Pickles Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 verdikleri haftalık 12 lirayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 asteğmensen 2 milyara yakın maaş alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hao said: asteğmensen 2 milyara yakın maaş alıyorsun. benim bildiğim eski sistemde 1.800 civarı maaş alıyordu asteğmenler uzun dönemde. ama şimdi olay "tek tip" ise , herkese bu paranın verileceğini tahmin etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çabuk düştü dikkat edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hao said: asteğmensen 2 milyara yakın maaş alıyorsun. tek tip demek herkes er olacak demek değil midir? e zaten bana 1000 1500 kağıt maaş vericekse ben 12 ay değil 24 ay da yaparım dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hmm 12 ay olsunda, ilk dönemden sonra haberlerdeki "yav bizde niye beyin göçü oluyo reöre" muhabbetini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hao said: üzülmeyin kardeşler, korkacak bişey yok, yapın 12 ay askerliğinizi dönüşte araba/motor filan alırsınız kendinize :) aylık 19 tl maaş ile(zam geldiyse 19.5 olmuştur) arabanın deodorantı alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Asteğmenlik kalkıyor, ne parası ne pulu. Bizim derdimiz 1 yıl boyunca işimizden gücümüzden olmak, hayatımızı ertelemek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu da nerden çıktı şimdi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Fistan said: askere gideyim mi gitmeyeyeim mi şimdi nedir son durum allah kahretsin ya ... git hala kısa dönemken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Başlarım ya nolcaksa olsun.Yicekler yine 1 yılımızı gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Okul tecil etmediği için 2 yıldır asker kaçağı görünüyormuşum, üniversite değiştirirken farkettim, gittim şubeye hallettim. Tecil ettiler 2012'ye kadar, mahkeme için de bir dilekçe yazdırdılar. Başka birşey var mı dedim, hayır gidebilirsin dediler. Şimdi istanbuldaki evime mahkemeden kağıt gelmiş, mahkemeye savunma yapmaya geleceksiniz yoksa zorla getirilsiniz falan fistan. Ne diyim ben bu ülkeye ya, şu okul bitse de çekip gitsem diyorum ama ingilizce öğretmenlerinin de yurtdışında iş bulma şansı ne kadardır hiç bilmiyorum. Sinirden kafayı yicem sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tek tip olunca, yurtdısında kalan Türk'ler de ülkelerie döndüklerinde yine 9 ay mı olucak? yoksa bedelli 12 gün mü? sonuc olarak onlarıda kapsıyor mu kapsamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yurtdışındakiler 18 ay yapıcakmış. "Öyle kaçıp gitmek yok" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yurtdışından gelinmez o zaman. ya şöle göçmen alan adam gibi bi ülkeye mi gitsek naapsak? ingilizce örtmenleri uzakdoğuda rahat iş buluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Amma büyütüyorsunuz askerliği ya gidin başlasın bitsin değmez bu kadar işkence etmenize kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya onu demiyorum belirli bir süre yurtdısında kalms trye donmus yada donmek zorunda kalmıs ıste askerlığı yınede tek tip mi yapacak yoksa yırtacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 soylemesi kolay tabi :) can cekisiyorum ben burda nolcak diye. Tum planlarimi ona gore yapicam cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Niye yırtsın allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 baba işkence etmeyelim diye kasıyoruz zaten.. sdfsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi benmi yanlıs biliyorum yurtdısında 3 sene gibi bi süre kalmıslıgı olan bi adam tr ye döndüğünde askeriği 10-20 gun bişey yapmıyormu para vererek yada vermeyerek?para kısmında emin değilim ama ole bişey wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yok öle bişi kızım ya.. zaten kız kısmısı ne anlar askerlikten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Kalkıyor işte o bununla. Yurtdışına gidenler 3 ay daha fazla yapacakmış trde ikamet edenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hayatımın değil 9 ayını, 7 gününü bile askerliğe zorla harcatıcak adam ölümü çiğnemeli, ben vatandaşlığı iptal edip tatil niyetiyle gelirim türkiyeye, aile arkadaş eş dost umrumda değil bana bu kadar zaman kaybettiricek zihniyete teslim olmam gidin başka bi vatandaşlık kasın en temizi kdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ilgiliyim bu konuyla kocamla yurtdısına gitcem belki askerlikten yırtması için ne biliosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar