Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://autos.yahoo.com/articles/autos_content_landing_pages/1520/10-cars-mechanics-hate/ 13 tane araba var burda tamircilerin en sevmediği =) japan ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ford kaçmış araya 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 arabada japon ekolü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o japon arabaları da bizim oto sanayilerde en sevilen arabalardır. çünkü ön kaputu açıyorsun, kablolar birbirine girmiş, karmakarışık falan. mesela alman araçlarında öyle değil ama adamlar gidiyor, o ön motorun kapaklarını falan sökmek durumunda kalıyorlar vs. bir de yedek parça ucuzluğundan bahsetmişler, gidipte bir 99 model cherokee jipin yedek parça fiyatına bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben daha bı toyota corolla honda cıvıc ın yolda kaldıgını gormedım .Abd lı obezler alısmıslar hayvan gıbı araclara hem motor hem kabın ufak gelınce abanıolar herhalde .. bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 var tabi, krizde japonlara para vermeyin amerikan arabası alın diye köklediler, sanki kendileri süper yapıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dieevil said: ben daha bı toyota corolla honda cıvıc ın yolda kaldıgını gormedım .Abd lı obezler alısmıslar hayvan gıbı araclara hem motor hem kabın ufak gelınce abanıolar herhalde .. bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence art niyet tabiki de var. bir hocamız anlatmıştı, amerika japonyanın önünü kesmeye çalışıyor diye. Mesela Amerika'nın güney koreye bu kadar destek vermesinin sebebi de elektronikte önünü kesmek istemesindenmiş Samsung mesela Sony'i bitirmiş neredeyse. Otomativde de amerika japonların önünü kesmeye çalışıyor işte, uzakdoğu ülkelerine bu konuda destek vererek, toyota olayı gibi pislikler yaparak. ve işin kötüsü, bütün bunlar işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dieevil said: bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence burada ki kasıt gaz pedalının debriyajdan geride olması mı? Vectradan sonra micrada bazen çok zorlanıyorum ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum artık hangi araba müsaitse onla gidiyorum ve sağ ayağım inanılmaz kasılıyor acıyor falan micradan sonra eğer böyle bişi ise o kasıt bence çok haklılar.. (toyota kullanmadım ben hiç nissandan feyz aloorum =/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 wastyrx said: dieevil said: bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence burada ki kasıt gaz pedalının debriyajdan geride olması mı? Vectradan sonra micrada bazen çok zorlanıyorum ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum artık hangi araba müsaitse onla gidiyorum ve sağ ayağım inanılmaz kasılıyor acıyor falan micradan sonra eğer böyle bişi ise o kasıt bence çok haklılar.. (toyota kullanmadım ben hiç nissandan feyz aloorum =/ ) hayır dusuk olması degıldı .Gaz pedalının takılı kalmasıydı olay dıe hatırlıyorum .Normaldede gaz pedalı debrıyajdan dusuk degılmıdır yaw ne anlatmaya calıstın ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 işte gaz pedalı, debriyajdan daha ilerde olması normali di mi? Micra da debriyaj pedalı, gazdan daha içeri doğru konumda yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hayır. gaz pedalı hatalı tasarımdan takılı kalıyormuş köküne kadar basılan "bazı" durumlarda. hayır geri çağrılmaya sebep de 25 olay olması. medya falan TOYOTO OROBOLOR ÖLDÖRÖYOR diye panik salınca insanlar toyota da "kar için bu çok büyük devasa tehlikeyi nasıl örtbas edersin!!!111" demesinler diye çaresiz geri çağırdı arabalarını. krizde araba pazarı ufalınca, "bizden niye azalsın lan onlardan ufalsın ehere" diye yapılan bi uyanıklıktı. amerikan arabalarında arasak ne kusurlar vardır be, hepsi fiyasko!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gaz pedalı takılı kalması kadar fena bir olay yok yannız, bana fiat palio weekend'de hep oluyordu. boş'a alıp 10-15 sn tekmelemezsem düzelmiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tamirci ne anlar japon arabadan kafa basmayınca haliyle sevmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 e iide okumamışınız ki :) adamların sevmemesinin sebebi arabaların çok sağlam olması sorun cıkmıo para kazanamıolar "Honda Civic One of the most reliable cars available today" 100bin km'de civic var bizde ve bu lafına %100 katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bizde 98 kasa civic var tamamen sorunsuz. Ancak 2009 kasa honda civic satmak zorunda kaldık. Durup dururken saçma sesler olaylar yaşaması sonucu tüm direksiyon aksamı falan değişti, frenler sorun yaşattı vs. Burdaki hondalardan serviste en çok çektikleri honda civic'miş. Öle didiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bi yerde bi otomobil üreticisinin konuşmasını okumuştum da adam 90lar civarında çok sağlam araba ürettiklerini, bunun hata olduğunu sonradan anladıklarını söylüyodu. Arada arıza çıkarabilecek araba üretmeleri gerekiyormuş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bizde de bi 2004 Accord var 2.4 . Bir kere bile sıkıntı çıkarmadığı gibi hala gıpgıcır sapasağlam duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar