derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Essen, Duisburg, Mönchengladbach. Heryerdeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bokum çok güzel bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Llama said: almanyada bira festivali yokmu ekimde oktoberfest patice gitsek mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 boşuna o kadar para verip gelme. sana yüz vermezler şlaksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yuz istemiyoruz zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Aaa evet ya, alamancı patilerle oktoberfest zirvesi yapalım. Nedir ne değildir öğrenelim. Gezelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ben gidicem erasmuscu arkadaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 21 ekimde bochum'da olacam 10 günlüğüne. sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aquila said: yuz istemiyoruz zaten ;) zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oktoberfesti kaçırma derim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ben de oktoberfest'e gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nameless said: 21 ekimde bochum'da olacam 10 günlüğüne. sevişelim mi? kizmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 5 ay, 1 dönemse çok uzun, 2 dönemse çok kısaymış. ben de 2. dönem macaryada olucam ama okula gitmiyormuş pek bir kimse, şengeni alan turluyomuş avrupayı trenle uçakla falan. kafa birilerini bulmak lazım gezip tozma işi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 selam ben de haftaya mannheima gidiyorum nürnberge yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 oktoberfest ne ya. bi tek bana mi cekici gelmiyo? ya buranin yerlisi oldugumdan artik ''eeeh'' cekebiliyorum rahatca, ya da siz cok büyütüyosunuz kafanizda bilemedim. gerci biergarten (bira bahcesi, alaman cay bahcesi) kültürüyle büyümüs oldugumuz icin bana normal geliyo galiba, evet. adamlar kusmak icin ekstra pisuvar yapmislar yea. ha dirndl olayi var, orda hak veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 mulgear6 said: selam ben de haftaya mannheima gidiyorum nürnberge yakın baba almanya da uzak mesafe yoktur cok para yada az para vardir. neyse gelirsen buralara ögrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Haha oktoberfest e gittim. Oktoberfest ozet gec pic´i: Bira, meme, lunapark cok kalabalikti lan. bi bira icebildim anca o da 8 euroymus yuh, herkes sarhostu falan guzeldi. bi de ne kadar almana sorduysam hepsi biz obf ye henuz hic gitmedik yahu falan dedi cok turist odakli bisi bu sanirim almanyada hakkaten uzak mesafe degil fakir ogrenci varmis onu anladim, o bahnhof lardaki otomatlar resmen muhtesem yani, hayali reiseplanlar bastirip duruyorum surekli askdjlasd bi de nurnberg ve munih u bahnlarinda para odicek yerleri bulamadim odemedim gectim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 o değil de lisansta erasmusa gidenleri y.lisansta göndermiyolar di mi var öyle bişi? merak ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 eet erasmusa hayatında 1 kere gidebiliyorsun lisans,ylisans farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha adam okumaya doyamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Vatanında Alamancı burada yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar