Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o zaman canın ne çekiyorsa yap, herşeyi al kullan bir noktadan sonra son bossu düz sopayla öldürecek tecrübeye gelicen nasılsa keyfini çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bakalım işte eve bi gidiyim de. bu arada aldığımdan beri sürekli summon sign kullanıyorum. kimse damlamadı henüz dünyama. ayrıca ben de hiç görmedim adam arayan. çok n00b yerlerdeyim diye mi yoksa pek tercih edilen bir oyun tarzı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genelde zor boss lar oncesi gorursun, belki gargoyle lerde denk gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 meh. birlikte güzel olurdu halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ben ornştaynın onune koyuyorum summon.nublara yardım ediyorum sdf gargoyle a da koymustum ama kimse glemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1.05 gelmiş bu sırada avrupayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ihtiyac vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hay zokim elimde kesici bişey yoktu priscillanın kuyruğunu kesemedim lan o kadar vurdum. düşseydi şimdiye düşerdi dedim kestim baktım varmış adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 anor londodaki malum okçulara 100k soul 3 humanity bıraktıktan sonra fak dis gey ört diyip ragequit çektim adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 welcome to the club :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 priscillanın kuyrugu mu vardı yahu 3 vuruşta öldü o bakamadım pek sdfs o okcular adamı deli etmek için konmuş ztn.ben 2. 3. denemede rushlıyarak geçtim.eğer kesiiyim falan dersen yok yani düşüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 coop falan oynarım orda ben ya adsf en üste çıkınca birimiz bi tarafı diğerimiz diğer tarafı bloklarsa kesilir rahat gidip ok falan almakla uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fog ring al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 adamlar millet aşa düşsün diye moblara tekme tokat attırıolar ztn tombs of giantta skeleton giant bildiğin kapıcı tekmesiyle aşa aşa atıyor adamı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 blighttowndaki gudubet moblar yapmıştı bana ya bildiğin aşşağı itme hareketi koymuşlar herif ittirdi attı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 patch gelmiş,fps sorunu azda olsa düzelmiş gibi,online kısmını daha sonra test edicem ama okuduklarıma göre aynı nane... namco'nun dağıtımını yaptığı başka oyun almam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hakkaten şu oyuna nasıl saglam bi online sistem yapılmaz ya.hertürlü potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o okçularda sağdakine koş direk, soldaki okçu sağdaki okçunun olduğu yere atamııyordu sanırım. koş sağdakine kalkanla dur önünde ölsün. bide okçu diyoruz ama bildiğin mızrak atıyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 2. denemede gectiydim ben onlari biraz sansa.. shieldla yardirdim sagdakine.. vurup geriledim biraz.. bana gelirken asagi dustu sdf.. sonra digerine kostum.. o direkt dustu lolz.. gerci 1v1 kalinca bir sey olmuyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aşağı düşme diyince aklıma anor londodaki gerizekalı beyaz ninjalar geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yanlız anor londo pvp çok canlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hatunu mu kestin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok darkened değil normal lvl60 civarı baya canlı 7-8 tane her respawnda soul sign görüyorum invasionlarda cabası ds de ne güzel tek serverken niye böyle bir salaklığa gidip networklere ayırmışlar akıl erdiremedim ama ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 patchten sonra mı canlandı acaba? tabi geldiyse patch. pvp'ye girmediğim için hollow formda takılıyorum ben bilmiyorum o yüzden ortamları eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 patch geldi ama patchden önce de baya aksiyon vardı anor londoda bonefireda afk bırakıp iki dakika mutfağa gittim biri gelip kesmişti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar