Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 İstanbul içi teslim şartıyla. İkisini birden 150 liraya bırakıyorum. Direksiyonun kutusu yoktur. Joystick kutudadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sadece direksiyon satar mısın? bi de kaç senelik garantisi var mı durumu ne fotosu yok mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Direksiyonu 100 Liraya bırakırım, garanti konusunu arkadaşımdan almış olduğu için bilmiyorum. Dijital Foto makinam yok maalesef. Ama temizdir. Bu da temsili resmi. Vitesi sağdan sola alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İlan günceldir. Direksiyon 100 TL Joystick 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 direksiyon duruyor mu ya ? duruyorsa indirim yaparmisn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Direksiyonu 75 e indirdim. Joystick 50. İkisini birden alana 100 e bırakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 momo hayalimdi bi ara, param olsa alırdım baya kaliteli bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Valla ikisi de güzel aletler, şu sıra alıncak çok şey var, olmasa atlardım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o direksiyon sağlamsa alırım onu ben baps. ama foto falan bişeyler görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj kutun dolmuş Mr_Hand. Atamadım telefon no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ok temizliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Direksiyon Mr_Hand'e ayrıldı. Akıbeti bugün belli olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 direksiyon için yorum alayım 1- almaya değer mi ? 2- kaç derece dönüyor dün vatanda denedim de hepsi 90-180 derece dönüyor oynanmaz öyle oyun. senin direksiyonu alıcam demiyorum tabi yorum yaparsan sevinirim :) denemedim daha önce hiç boş yere para vermek istemiyorum. logitech in vardı bitane 170 lira tam dönüodu o, onu almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 direksiyon için yorum alayım 1- almaya değer mi ? 2- kaç derece dönüyor dün vatanda denedim de hepsi 90-180 derece dönüyor oynanmaz öyle oyun. senin direksiyonu alıcam demiyorum tabi yorum yaparsan sevinirim :) denemedim daha önce hiç boş yere para vermek istemiyorum. logitech in vardı bitane 170 lira tam dönüodu o, onu almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Arkadaş sağolsun getirdi, denedik memnun kaldım durumu ve fiyatından. ALDIM NİHOAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Güle güle kullan abi tekrardan. Bu arada momo 240 derece dönüyor, tek motorlu force feedback. G25/G27 alamayanlar için önerebileceğim bir direksiyon. Vitesi de alttaki somundan gevşetilip ister sağa ister sola alınabiliyor. Kablosuz Joystick hala 50 ytl den satılık. Kutulu cd li her şeyiyle bekliyor alıcısını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 g27 700 liraymi$ lan. kufrettim gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar