Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 vallahi abi.kalenin uç tarafında bişi var sanki uyuyormuş gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Birisi bana oyunu falan kötülesin beyler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 enem bu anor londo mızrak atan lavuklar ne fena sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Osie16 said: Birisi bana oyunu falan kötülesin beyler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Oyun çok iyi, sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Nolur lan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "lord of cinder" lol kafa kafaya çarpıştık, sıfır taktik, iron flesh + havels set :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Youtube dada adamın biri kafa kafaya girmisti zaten çok dandik diyolar cinder için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi bu anor londodaki gargoyleumsu şeylerden dmg yemeyen bi shield yok mu.illa yicek miyiz o mini dmgları sdfs ayrıca adamlar öyle bi yere sperman koymuşlar ki.2 vuruşta ölecek şey ama yer çok sakat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 orda ne öldüm ben ya, en sonunda ring of fog taktım öyle geçtim rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bende o yok galiba ya sdfs aşa düşmemek imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok işin kötüsü okçunun yanına geliyorsun sana ok atıyor aşağıya kaydırıyor çok sinir bozucu, sinir bozucu demişken tomb of giant nedir ya bonfireyi bulana kadar küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Red said: abi bu anor londodaki gargoyleumsu şeylerden dmg yemeyen bi shield yok mu.illa yicek miyiz o mini dmgları sdfs ayrıca adamlar öyle bi yere sperman koymuşlar ki.2 vuruşta ölecek şey ama yer çok sakat sdf eagle shield, %90 falan blockluyodu lightningi yanlis hatirlamiyosam. %100 blocklayan da var ama o hem cok str istiyor hem de cok sonralarda bulunuyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 1.5 milyon adet satmış oyun eh iyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 1.5 milyon delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaçı bitirebilecek acep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bize 1.04 gelmedi adamlar 1.05 yapıyor caponyada neyse iyi ya desteği kesmesinler. batıya dağıtım paylaştırılmadığı için iyi para kaldırdılar bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 erkek oyunu hakkaten magicle bitirdim diyende bitirdim demesin ayrıca sdfs şu anor londodaki kopruyu geçeyim sırtım yere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi hala o mızrak atanlardaysan oho :D koş koş kalkanla dur önünde kendi düşsün işte aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok oynamadım ki daha.2 kere ölünce çıktıydım.cunku bu oyunda gelişi güzel oynarsam sıçıyorum.konsantre oynamam lzm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oyunu full melee bitirdim diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Crystal ring shield bildigin cheat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 o shield nerflendi ağır 1.04 te mh silahını eklemiyor artık dmgına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Osie16 said: Oyunu full melee bitirdim diyeninizde tatava Ful melee bitirdim, kullandığım tek büyü heal o da ooc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaede said: o shield nerflendi ağır 1.04 te mh silahını eklemiyor artık dmgına 900 vuruyordu abi fire vulnerable bosslara furysword +4 ile :D Ornstein & Smough'da, Smough'u sona bıraktım, 4-5 kere shield attım öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar