knox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 duke's archives orası ama vessel'i yerleştirmen lazım oraya girebilmek için.vessel'i yerleştirincede dark wraith olayı yalan oluyor söyliyim de baştan ng+'da four kings çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 başka yolu yok mu şimdi dukes e girmeyip paintinge e mi giriyim framptla konusmicam.şimdi lord vesseli dukeste kullansam darkwraite giremio muyuz kesinlikle ingward varmış npc onu kesince key düşüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Painting optional, girmesen de olur, ahım şahım loot yok. dw ye gireceksen ingward ı kes, key i al, four kings e git, onu öldürünce çıkacak master. Sonra verirsin vessel i frampt a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 öyle yapınca yinede dukes e gidebilio muyuz covenant olayı muhim değil benim için ama item alan veriolardır. paintingden sonra new londoya akarım o zaman.dukes e sonra girerim dedim ama paintinge girmek için aslyum a geri döndüğümüz zaman düşen itemla girio muşuz neyse direk new londo o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 covenant önemli değilse np ama bir iki item veriyor sanırım. Duke vs her halükarda açılacak vessel verince frampt a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sword ve armor set veriyor ve en önemlisi pvp seviyorsan sınırsız red stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu arada anor londo 2. bonfire da iyi soul farmlanıyor ya ordaki naytlar 900 soul veriyor.ayak ustu 4 tane var ztn 2 vuruşta alıyosun.furysword +5 yaptım bi tane.bide +3 lightning zıvaylandır yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o kadar titanite falan nerden buldun lan 50 tane upgrade yapmışsın. benim hiç bişeyim upgradeli değil sdf bi fury sword yaptım bide zweihander +5'te mi ne daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Senin baya azmış, ben ilk bitirişte, 10 fire, 10 divine, 10 black shield > atorias shield olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hile yapmıştır dupecü pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 frampt ı besleyin büyüklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 zaten bitirmedim henüz de millet upgradeli itemlerle akıyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 farmladım ahaha onun harici eagle shield artı 10 yaptım.claymore u greatsword of artorias sifin soulu ile yaptım ama kullanamıyorum skill yetmio ahaha armor işine giricem de hangi armora abansam bilemedim upgrade i o yedirme olayına baktım bende wikide yazıyor.hangi itemı verirsen geri ne veriyor gibi.ama yapmadım henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 armor upgrade gereksiz zaten oyundaki en armor setleri upgrade olmuyor. Eagle Shield +10 pr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 boss fightlarda seti cıkarıyorum ben ztn.assasin kıyafeti giyiyorum daha rahat hareket edeyim diye normal ilerlerken havels armor falan giyiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 londo ruins kolaymış lan.bonfire yok sanırım.ztn firelinkten belki 1 estus harcayarak boss a geliniyor.girmedim ama boss a valley of drakes kapısındakilere bi deneme yaptım.onlarda tek tek kesince kolaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yedirme olayi iste slab verirsen, 3 chunk veriyo, chunk verirsen 3 large veriyo gibi bi ufaktan 3 tane veriyo seklinde. onun disinda verecegin her item sadece soul veriyo, bi nevi item satma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Great Shield of Artorias yapın, üstüne yok.(PvP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 onun swordunu yaptım ben.da insna yapmadan bakar.int faith falan istiyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yalnız +5 lightning zıvaylandır ile akıyorum akıyorum sdf 4 kings adam değilmiş ilk seferde rushladım direk pata küte dövdüm.darkwraithe girdim.vesselide verdik komik surata dukes e aktım biraz.crystal cavedeyim yarında onun bossu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 valley of drakes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 éééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bende böyle dragonlar falan hayal etmiştim.meğer sadece bi köprüymüş dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 he bir mini boss var o kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 mini boss bile değil abi o.uyuyan bi mal dragon 3 vuruşta gitti dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar