Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Demon's souls u bitirip buna basladim da birkac sorum olacak.

1) Drake swordu aldim yeni level 17yim nerelere akmam gerekli?
2) Endurance ve strength abaniyorum su an azicik da dex. Buyu talisman vs ne zaman aliyoruz?
3) Hollow olmanin hicbir eksisi yok gibi demonsa kiyasla hatta pve icin invade edilmemis oluyorsun. Yoksa bisey mi kaciriyorum?
4) Her bonfireda kindlea gerek var mi baslarda 5 tane flask yetiyo gibi.
5) Covenantlardan hangisine girmek en avantajli?
Sosyal ağlarda paylaş

L17de gidebileceğin çok fazla yer yok zaten. Undead Parish'teki kilisenin tepesindeki bossu kesip, Depths'e devam.

STR çok abanma, NG+'a kadar 28 işini görür. END 40'lamaya bak, 22 DEX de yeterli olacaktır. ATT 10 yap ki 1 miracle slot açılsın.

Hollow olunca item discovery düşüyor baya. Invade yemiyorsun ama summon da edemiyorsun. Birkaç açıklanmamış etkisi de vardı.

Boss öncesi bonfire'a kindle bas. Kindle ettiğin bonfirelar NG+'a taşınıyor. Firelink shrine'ı 20'le.

Way of the White iyidir, invade edilme şansını azaltır baya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir tane divine weapon buluyorsun(valley of drakes'de var bir dene undead drake'in önünde yada craft et)divine ile kesersen respawn olmuyorlar.divine'sız yapabilceğin en temiz iş necromancer'lar var her section'da bunları öldürmen gerekiyor ki, o section'daki iskeletler respawn olmasın.Necromancer'ları bir defa öldürmen yetiyor kendileri respawn olmuyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

optimizasyon acaip patlak ya hiçbir genelleme yapamıyor insan

bakıyorsun blighttown vallet of defilement kafasında o yüzden kasıyordur falan diyorsun ama firelinkte bile fps düşebiliyor

öte yandan eşşek gibi mekan kesin kasar diyorsun ama anor londoda kaymak gibi oyun en ufak bir takılma yok

grafikler baya ilerlemiş ama demons soulsda aa yoktu, dark soulsda 2xaa var ve inanılmaz farkediyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi catacombsda biraz rushliyim ilerde ne var diye.butun iskeletleri toplayınca sıkıntı yaşadım sdfsf

senste ise dikaktsizlikten aşa düştüm hemen.amann yine öldük derken meğer ölmemişim.baktım bi abi var arkamda.neyse onu keserken tepeden lightning yedik

çok zor değilde karanlık karnalık yeter lan.yok mu önümüzü göreceğimiz mekan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bosslarda sıkıntı yok ya

konsantre olup giriyorum.ilk denemede genelde bossu tanıma amaclı giriyorum.

2. de olmadı 3. de keserim genelde

ölümlerimin hepsi aptal aptal moblara.birde koşarken tekrar yuvarlağa basınca zıplıyor öyle düşüerek ölüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

senste ilerledim biraz.mekanı tanıma amaçlı.malum sandıkta öldüm ahahah

sonra catabomsa girdim.hiç ölmeden bitirdim.bossa geldiğimde 1 tane estusum kalmıştı.lan dedim ya allah

hemen seri bi şekilde tokatladım elemanı bitirdim catabomsu

tombs of gianta giden yol çok tribe soktu beni geri kaçtım

catacombsta o black nayta ölmedim ya hakkaten çok kraldı.herif arkamdan geldi şerefsiz.bide kestiğim 3 black nayttanda silah düşmedi ya

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...