xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Selamlar, daha öncelerden de belirtmiştim bir araba düşündüğümü. Burada da bir çok konuda benimle benzer özelliklerde araba arayanlar var ve yazılıp çizilmiş bir çok şey. O konulara iyice göz attım, diğer sitelerden de güzelce araştırdım. Ve en son elimde yukarıya yazdığım arabalar kaldı. Bunlardan birisi ama hangisi.. Arabayı ikinci el alacağım ama yukarıda yazdığım arabaların hangi yılki hangi modelleri olacağı konusunu netleştiremedim pek. Genel olarak yanlarında yazdığım yılların üstünde almayı düşünüyorum. Fiat'ın dışındakilere daha sıcak bakıyorum ama onun da fiyatı diğerlerine göre daha uygun. 20bin TL civarı bir bütçem var, ama bunu sonuna kadar zorlamak zorunda değilim tabi ki. Ayrıca alacağım bu arabayı yaklaşık 2 yıl sonra satacağımı düşünüyorum (askerlik durumları). Çok hızlı araba kullanan birisi değilim ama yine de gerektiğinde seri olmasını isterim arabanın. Sürüş keyfi ve görünüşü de benim için önemli. Ayrıca donanımı da bir yere kadar önemli (örn. kaset yerine mp3 çalabilmesi, klima, şık iç görünüm vb.). Sizin öneriniz hangisi olur bunlar arasından? Şu yıldan eskileri boşver dediğiniz var mı? Yazdığım arabalar arasında göze batan +/- var mı? Veya şundan vaz geç diyeceğiniz de işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 suzuki swift 4x4 olacaksa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 4x2 ile 4x4 neyi ne kadar fark ettirir? ikisi hakkında da açıkçası bir fikrim yok, sadece 4x4'ün yakıt tüketimi fazla olur gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 1.3ler 4x4 manuel 1.5ler otomatik veya manuel 4x2 yanlıs degilsem. cok bişey yakıcanı sanmam, arkadasımda vardı, tarzı olan bi araç bence ama corsa dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 mazda2 iclerinde en iyisi bence dizayn donanim kalite acisindan mazda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 edit: btuceyi kacırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ford fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Corsa diyenlerin motor önerisi nedir peki? Corsa kullandım bir süre, baya uzun yollara da çıktım. Genel olarak beğendiğim bir araçtı ama zaman zaman hızlanma problemi oluyordu, çok ufak yokuşta bile sıkıntı yaratıyordu. 179'da ibre kilitleniyordu resmen, 180 göremedi bir türlü. Benzinli bir araçtı ama 1.2 veya 1.4, hatırlamıyorum hangisi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 179 görüyorsan 1.4 tür heralde. Bir de elektronik sınırlaması olabilir 179 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 daha noolsun o beygirle o hacimle hacı. benim lanet otomatik 1.6 110hp 307m 170i geçemiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, 179 km neyine yetmiyor anlamadım. uzun yollara nascar pistinde mi gidiyorsunuz? teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yok motorun ne olduğu çıkar belki diye örnek verdim. Hızla ilgili bir sorunum yok, 130-140'ın üstüne çıkmasa da olur. Ama 90'dan sonra araba sollarken veya gerektiğinde rahatça hızlanabilsin araba, bi de yokuş yukarı hafif bir eğimde hemen zorlanmaya başlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, bu sınıf arabaların genelinde böyle bir sorun vardır. ufak arabalar olduğundna motor güçleri ancak yetiyor. tabii ki yokuş olayında sorun yaşamayan araçlarda vardır ama elbette üst segment arabaların performansını beklemeyin. ayrıca bahsettiğiniz hızlar zaten çok normal ve herkesin yaptığı hızlar. fazlası zarar. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 1.4 atmosferik araç alıyosun sonuçta, nekadar ekmek okadar kofte. 1.4t falan bulman lazım, oyle olunca da ya model duser yada marka falan. fiyat artar yani. VWdeki 1.4tfsilar gayet guzel, 122hp olmasına ramen torku falan cok tatlı oluyo. bide 1.4tsi var ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 1.2 hiç düşünme diyorsun yani? Az yakıcak, ufak araç. Çok performans beklemek hata olur, onun farkındayım da can sıkıcı kadar da performansı eksik kalmasın. Bi konuda birisi demişti çünkü Corsa'nın bir motoru için çok yetersiz diye, ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 puntolar hiç gitmiyo onu söyliyim. ama ekonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 1.2ler artık guvenik donanım vs sebepleriyle agırlasan mini klasmanı aracları kaldırmıyolar, anca smart, cooper falan gibi supermini klasmanı araclarda dusunulebilir 1.2 motor. corsa polo vs tarzı araçlar en azından 1.4 olmalı, atmosferik ise. tork yetersiz kalır obur turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, 1.2 motor bence sadece şehir içi kullanım için uygun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 astralarda 1.3 cdti yeterli sayılır corsalarda farklı bişey kullanmıyorsalar daha fazla bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 1.3 cdti atmosferik degil tabi, turbolu. ya öyle bi şekle girilecek, ya da 1.2 motorlu aracın kilosunun 1000i geçmemesine dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar