Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Html..

Stblack

Öne çıkan mesajlar

bana da mantıksız geliyordu da bir sorayım dedim hani olur mu acaba diye.

Bu sorun aslında soyle birseyden cıktı.Simdi ben ip cameradan aldıgım goruntuyu browsera veriyorum h264 codeci ile.Ama kullandıgım kamera default olarak activex sayesinde calısıyor fakat firefox ve chrome activex'i desteklemiyor.Hani tıklayınca explorerdan acılsın diye dusundum.

Bu is icin yani firefoxta calıstırmak icin quicktime kullanmam gerekiyor bunu biliyorum ama is acele ve ben quicktimeı nasıl kullanırım stream ederken falan bilmedigim icin kolaya kacabilir miyim acaba dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Opera'da sağ tıkladığında Open With diye bir kısım var, diğer browser'lar ile açmaya olanak tanıyor ve menu config dosyasında komutu falan da var.

FF falan da o yapıda bir şeye sahipse bir ihtimal onu geliştirebilirsin, olmadı add-on arayacaksın. Tipik FF.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sagolun o isi quicktimela hallettim sıkıntı kalmadı.Simdi onumde baska bir sorun var.Biz internet sitesinde aldıgımız goruntuyle yayın yapmak istiyoruz.Ama tabi kamera 5 kisinin aynı anda baglanmasına izin veriyor en fazla...

Yapmam gereken sey sanırım, tek bir yerden goruntuyu alıp servera yukleyip sonra onu yayınlamak,internetteki kullanıcıların kameraya baglanmasını engellemek.

Fakat ufak bir sorun var..bunun nasıl yapılacagı hakkında en ufak bir bilgim bile yok,yani nası arastırmam gerekir onu bile bilmiyorum.

Yontemdir,kaynaktır,bakılması gereken yerdir cok ihtiyacım var.Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...