Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bikinili kadınlarımız da bizim başımızın tacı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/bakan-ozak-salondaki-protestoyu-unutmuyor/siyaset/sondakika/16.09.2010/1289738/default.htm

said:
"Eğer sportif bir organizasyon yapıyorsanız, uluslararası kurallara uymanız gerekir. FIBA istiyorsa pon pon kızlar çıkmalıdır. Ben kendim şahsen buna karşı olsam da kurallara uymak gerekir. Hergün gazetelerde çıplak kadın fotoğrafları var. Ama ne yapıyoruz o gazeteleri yine de okuyoruz. Mini etekli, bikinili kadınlarımız da bizim başımızın tacı. Biz, önce çarşafa rozet takıp daha sonra çarşafı ayaklar altına almıyoruz. Bizim için mayolu, çarşaflı ya da başörtülü kadın da birdir"
Mesaj tarihi:
bikinili kıza da çıplak kız diyen angut zihniyet. yahu adamların tek düşündüğü şey kendi ahlak anlayışlarını tüm türkiyeye dayatmak yanıp tutuşuyorlar bunun için resmen. sonra röportaja çıkıp da "biz herkesin anlayışına saygılıyız" demeye çalışınca mavi ekran veriyorlar tabi
Mesaj tarihi:
gecen bi taksiye bindim, herif bildigin cemaatci

hadi ciplakligi filan egctim denzie girmek gunah diyor, allah kadini erkege haram etmistir ayni ortamda bile bulunmalari gunah diyor

ulan dedim kuranda bunlarin hicbiri yok

hadis bombardmanina tuttu dinin parcasidir diye, din bir butundur bir kurana inaniyorum diyemessin, kuranda yazmasada din buyuklerinin sozleride dinin parcasidir filan

komple pakete inanmiyorsan bu dinede inanmiyorsun demektire getirdi sozu, yok merak etme ben zaten kafirim ayni kafada devam et sayenizde bir kusak dinsiz yetisiyor kafanzia gore insanlari dinden cikarmaya devam cok ise yariyorsunuz dedim, bok gibi kaldi
Mesaj tarihi:
Viktor cemaatlerde hakkaten öyle ama. Beni iki defa aralarına katmaya çalıştılar bu şekilde aklımı çelip. Ama adam öyle abuk şeyler söylüyor ki sonunda "e peki bu kadar inanıyorsun madem, bu kadar kati uyguluyorsun hayatında kaç defa anlayarak kuran okudun" diye sordum adama, devamı şöyle:

-biz kuran okumayız"
-!!?? Nasıl yani?
-Kuran bizim için değil. Onu ileri gelenlerimiz, eğitimlilerimiz okur, bize anlatır biz onların yazdığı kitapları okuruz ona göre yaşarız.
-E kuran sizin için indirilmedi mi?
-Evet ama onu biz anlayamayız eğitimli ileri gelenler anlar. Sen şu anda sıfırdan en son sınıf astrofizik kitabı okumaya çalışsan anlar mısın? Anlamazsın çünkü eğitimini almamışsın bu da öyle
-Yani dini bütün yaşıyorsun, bana da bunu empoze etmeye çalışıyosun ama dinin baş kitabını okumamalıyız?
-Evet. Böyle diyince ters anlaşılıyor ama yapılması gereken o, o kitabı okuyup bize anlatacak kişiler okur. Bizim okumamız doğru değil.

Daha pek çok bomba diyalog vardı o sohbette.

- Dünyanın neresine gidersen git seni korur kollarız, her türlü maddi ve manevi desteği sağlarız, tüm dünyada inananlarımız var, din kardeşine yardımcı olmak isteyen ve "inancının karşılığını maddi olarak almış" dostlarımız var.
- Nereye gidersem yani...
- Bir tek Rusya'ya bulaşmıyoruz. Rusya din için kötü bir yer, orada yeni gençler kazanamadığımız gibi gidenler de cemaatle ilişkisini kesiyor

Ya da
- Ben de senin gibi umursamazdım kendi bildiğimi yapardım. Bi gün böyle Ramazan akşamı "Allahım ben inanmak istiyorum ama sebep bulamıyorum nolur bana sebep göster" diye yalvardım, sonra bi anda içimden geldi bütün gün eve kadar ayaklarımı yere rap rap vurarak yürüdüm. Akşam TV'de hoca efendilerimizin ramazan programı var o açık, peygamber efendimizi anlatıyor. İşte yok boyu şöyleydi, yok yaşına göre çok gençti sakalına ak düşmemişti derken "bir de dimdik vücutla ayaklarını yere rap rap vurarak yürürdü" dedi işte orada işareti aldım.

gibi örnekler mevcut.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...