Aldueren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Gamescom'da editörlerin söylediğine göre oynanış videolarına oranla orjinal oyunda düşmanlar iki kat atak gücü ve hp'ye sahip olacaklarmış. Ayrıca düşman sayısı da iki kat fazla olacakmış. Ayrıca karakterimizde demodaki karaktere oranla %60 daha güçsüz olacakmış :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Oyun çok güzel de artan döviz kuruyla iyice sıçılcak cüzdanlara. Dark Souls, Fifa, Uncharted vs derken oyun başı fiyatlar 35-40 pound arası. Shipping de koydumu 45 pound'a çıkabiliyor. Pound gelmiş 3 lira kapısına. fgdgdh. 130+ lira ne lan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Çok güzel olmuş http://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gerçekten en çok beklediğim oyun oldu. unuttum asasinz kıridmiş ançartıdmış. pvp yapan var mı bilmiyorum ama oyun çıktığında hemen organize olmak lazım multi yine saçma sapan eğlenceli olur çünkü ve okuduğuma göre bu sefer black phantomlar team up yapabiliyor. 4v4 falan olacak. tadından yinmiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 atmosfer, mekanlar ve bosslar gene inanılmaz iyi. gene nefret ettirecek bataklık gibi bi yer var gibiydi videoda. son trailer şarkı pek uymamış ya. bariz amerikalı ergenleri gaza getirmek için yapılmış gibi. Umarım alışageldiğimiz Demon's Souls konseptinden ödün vermezler oyuncu sayısını arttıracam diye yazık olur. http://www.youtube.com/watch?v=FRnIyXvonAU budur yani bu konsepte uyacak müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 5-2 abi...giant troll abv en lanet world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ben hala Demon's Soul'u oynayamadım puf :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 knox said: 5-2 abi...giant troll abv en lanet world ya ben orda 1 gün grindladım bide dagger'ı +5 yapmak için. pure darkta hemde. gerçekten. ve dagger bitti. hazırım artık böle pvp king olmaya DERKEEEN ps3 blueray bozuldu. 1.5 senedir daha yeni yaptırdım dfhkdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yine tower knightımsı bişi koymuşlar aklım cıkıcak oynarken abi bosslarda yaşanan gerginlik çok iyi ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Gerginliğin yanında ölünce ya yine mi baştan oynıcam yeaaa nidası çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ama o da ayrı bi tat eğer hızlı hızlı bossa tekrar gidicem diye god of warımsı ilerlersen tekrar ölüyorsun abidik moblara sakinliği korumak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben böle bikaç kere arkarkaya ölünce bırakıyodum. girip hon falan oynuyodum böle 2 el. yada dizi falan izliyodum. tekrar girince böle sakin sakin cırt diye geçiyodum. BAK BAŞARIMIN SIRRINI VERDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 dreagloth said: Gerginliğin yanında ölünce ya yine mi baştan oynıcam yeaaa nidası çok çirkin bu sefer check point tarzi kamp atesleri eklemisler.. eski oyundaki, shortcutlari ortaya cikarma mantigi gayet guzeldi.. oyle kalsaymis keske.. simdi "olunce ya yine mi bastan oynicam yaa" korkusu yasatmicak gibi sanki.. dan dun oynanabilecek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Vingthor said: 4v4 falan olacak. tadından yinmiz sahsen single modu bana fazlasiyla yetiyor.. o yuzden ilk oyunda da fazla multi olayina girismedim ama sunu duyunca direkt I came yani.. harbi, 4v4 kapismalar mukemmel olur lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 delikanlı gibi pvp yapan adamlar bulmak lazım,ot spamlamayan yoksa ağır bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 thief oynarsan benim gibi o ot spamleyen adamlar WTF diye kalıyo dfhkdfkh backstab poyzın cloud TAK stealth. ikinci backstab acid cloud. profit. oyunda backstab atmak kadar rencide edici bişey yok. hastasıyım pıçaan kamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 mani said: atmosfer, mekanlar ve bosslar gene inanılmaz iyi. gene nefret ettirecek bataklık gibi bi yer var gibiydi videoda. son trailer şarkı pek uymamış ya. bariz amerikalı ergenleri gaza getirmek için yapılmış gibi. Umarım alışageldiğimiz Demon's Souls konseptinden ödün vermezler oyuncu sayısını arttıracam diye yazık olur. http://www.youtube.com/watch?v=FRnIyXvonAU budur yani bu konsepte uyacak müzik. Şarkı gaza getirmek için falan değil, sözleri için seçildi. Şarkının sözleri oyunun zorluğuna çok iyi uyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.gamesradar.com/dark-souls-preview-look-size-thing/ abiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 said: but if you push past a fire and risk trying to reach a further one, your rewards will be greater yandık, kesin sürekli pas geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu sefer biz değil siz kendi kendinizi .... diyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Prologue videoalarını parça parça yayınlıyorlar. En sonuncusu bugün olmak üzere 3 bölüm yayınladılar. Devamı gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 30 dk gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oynayan tam bir gerzek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dengeki ps 90/90/95/95 vermiş 90 veren iki reviewerda yeni başlayanlar için zor diye puan kırmış goty geliyor oooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 collector's edition alasım var ama alırsam USA alıcam o zaman avrupa serverlarında oynayabiliyor muyum acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar