yapan firma yapacaktı, ona benziyormuş gibi bir izlenim edinmiştim ben.. denemeyi düşünüyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tortuga ismini biyerden hatırlıorm ama bi fikrim yok. internetten baksana googledan falan ara oyunun ismiyle veya gamespota bak falam[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THiM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 karayip korsanlarında öyle bi yer adı geçiyodu ama o mu acep? korsan şehri olması lazım[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 aaa levelda bu tip bi oyun vardı o olabilir levelda çıkmıştı pirates of the carribeana benzer bişi..ama sanırım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sacred'ı yapan amcalar yaptı aynı zamanda ascaron du sanırım sadece incelemesini okudum baya da hoşuma gitti almayı düşünüyorum şahsen (beğenirsem kasıp orjinal de alacam hatta)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Şu sıra open beta halinde sanırım hala 1-2 hafta önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam beni pek sarmadı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 2 gün önce aldım oyunu level da görerek. ana harita pirates ı anımsatmıştı iyi ki almışım pirates dan beri sea dogs du 3d ydi hedeydi hödöydü sürünüyoruz.. işte bu oyun tam bi pirates clone u.tam aradığım şey. oyunu ascaron yapmış, sacred ı yapan firma. Release Date: 10/17/2003 böyle bi olay var ama nedense daha yeni haberimiz oldu oyundan. sesler atmosfer falan iyi ama grafik beklemeyin daha doğrusu 3d falan beklemeyin hoş 2d grafikleri var. oyunda pek ayrıntı yok.pirates ın cd versiyonu gibi birşey. tek eksiği kılıç duellosu yok kaptanlar arasında, onun yerine mürettebatı fazla olan kazanıyor öyle bir sistem yapmışlar. başlarda zorladı ama yapıya alışınca kolay ilerledim frigate im var, caravel e geçiceğim oyuna bir sonraki girişimde. hollanda ya saldırıyorum bol bol, zaten topu topu 4 şehirleri var.birini famine yaptım aldığım questle 320 bin altınım vardı mürettebat mutlu olsun diye dağıttım. :D acaip zevk alıyorum oyundan :) amiga günlerine döndüm diyebilirim. şu oyunun trade sistemini çözebilmiş olan biri var mı bu arada ?[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tortuga oyundaki bir şehirin adı bu arada. savaş sahnesi, zoom yapılmış şekilde, ben zoom out u kökleyip oynuyorum hem daha kolaylaştırıyor hem de pirates gibin :D bu da pirates ın şehir görüntüsünün 2003 modeli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gaaayet iyi edinmek lazim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 harita işinize yarar oyun içinde isimler gözükmüyor. oyun port royale in sırf aksiyonlusuymuş.ben binaydı ekonomiydi kasmak istemem denizci adamım ben mürettebatım ve gemim diyorsanız bunu oynuyormuşsunuz. bu arada port royale 2 kasımda çıkıyor.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 port royali hala oynuyorum cokta severim . kafa patlatmadan eglence garantili vakit gecirmek icin guzel . bu oyunda port royalin grafikleri ve oynanisi elden gecirilmis hali gibi geldi bana . arayuz bile nerdeyse ayni ss lerden gordugum . bence al oyna . daha kotu olmamistir sanirim . gerci sene sonuna dogru sid myer dan priates in yenisi geliyor ama olsun[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: EagleEye, 16 Temmuz 2004 05:45 tarihinde demiş ki: Şu sıra open beta halinde sanırım hala 1-2 hafta önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam beni pek sarmadı açıkçası bu arada ben burda karıştırmışım bi mmorpg ile hehe aynı patrician tarzı bi mmo çıktıda o oyundan bahsediyodum burda tortuga bende denedim ama nedense uzun süre oynayamadım sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu oyun aslında prot royal gibi ama onun daha çok aksiyon ağırlıklısı, port royalda ki gibi binalar falan kurmak yok, sadece trade ve savaş, beni uzun süre bağlamıştı, bir korsan oyunları delisi olarak, eğlenmek için birebir ama belli bir süreden sonra sıkabiliyor, eğer korsan oyunları sevyorsanız pirates i da beğendiyseniz ona benzer bir oyun olarak sizi oldukça oyalar bu arada bir tane de online korsan oyunu çıkacakı mmo, birde ekimde sid meirs pirates geliyor!!!! sabırsızlıkla bekliyorum captain ship ahoy,prepare the guns ..... ahh ahhh[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Deep-Night, 15 Temmuz 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Çok huzur dolu mutlu bir oyunmuş :) +1 pardon iki mesaj oldu ardarda farketmedim [signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 14 Ağustos 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Jo_jixu, 14 Ağustos 2004 13:52 tarihinde demiş ki: birde ekimde sid meirs pirates geliyor!!!! iyiymiş :) neyse o gelene kadar idare ederiz bi süre bunla kasımda port royale 2 ile falan..[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pirates 16 kasımda geliyormuş. tortuga da iyicene coştum, oyun zevk vermemeye başladı 4,5 milyon altın, galleon 2 annexlenmiş 1 de convert edilmiş town istediğim yeri annex istediğim gemileri (4 tane bile) yenebilecek seviyedeyim eğer iyi kontrol ederseniz 3 veya 4 gemiyi bile rahatlıkla alabiliyorsunuz. mokunu çıkardım oyunun.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zaman artık hardda oynamaya başla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hard da hollandalı olsam, letter of marque taşısam ispanyol filosu peşimde olsa yine bişiycik olmaz diye düşünüyorum çünkü en kötü halde rüzgarı arkana alıp kaçıyorsun.. ayrıca çok zengin oldun amiral oldun(oldum bunları), evlendin hazine çıkardın treasure fleet i soydun annex yaptın loot yaptın, fazla bişey kalmıyor oyunda.tek düzelik bi yere kadar. kısacası aldım hevesimi diyebilirim :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ben de sevebilirim aslında bu oyunu... Ama pirates of carribian'ın oyununu alıp denemek istiyorum. Bu arada Tortuga İspanyolca kaplumbağa demektir ve karayiplerde korsanların mesken edindikleri bir ada olarak ün salmıştır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pirates of the carribbean bundan çok farklı yanlız, ona göre al.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aşağı yukarı nasıl? bana özetleyebilir misin? Benim pirates of caribbian almak isteme sebebim: 1- konsolda bildiğim tek korsan oyunu 2- arkama yaslanıp boş boş gezinmek oyun oynarken detayları izlemek istiyorum biraz da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 vereceğin paraya değmez bence onun yerine kasımda en düzgünü çıkacak sid meier's pirates , xbox da da aynı tarihte çıkıyor orjinalinin günümüz teknolojisiyle + sid yani. onu alırsın, bekleyemem diosan sen bilirsin de bence caribbean zevkli bir oyun değil.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arcane abim bana beklememi tavsiye edecek de ben beklemeyecem? Olamaz! Beklerim, aynen dediğin oyunu alırım. Çok sağol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 al demiyorum da büyük potansiyel var isimden kaynaklanan, bakarız o zaman söyleriz yorumumuzu.aman yanlış anlaşılma olmasın :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Tortuga - Pirate Hunter × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tortuga ismini biyerden hatırlıorm ama bi fikrim yok. internetten baksana googledan falan ara oyunun ismiyle veya gamespota bak falam[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 karayip korsanlarında öyle bi yer adı geçiyodu ama o mu acep? korsan şehri olması lazım[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 aaa levelda bu tip bi oyun vardı o olabilir levelda çıkmıştı pirates of the carribeana benzer bişi..ama sanırım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sacred'ı yapan amcalar yaptı aynı zamanda ascaron du sanırım sadece incelemesini okudum baya da hoşuma gitti almayı düşünüyorum şahsen (beğenirsem kasıp orjinal de alacam hatta)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Şu sıra open beta halinde sanırım hala 1-2 hafta önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam beni pek sarmadı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 2 gün önce aldım oyunu level da görerek. ana harita pirates ı anımsatmıştı iyi ki almışım pirates dan beri sea dogs du 3d ydi hedeydi hödöydü sürünüyoruz.. işte bu oyun tam bi pirates clone u.tam aradığım şey. oyunu ascaron yapmış, sacred ı yapan firma. Release Date: 10/17/2003 böyle bi olay var ama nedense daha yeni haberimiz oldu oyundan. sesler atmosfer falan iyi ama grafik beklemeyin daha doğrusu 3d falan beklemeyin hoş 2d grafikleri var. oyunda pek ayrıntı yok.pirates ın cd versiyonu gibi birşey. tek eksiği kılıç duellosu yok kaptanlar arasında, onun yerine mürettebatı fazla olan kazanıyor öyle bir sistem yapmışlar. başlarda zorladı ama yapıya alışınca kolay ilerledim frigate im var, caravel e geçiceğim oyuna bir sonraki girişimde. hollanda ya saldırıyorum bol bol, zaten topu topu 4 şehirleri var.birini famine yaptım aldığım questle 320 bin altınım vardı mürettebat mutlu olsun diye dağıttım. :D acaip zevk alıyorum oyundan :) amiga günlerine döndüm diyebilirim. şu oyunun trade sistemini çözebilmiş olan biri var mı bu arada ?[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tortuga oyundaki bir şehirin adı bu arada. savaş sahnesi, zoom yapılmış şekilde, ben zoom out u kökleyip oynuyorum hem daha kolaylaştırıyor hem de pirates gibin :D bu da pirates ın şehir görüntüsünün 2003 modeli: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gaaayet iyi edinmek lazim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 harita işinize yarar oyun içinde isimler gözükmüyor. oyun port royale in sırf aksiyonlusuymuş.ben binaydı ekonomiydi kasmak istemem denizci adamım ben mürettebatım ve gemim diyorsanız bunu oynuyormuşsunuz. bu arada port royale 2 kasımda çıkıyor.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 port royali hala oynuyorum cokta severim . kafa patlatmadan eglence garantili vakit gecirmek icin guzel . bu oyunda port royalin grafikleri ve oynanisi elden gecirilmis hali gibi geldi bana . arayuz bile nerdeyse ayni ss lerden gordugum . bence al oyna . daha kotu olmamistir sanirim . gerci sene sonuna dogru sid myer dan priates in yenisi geliyor ama olsun[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: EagleEye, 16 Temmuz 2004 05:45 tarihinde demiş ki: Şu sıra open beta halinde sanırım hala 1-2 hafta önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam beni pek sarmadı açıkçası bu arada ben burda karıştırmışım bi mmorpg ile hehe aynı patrician tarzı bi mmo çıktıda o oyundan bahsediyodum burda tortuga bende denedim ama nedense uzun süre oynayamadım sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu oyun aslında prot royal gibi ama onun daha çok aksiyon ağırlıklısı, port royalda ki gibi binalar falan kurmak yok, sadece trade ve savaş, beni uzun süre bağlamıştı, bir korsan oyunları delisi olarak, eğlenmek için birebir ama belli bir süreden sonra sıkabiliyor, eğer korsan oyunları sevyorsanız pirates i da beğendiyseniz ona benzer bir oyun olarak sizi oldukça oyalar bu arada bir tane de online korsan oyunu çıkacakı mmo, birde ekimde sid meirs pirates geliyor!!!! sabırsızlıkla bekliyorum captain ship ahoy,prepare the guns ..... ahh ahhh[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Deep-Night, 15 Temmuz 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Çok huzur dolu mutlu bir oyunmuş :) +1 pardon iki mesaj oldu ardarda farketmedim [signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 14 Ağustos 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Jo_jixu, 14 Ağustos 2004 13:52 tarihinde demiş ki: birde ekimde sid meirs pirates geliyor!!!! iyiymiş :) neyse o gelene kadar idare ederiz bi süre bunla kasımda port royale 2 ile falan..[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pirates 16 kasımda geliyormuş. tortuga da iyicene coştum, oyun zevk vermemeye başladı 4,5 milyon altın, galleon 2 annexlenmiş 1 de convert edilmiş town istediğim yeri annex istediğim gemileri (4 tane bile) yenebilecek seviyedeyim eğer iyi kontrol ederseniz 3 veya 4 gemiyi bile rahatlıkla alabiliyorsunuz. mokunu çıkardım oyunun.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zaman artık hardda oynamaya başla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hard da hollandalı olsam, letter of marque taşısam ispanyol filosu peşimde olsa yine bişiycik olmaz diye düşünüyorum çünkü en kötü halde rüzgarı arkana alıp kaçıyorsun.. ayrıca çok zengin oldun amiral oldun(oldum bunları), evlendin hazine çıkardın treasure fleet i soydun annex yaptın loot yaptın, fazla bişey kalmıyor oyunda.tek düzelik bi yere kadar. kısacası aldım hevesimi diyebilirim :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ben de sevebilirim aslında bu oyunu... Ama pirates of carribian'ın oyununu alıp denemek istiyorum. Bu arada Tortuga İspanyolca kaplumbağa demektir ve karayiplerde korsanların mesken edindikleri bir ada olarak ün salmıştır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 pirates of the carribbean bundan çok farklı yanlız, ona göre al.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aşağı yukarı nasıl? bana özetleyebilir misin? Benim pirates of caribbian almak isteme sebebim: 1- konsolda bildiğim tek korsan oyunu 2- arkama yaslanıp boş boş gezinmek oyun oynarken detayları izlemek istiyorum biraz da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 vereceğin paraya değmez bence onun yerine kasımda en düzgünü çıkacak sid meier's pirates , xbox da da aynı tarihte çıkıyor orjinalinin günümüz teknolojisiyle + sid yani. onu alırsın, bekleyemem diosan sen bilirsin de bence caribbean zevkli bir oyun değil.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arcane abim bana beklememi tavsiye edecek de ben beklemeyecem? Olamaz! Beklerim, aynen dediğin oyunu alırım. Çok sağol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 al demiyorum da büyük potansiyel var isimden kaynaklanan, bakarız o zaman söyleriz yorumumuzu.aman yanlış anlaşılma olmasın :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar