Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de kedi babasi oldum nihayet =)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Esim arkadasinin oglunun dogum gunune gidicekti. Sabah bi telefon kalktik arkadasi esime bizim evin ordaki hayvan dukkanindan ogluna hediye icin kedi almamizi istiyor.. Her ne kadar almayalim yazik kediye desemde bariz alacaktik yani kacari yok. Neyse ben gitmedim esim gitti sonra bi telefon kediyi almis ayrica bizim icin de bir tane almis.

Nedeni de epeydir kedi almak istiyorduk da karar veremiyorduk. Hayvan dukkaninda da eskiden uzun yillar boyunca besledigi bir gun evden cikip bir daha donmeyen devasa simsiyah kedisine benzeyen bir 10 haftalik kedi gordugu icin dayanamamis ve orda kararini vermis. :)

iyi de etmis cok sevdik kediyi asiri simartiyoruz, surekli oynayip masaj yapiyoruz falan beyefendi cok mutlu. Ismini de Shishka koyduk. Ne anlama geliyor? Bilmiyorum hehe.. Nereden cikti? Kedi eve geldiginde karni sis, 2-3 gun tuvaletini yapmadi baktik tombul tombul yuruyor dedim madem seker bir isim dusunuyoruz Sisko olsun iste ingilizcesi Fat. Esim de hmm fena degil ama annem soyleyemez Siska diye soyler dedi. Sonra rusca bir kelime ile birlestirdik Siska ya da inglazlarin rahat telafuz edebilecegi sekilde Shishka oldu.

Kedimiz tam bir zenci kara mi kara.. Cok da uysal hic cirmalamiyor isirmiyor. Oyle ki sanki kopek gibi yerde yuvarlayip sirtini yere getirip karnini falan kasirken oyle uzanip egleniyor.

Her sabah ise giderken alarmimiz caldiginda o da uyaniyor. Biz sabahki klasik muhabbetimizi(work sucks, i dont wanna go to work today, i want to sleep blahblah) yaparken biraz bekleyip sonra yatagin ustune ziplayip basliyor masaj yapmaya. Ayaklar gobek gogus yuz boyun her tarafimiza patileri ile bir bir masaj yapiyor afacan. 15 dk boyunca bizi yataktan kaldirmaya cabaliyor sonra da odul olarak mama yemeye hak kazaniyor.

Biraz da ilginc bir kedi, hafiften british short hair kirmasi gibi.. Yukseklik korkusu var hayvanda. Ilk geldigi bir kac gun yataktan haliya atlarken sanki yuvarlanacak izlenimi veriyordu.

Yataga atlarkende on ayaklari yerden kesiliyor da arka ayaklar yere yapisik hep. Boyle ziplama olayi pek yok. Daha cok on ayak tirnaklarini takip kendini yukari cekiyor =)

Her gun tariyoruz ve 3-4 kisi gun boyu ilgilenip sevgi gosteriyoruz. Siskolasmasin diye de ipe bagladigimiz su sisesi kapagi pesinde evde kosturuyoruz afacani.

Cok sevdigi seylerden birisi de o islak burnunu bazen yuzumuze bazen bacagimiza bastirip bizi ittirmeye calismasi. Guclu de hani bazen pes ediyorum boyle kafa kafaya birbirimizi ittiriyoruz hehe.

Eve gittigimde ayarlayabilir isem bir foto koyarim demistim ki cep telefonu ile bir tane foto cekmistim onu ekleyim dedim ve ekledim.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun, acayip şeker yaratıklar kendilerini sevdirmeyi iyi biliyorlar.
Bilmen gereken 2 nokta var,
Birinci ne olur kendi yediğinizden vermeyin, sonra her şeye maydanoz oluyor, bizimki dondurma, lolipop, çorba, ne bulsa yiyor artık :)
onu baştan ii eğitmek gerekiyor.
2.si de mümkünse bir laser pointer al :) sıpalar çok ayar oluyor kırmızı ışığa, deliler gibi yorabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o lazer olayından korkuyorum. Yani tabi gözüne tutmuyorum ama yerde peşinden koştuğu ışık ta gözüne yansıdığında zarar verebilir diye düşünüyorum? Yoksa bizimkiler de çok heyecan yapıyorlar olaya. Bir de böyle ışık kaybolunca çok şaşkınlaşıyorlar ya, zarar verici travmatik bir durum(kaygı, korku v.s.) yaşıyor olabilirler mi diye endişeleniyorum.

edit: kedicikle mutlu birliktelikler diliyorum. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...