Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
duke's archives orası ama vessel'i yerleştirmen lazım oraya girebilmek için.vessel'i yerleştirincede dark wraith olayı yalan oluyor söyliyim de baştan ng+'da four kings çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook zor
Mesaj tarihi:
başka yolu yok mu

şimdi dukes e girmeyip paintinge e mi giriyim

framptla konusmicam.şimdi lord vesseli dukeste kullansam darkwraite giremio muyuz kesinlikle

ingward varmış npc onu kesince key düşüyormuş
Mesaj tarihi:
öyle yapınca yinede dukes e gidebilio muyuz

covenant olayı muhim değil benim için ama item alan veriolardır.

paintingden sonra new londoya akarım o zaman.dukes e sonra girerim

dedim ama paintinge girmek için aslyum a geri döndüğümüz zaman düşen itemla girio muşuz

neyse direk new londo o zaman sdf
Mesaj tarihi:
bu arada anor londo 2. bonfire da iyi soul farmlanıyor ya

ordaki naytlar 900 soul veriyor.ayak ustu 4 tane var ztn

2 vuruşta alıyosun.furysword +5 yaptım bi tane.bide +3 lightning zıvaylandır yaptım
Mesaj tarihi:
farmladım ahaha

onun harici eagle shield artı 10 yaptım.claymore u greatsword of artorias sifin soulu ile yaptım ama kullanamıyorum skill yetmio ahaha

armor işine giricem de hangi armora abansam bilemedim upgrade i

o yedirme olayına baktım bende wikide yazıyor.hangi itemı verirsen geri ne veriyor gibi.ama yapmadım henuz
Mesaj tarihi:
boss fightlarda seti cıkarıyorum ben ztn.assasin kıyafeti giyiyorum daha rahat hareket edeyim diye

normal ilerlerken havels armor falan giyiyorum sdf
Mesaj tarihi:
londo ruins kolaymış lan.bonfire yok sanırım.ztn firelinkten belki 1 estus harcayarak boss a geliniyor.girmedim ama boss a

valley of drakes kapısındakilere bi deneme yaptım.onlarda tek tek kesince kolaymış
Mesaj tarihi:
yedirme olayi iste slab verirsen, 3 chunk veriyo, chunk verirsen 3 large veriyo gibi bi ufaktan 3 tane veriyo seklinde. onun disinda verecegin her item sadece soul veriyo, bi nevi item satma.
Mesaj tarihi:
yalnız +5 lightning zıvaylandır ile akıyorum akıyorum sdf

4 kings adam değilmiş ilk seferde rushladım direk pata küte dövdüm.darkwraithe girdim.vesselide verdik komik surata

dukes e aktım biraz.crystal cavedeyim yarında onun bossu keserim
  • Yeni Oluştur...