Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JAPAN FTW

Suark

Öne çıkan mesajlar

o japon arabaları da bizim oto sanayilerde en sevilen arabalardır. çünkü ön kaputu açıyorsun, kablolar birbirine girmiş, karmakarışık falan. mesela alman araçlarında öyle değil ama adamlar gidiyor, o ön motorun kapaklarını falan sökmek durumunda kalıyorlar vs.

bir de yedek parça ucuzluğundan bahsetmişler, gidipte bir 99 model cherokee jipin yedek parça fiyatına bakın isterseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha bı toyota corolla honda cıvıc ın yolda kaldıgını gormedım .Abd lı obezler alısmıslar hayvan gıbı araclara hem motor hem kabın ufak gelınce abanıolar herhalde ..

bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:

ben daha bı toyota corolla honda cıvıc ın yolda kaldıgını gormedım .Abd lı obezler alısmıslar hayvan gıbı araclara hem motor hem kabın ufak gelınce abanıolar herhalde ..

bıde abd ın toyota ın gaz pedalı olayının ustune nıe o kadar gıttıgıde dusundurucu .Art nıyet var bence

art niyet tabiki de var.

bir hocamız anlatmıştı, amerika japonyanın önünü kesmeye çalışıyor diye.

Mesela Amerika'nın güney koreye bu kadar destek vermesinin sebebi de elektronikte önünü kesmek istemesindenmiş Samsung mesela Sony'i bitirmiş neredeyse.

Otomativde de amerika japonların önünü kesmeye çalışıyor işte, uzakdoğu ülkelerine bu konuda destek vererek, toyota olayı gibi pislikler yaparak.

ve işin kötüsü, bütün bunlar işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:

burada ki kasıt gaz pedalının debriyajdan geride olması mı? Vectradan sonra micrada bazen çok zorlanıyorum ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum artık hangi araba müsaitse onla gidiyorum ve sağ ayağım inanılmaz kasılıyor acıyor falan micradan sonra eğer böyle bişi ise o kasıt bence çok haklılar.. (toyota kullanmadım ben hiç nissandan feyz aloorum =/ )
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

dieevil said:

burada ki kasıt gaz pedalının debriyajdan geride olması mı? Vectradan sonra micrada bazen çok zorlanıyorum ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum artık hangi araba müsaitse onla gidiyorum ve sağ ayağım inanılmaz kasılıyor acıyor falan micradan sonra eğer böyle bişi ise o kasıt bence çok haklılar.. (toyota kullanmadım ben hiç nissandan feyz aloorum =/ )

hayır dusuk olması degıldı .Gaz pedalının takılı kalmasıydı olay dıe hatırlıyorum .Normaldede gaz pedalı debrıyajdan dusuk degılmıdır yaw ne anlatmaya calıstın ben anlamadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

hayır. gaz pedalı hatalı tasarımdan takılı kalıyormuş köküne kadar basılan "bazı" durumlarda. hayır geri çağrılmaya sebep de 25 olay olması.

medya falan TOYOTO OROBOLOR ÖLDÖRÖYOR diye panik salınca insanlar toyota da "kar için bu çok büyük devasa tehlikeyi nasıl örtbas edersin!!!111" demesinler diye çaresiz geri çağırdı arabalarını.

krizde araba pazarı ufalınca, "bizden niye azalsın lan onlardan ufalsın ehere" diye yapılan bi uyanıklıktı. amerikan arabalarında arasak ne kusurlar vardır be, hepsi fiyasko!111!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
e iide okumamışınız ki :)

adamların sevmemesinin sebebi arabaların çok sağlam olması
sorun cıkmıo para kazanamıolar

"Honda Civic

One of the most reliable cars available today"

100bin km'de civic var bizde ve bu lafına %100 katılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizde 98 kasa civic var tamamen sorunsuz.

Ancak 2009 kasa honda civic satmak zorunda kaldık. Durup dururken saçma sesler olaylar yaşaması sonucu tüm direksiyon aksamı falan değişti, frenler sorun yaşattı vs.

Burdaki hondalardan serviste en çok çektikleri honda civic'miş. Öle didiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...