Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Fiyatları arasında çok fark oluomu DS nin limited ile normali arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 normal'i yok şuan piyasada zaten satılanların alayı LE.US için CE diye geçiyor adı ama sadece metal case var,o bahsettiğim 2 cd yok yalan dolan LE olayı anlıcağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yok ben normallerinide gördüm GG.com da o yüzden, LE de var normalide, LE aliyim o zaman artbook iyidir ministrategyguide falanda varmıs galiba şimdi baktım. Ulan Kasım ayından nefret ediyorum zilyon oyun çıkıyo min. 5 tanesi imba olduğundan 500 lira temiz gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 guide digital.art book çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Demon's souls u bitirip buna basladim da birkac sorum olacak. 1) Drake swordu aldim yeni level 17yim nerelere akmam gerekli? 2) Endurance ve strength abaniyorum su an azicik da dex. Buyu talisman vs ne zaman aliyoruz? 3) Hollow olmanin hicbir eksisi yok gibi demonsa kiyasla hatta pve icin invade edilmemis oluyorsun. Yoksa bisey mi kaciriyorum? 4) Her bonfireda kindlea gerek var mi baslarda 5 tane flask yetiyo gibi. 5) Covenantlardan hangisine girmek en avantajli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben çogu bonfireı kindleladım.5 tane gerçekten yetmiyor :) covenant meselesi suan illa tercih etmeye gerek var mı bilmiyorum.suan ilerlerken hangi covenanta rastlarsam giriyorum.en son bi tnaesini seçer onda kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 L17de gidebileceğin çok fazla yer yok zaten. Undead Parish'teki kilisenin tepesindeki bossu kesip, Depths'e devam. STR çok abanma, NG+'a kadar 28 işini görür. END 40'lamaya bak, 22 DEX de yeterli olacaktır. ATT 10 yap ki 1 miracle slot açılsın. Hollow olunca item discovery düşüyor baya. Invade yemiyorsun ama summon da edemiyorsun. Birkaç açıklanmamış etkisi de vardı. Boss öncesi bonfire'a kindle bas. Kindle ettiğin bonfirelar NG+'a taşınıyor. Firelink shrine'ı 20'le. Way of the White iyidir, invade edilme şansını azaltır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 PRAISE THE SUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 büyülere güvenmeyin ya 1.04 de hayvan gibi nerf geliyor pyromance hele 50% net nerf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Patch ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abiii catacombs a giriyim dedim.ağlaya ğalaya geri cıktım ordan sens e girdim.anam neler yaşadım catacombs daki iskeletlerin sırrı nedir.söyleyinde ona göre gireyim bi daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ya bir tane divine weapon buluyorsun(valley of drakes'de var bir dene undead drake'in önünde yada craft et)divine ile kesersen respawn olmuyorlar.divine'sız yapabilceğin en temiz iş necromancer'lar var her section'da bunları öldürmen gerekiyor ki, o section'daki iskeletler respawn olmasın.Necromancer'ları bir defa öldürmen yetiyor kendileri respawn olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 catacombs da ağlayan adam tombs of giant da oyunu bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sens çok zor değil ya başta anam burası neresi dedirtiyor da çözmesi max 2 ölüm sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sizin yapacaginiz optimizasyona ya.. hic yakistiramadim from software'a.. zaten blighttown yeterince pis.. bi de boyle takilinca oynayasim gelmiyo hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 optimizasyon acaip patlak ya hiçbir genelleme yapamıyor insan bakıyorsun blighttown vallet of defilement kafasında o yüzden kasıyordur falan diyorsun ama firelinkte bile fps düşebiliyor öte yandan eşşek gibi mekan kesin kasar diyorsun ama anor londoda kaymak gibi oyun en ufak bir takılma yok grafikler baya ilerlemiş ama demons soulsda aa yoktu, dark soulsda 2xaa var ve inanılmaz farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi catacombsda biraz rushliyim ilerde ne var diye.butun iskeletleri toplayınca sıkıntı yaşadım sdfsf senste ise dikaktsizlikten aşa düştüm hemen.amann yine öldük derken meğer ölmemişim.baktım bi abi var arkamda.neyse onu keserken tepeden lightning yedik çok zor değilde karanlık karnalık yeter lan.yok mu önümüzü göreceğimiz mekan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sen's fortress'tan sonra anor londo var gözün gönlün açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Sonra boss'a gelirsin ana avrat küfredersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bosslarda sıkıntı yok ya konsantre olup giriyorum.ilk denemede genelde bossu tanıma amaclı giriyorum. 2. de olmadı 3. de keserim genelde ölümlerimin hepsi aptal aptal moblara.birde koşarken tekrar yuvarlağa basınca zıplıyor öyle düşüerek ölüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sens in boss en kolayı abi naptınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Demon'staki meatcleaver ayarinda bir silah ariyorum onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dreagloth said: sens in boss en kolayı abi naptınız. Boss kolay ama savaştığın mekan sıkıntılı; bazen seni tutup aşağı atabiliyor, saçma ölüyorsun yani. @indiffer Black Knight Greatsword ve ya Demon Great Machete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 senste ilerledim biraz.mekanı tanıma amaçlı.malum sandıkta öldüm ahahah sonra catabomsa girdim.hiç ölmeden bitirdim.bossa geldiğimde 1 tane estusum kalmıştı.lan dedim ya allah hemen seri bi şekilde tokatladım elemanı bitirdim catabomsu tombs of gianta giden yol çok tribe soktu beni geri kaçtım catacombsta o black nayta ölmedim ya hakkaten çok kraldı.herif arkamdan geldi şerefsiz.bide kestiğim 3 black nayttanda silah düşmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 1.04 patch ile büyük bir bug varmış online'ı yalan etmiş off nasıl bir fail 1 aya gelmez eu'ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar