Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O tarafta ember var. Yavaş yavaş yaklaş, biri sana doğru koşmaya başlayınca geri kaç, orada öldür. Teker teker hepsini öldür, sonra itemları topla.
Mesaj tarihi:
bana da sanki buraya ait deilim gibi geliyor henüz.

spider queen e girmeden önceki shortcut'tan döneyim o zaman firelink e. valley of drakes falan mekanından.

sens dediğin yer kilisenin ordan blacksmith e giderden ki dev kapı di mi? yanında bi npc oturuo
Mesaj tarihi:
bu ceaseless discharge ın olduğu lavalı kısım ile firelink arasında benim kaçırdığım bi shortcut var mı?

yokhsa tek shortcut, spider queen den önceki böyle su değirmeniyle çıkılan yer mi?
Mesaj tarihi:
Red said:

senste tanrı sabır versin.çok kolay aslında ama ufak hatalar hiç yer yok sdfs

rage quit yaptım sonunda.

her deliğe girdim, her treasure ı aldım sanırım mekandaki. hala bi bonfire'a rastlayamadım. son olarak o kayayı kontrol ettiğimiz yerdeki küçük kapıdan girdim. ilk sallanan baltaları geçtim, timsah tipleri kestim. yukarı çıktım, yine ince bi sütun vardı. ilerlemeye başladım. lightning geldi düştüm...

bir kaç gün ara.
Mesaj tarihi:
ahahah ztn ordaki yazılara kopuyordum ya

bende bulamamıştım ordakini baya bi.o civarlarda çaresiz bi biçimde bırakılan '' bonfire ?''

need bonfire gibi yazılara iyi gülmüştüm.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Yankı senin acelen varsa sendit ten alma shopto dan al, 1 haftaya kalmaz gelir. Sendit daha çok benim gibi oyunu bitirip satmış, arşivlemek için ucuzluk kollayanlar için.

shoptodan oyun aldığımızda ne kadar kargo tutuyor
  • Yeni Oluştur...