proggorp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben bu sene kazandım işte başvuru yaptım. ilk çağrı listesi bugün açıklanmış, ben yokum. ikinci liste 27'sinde açıklanacakmış. 23'ünde derslerim başlıyor. baya arkadaşım var ankara'da bir süre idare ederim de, nedense odtüde herkese yurt çıkar sıkıntı olmaz diye kalmış kafamda. çıkmazsa kötü olucak yani. bana yardımcı olabilecek arkadaşlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 odtüde çıkar ya merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 işte hep öyle dediler, mal gibi kalırsam hiç güzel olmayacak. hiç ev filan yoktu kafamda nasıl olucak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hangi yurtlardan bahsediyorsun? demiraylar mı, numaralılar mı yoksa ebi falan mı? Demiraylara kasım falan civarı yerleşirsin, insanlıktan uzak bir mesafede kaldıkları için insanlar bıkıyor demiraylardan, ayrılan çabuk oluyor, numaralılarda eskiden kolaydı yer bulma muhabbeti de, sonra tutup erkek yurtlarının bazı katlarını kızlara verdiler, haliyle kontenjan düştü bayağı. Ebiler içinse bayağı geç kalmışsın başvurmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Zamaninda aylik 60TL ye 4uncu yurtta kalmistim ortam da iyiydi odalarda internette vardi ama tabi oda arkadaslari muhim burda anlasamassan zehir olur haliyle dot kadar odada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 o konuda bizim yurt müdürünün çok güzel bi lafı vardı. ben üni.ye ilk başladığımda yurda yerleşirken babam sordu ya oda arkadaşlarıyla anlaşamazsa diye, adam da 70 küsür yaşında tonton bi amcaydı, görmüş geçirmiş belli, aynen şöyle dedi: "Eğer bi sorun çıkarsa odaları tekrar ayarlarız, ama merak etmeyin, erkeklerde sorun çıkmıyor. Bir sorun olsa bile erkekler gidip birbiriyle konuşuyor, halledemezlerse şöyle bir dövüşüyor ondan sonra rahatlıyorlar sorun halloluyor. Kız olsa durum farklıydı, en ufak sorunda sene sonuna kadar birbirlerini sırtından bıçaklayıp kuyusunu kazarlar, sonunda da biri patlar sorun zıvanadan çıkardı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yurt müdürü artık sosyolog olmuş o ortamın içinde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 belki beklersin ama eninde sonunda bir yurda yerleşirsin bence de, olmadı konukevlerini dene. bizim zamanımızda ankara'da ikamet edip yurtta kalanlar bile vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar