Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

abi sensdeyim

lütfen biri bana kalede bi yerde bonfire var desin.cocugumu kesicem

birde sensin zeminine düşene allahtan sabırlar diliyorum

çatıya cıkıyorum.alev atan şişko falan var.oralarda bi yerde yok mu bonfire.eğer yoksa sense girmedne önceki bonfire ı 20 yapmam lzm.10 tane yetmiyor estus.

Sosyal ağlarda paylaş

Depthsde basilisklerden tiksine tiksine gaping dragona geldim elime verdi bikac kere gaza gelip fazladan vuruyorum her seferinde. Uzerimde elite knight armor, black knight shield binde drake sword var. Armor ve shield yeterli gibi de drake swordun scale etmemesi baymaya basladi biraz. Silah, ring, shield ve armor tavsiyesi rica edicem. Level 27 civariyim endurance ve str abandim.
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamadim oynadım.. blighttown 2. bonfire'i actiktan sonra astora's sword'a rushlayip aldim.. attack speed 5 kat, dmg 2 kat artti.. oyun simdi basliyor benim icin sdf.. iskencem sone erdi resmen..

dusurmeye kasmasam, blighttown'daki en basic yaratiklari bile 16 vurusta falan kesiyordum abartisiz haha..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Darkstalker Kaathe delikanlı Primordial Serpent,Frampt ile hiç konuşmayın bile.

Darkstalker Kaathe'ın gözükmesi için 2 yol var ama önce;

Sif'i öldürüp Abyss'e inmenizi sağlayan yüzüğü alın. Sonra 2 seçenek var kısa yol ve uzun yol;

Kısa yol: New Londo'ya inin şu crimson gear'li elemanı kesin, adamdan düşen Key To Seal'ı alın. Abyss'e inin Four Kings'i kesin, kestikten sonra Darkstalker Kaathe ortaya çıkacaktır. Kesinlikle Frampt ile konuşmayın. Bir kere bir konuşsanız Darkstalker Kaathe ortaya çıkmayacaktır.

Uzun yol: Lordvessel'ı alın. New Londo'daki crimson gear'li elemana gidin size keyi verecek. Four Kings'i kesin, Darkstalker Kaathe ortaya çıkacaktır.

Darkstalker Kaathe; size olayın aslını açık açık anlatıyor. Daha iyi anlıyorsunuz hikayeyi. Ayrıca Darkwraith covenantına girmek için Darkstalker Kaathe ile konuşmanız gerek.

Afiyet olsun.

Önemli not: Çanları çaldıktan sonra kesinlikle Frampt ile konuşmayın. Yoksa NG+'ya kadar Darkstalker Kaathe çıkmaz, absolve sins yapmanız bir şeyi değiştirmiyor.

Darkstalker Kaathe olayı anlattıktan sonra oyunun ismi neden Dark Souls anladım fasfsafasf.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

frampt hangisi abi.hee çöpçü yılanmış.coktan konustum onlaben

birde kurtardıktan sonra direk kesmemiz gereken npc varmı.yurt şerefsizi gibi olmasın olay.onu kesmemiştim ilk sdf

Var. King Laurec midir nedir, sarı bir zırhı var. Kurtardıktan sonra kesmezsen, Firelink Shrine'ın ordaki Firekeeper kadını kesiyor, ordaki bonfire'ı kullanamıyorsun taki Anor Londo'daki boss'un oraya gelene kadar. Orda adamın dünyasını invade edip kesiyorsun. Firekeeper Soul'u alıp ölen kadına götürüyorsun tekrar canlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ha o bi kere kesti o bayanı ya.ona mudahale etmekte geç kaldık sdfs

ama kesince seti düşmüyormuş ondan kesmedim.ondan başka hain yoksa sıkıntı yok sdf

şeyi sorcam bide.forest covenantını darkforesta bağlayan gate nasıl açılıyor ya

Janjanlı kapı mı? Blacksmith'te 20.000 soul'a crest of bilmem ne var onu alman gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

sens bitti.stone armorumla anor londoya aktım.başları zorlamadı pek.

senste iron golem kolaydı ama yine en buyuk düşmanım kendim oldugundan adamı mis gibi kesiyorken aşa takla attım bikaç defa sdf

onun harici şöyle bi sorum var

senste golemin oldugu noktada ilerde sanki dragon var gibi bi tane.oraya gidiş var mı nedir.birde o kayaları koyan gianta gidişide bulamadım

anor londo bana god of warı anımsattı ya.güzel mekan.black iron seti aldım mis.bide 100 lightning dmglı bi axe düştü elemandan ama str yetmiyor henuz dfs.greatsworduda aldık.

lvl 50 oldum.endurance 38.40 yapayım bi str abanıcam biraz silahları alamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...