Stblack Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Selamlar..yazdıgım scripti diyelim ki mozilla uzerinden calıstırdım fakat onun icindeki bir linke tıklayınca o linki internet explorerda actırmanın bir yolu var mıdır? Ps:Mantıksız bir soru gibi ozunde ama olursa cok iyi olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 imkansız olması lazım onun, dilin yapısı izin vermiyor olmalı kaldı ki firefox yanılmıyorsam local dosyalardan resim falan çekmek istersen bile mırın kırın yapıyor, bunu yaptıracağını hiç sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Firefox addon'lari vardi o isi yapan. Ilk sunlari buldum, baska da vardir: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11097/ https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/1419/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Güvenlik gereği öyle bi şeyin yapılamaması gerekir zaten bi browserda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bana da mantıksız geliyordu da bir sorayım dedim hani olur mu acaba diye. Bu sorun aslında soyle birseyden cıktı.Simdi ben ip cameradan aldıgım goruntuyu browsera veriyorum h264 codeci ile.Ama kullandıgım kamera default olarak activex sayesinde calısıyor fakat firefox ve chrome activex'i desteklemiyor.Hani tıklayınca explorerdan acılsın diye dusundum. Bu is icin yani firefoxta calıstırmak icin quicktime kullanmam gerekiyor bunu biliyorum ama is acele ve ben quicktimeı nasıl kullanırım stream ederken falan bilmedigim icin kolaya kacabilir miyim acaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 en fazla uyari koyarsin ie ile acalimmi amca diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 güvenlik gereği yapılamaz öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Opera'da sağ tıkladığında Open With diye bir kısım var, diğer browser'lar ile açmaya olanak tanıyor ve menu config dosyasında komutu falan da var. FF falan da o yapıda bir şeye sahipse bir ihtimal onu geliştirebilirsin, olmadı add-on arayacaksın. Tipik FF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tamam sagolun o isi quicktimela hallettim sıkıntı kalmadı.Simdi onumde baska bir sorun var.Biz internet sitesinde aldıgımız goruntuyle yayın yapmak istiyoruz.Ama tabi kamera 5 kisinin aynı anda baglanmasına izin veriyor en fazla... Yapmam gereken sey sanırım, tek bir yerden goruntuyu alıp servera yukleyip sonra onu yayınlamak,internetteki kullanıcıların kameraya baglanmasını engellemek. Fakat ufak bir sorun var..bunun nasıl yapılacagı hakkında en ufak bir bilgim bile yok,yani nası arastırmam gerekir onu bile bilmiyorum. Yontemdir,kaynaktır,bakılması gereken yerdir cok ihtiyacım var.Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar