Osirix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 O tarafta ember var. Yavaş yavaş yaklaş, biri sana doğru koşmaya başlayınca geri kaç, orada öldür. Teker teker hepsini öldür, sonra itemları topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 valla hepsini bir kere kesmem zor ihtimal gibi geliyor bana. spawn oluyor mu onlar bonfire'dan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Spawn olmuyor da, body pull nedir ya, yok mu bow çek teker teker işte, sonra vur-kaç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 20-30 arrow kaldı heralde. en son vendoru gaping dragondan blighttown a inerken gördüm. üstünden iki boss geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ordan devam etme ilerde dönersin git sens üstünden anor londo yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bana da sanki buraya ait deilim gibi geliyor henüz. spider queen e girmeden önceki shortcut'tan döneyim o zaman firelink e. valley of drakes falan mekanından. sens dediğin yer kilisenin ordan blacksmith e giderden ki dev kapı di mi? yanında bi npc oturuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 senste tanrı sabır versin.çok kolay aslında ama ufak hatalar hiç yer yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bu ceaseless discharge ın olduğu lavalı kısım ile firelink arasında benim kaçırdığım bi shortcut var mı? yokhsa tek shortcut, spider queen den önceki böyle su değirmeniyle çıkılan yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet en kısa yol valley of drakes üstünden ruins => firelink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Red said: senste tanrı sabır versin.çok kolay aslında ama ufak hatalar hiç yer yok sdfs rage quit yaptım sonunda. her deliğe girdim, her treasure ı aldım sanırım mekandaki. hala bi bonfire'a rastlayamadım. son olarak o kayayı kontrol ettiğimiz yerdeki küçük kapıdan girdim. ilk sallanan baltaları geçtim, timsah tipleri kestim. yukarı çıktım, yine ince bi sütun vardı. ilerlemeye başladım. lightning geldi düştüm... bir kaç gün ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ahahah ztn ordaki yazılara kopuyordum ya bende bulamamıştım ordakini baya bi.o civarlarda çaresiz bi biçimde bırakılan '' bonfire ?'' need bonfire gibi yazılara iyi gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Oradaki bonfire, içeriden ilk çıktığınız yerde, devin gülleler atmaya başladığı yer, balkon var gizli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dlc geliyor diyorlar ee bu adamlar boyle bir planımız yok demislerdi halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bedava gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şöyle uzun soluklu bi dlc olsa keşke multiden hayır yok bari güzelim single devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bir bu kadar daha anca keser sp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bitiren varsa dlc çıkana kadar bana ödünç versin, ya da satsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 60-70 lira oyunun ikinci eli dh forumlarına bakın ist için elden bulursun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şu anda sendit te 15 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 send it türkiyeye send itiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senditten hiç almadım ben.gönderiyo türkiye ye ama takipsiz gönderiyor sanırım takipsizler bizde sıkınıtı oluyor pttde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sendit yolluyo da gelmesi çok uzayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Yankı senin acelen varsa sendit ten alma shopto dan al, 1 haftaya kalmaz gelir. Sendit daha çok benim gibi oyunu bitirip satmış, arşivlemek için ucuzluk kollayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben belese nasil oynarimin derdindeyim aslida haha (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dreagloth said: Yankı senin acelen varsa sendit ten alma shopto dan al, 1 haftaya kalmaz gelir. Sendit daha çok benim gibi oyunu bitirip satmış, arşivlemek için ucuzluk kollayanlar için. shoptodan oyun aldığımızda ne kadar kargo tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar