Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gördüğüm her iki oyunda PS3 içindi. bu aldığım üzerinde 119 dan indirim 49 olmuş, benim bildiğim bunun tek versiyonu var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 pc ciler ağladığı için easy mode yapıcaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Consolefaglere EZ mod koymak için bahane aramışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahaha pc ye laf atılınca gelmiş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Oyunu acip oynadim hic bir fark yok, ayni mekanlarin youtube da prepare to die video lari ile kiyaslamasini yaptim Sanirim ilk gelen oyun ellerinde bir yerde tezgah dibinde kaldi, envanter girisine gore sistemleri otomatik fiyatlandirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Dlc var digerinde ama 100 tl fazla verilecek bir sey degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DLC Ne anlamadim ama 70 TL fark eksik kalmis oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 prepare to die edition pc için olan dlc li versiyonu böyle indirimle falan 15 dolar birşeydi zaten ps3 için öyle bir versiyon yoktu. sonradan çıktıysa ve öyle saçma bir fiyata satıyorlarsa yanına bile yaklaşmaya gerek yok. vanilla alıp üstüne dlc satın alırsan kat kat ucuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dark souls 2 duyuruldu(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya geçen sene bitirememiştim oyunu şimdi biraz vaktim var bi daha el atayım diyorum. nispeten cookie cutter bir build önerebilir misiniz? bi önceki oyunumda hunter başlamıştım, soul lvl 92 mi ne olmuştum saçma sapan statler verip. anor londo'yu geçip shae the scaleless a kadar geldim kan gele gele. ama en son bırakmam summonladıgım elemanların benim 6-7 katım dmg vurmasından bıkmamla olmuştu. character buildim yanlıştı anladığım kadarıyla. şöyle bi şu class'ı seç, yalnızca şu statlara ver desin istiyorum biri. karakterin yetoluğunu düşünmeden kendi yetoluğumla gezip dolaşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 pyro açtım. endurance vitality gidicem, gerekince str-dex vericem yaptığım araştırmalara göre. please confirm okthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 of yeni bitirdim ya yer yer gerildim yer yer daha çok gerildim allah belanı versin darksouls ama insan bırakamıyor ya 10 numara oyundu, neyse ng+ açıldı da kasmam heralde ng+'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ng+ da 4kingsi görmeden dark souls oynadım deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 lol herkes bizim gibi mazosist degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hmm öyle diyosan bi göreyim hacı 4kings i ng+'da :P bi kaç gün kafa dinlendiriyim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar