Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi şeyi unuttum.firelinkteki sevimli surat kocaman bi yaratık var o nerden cıktı lan.otarafa dogru gidiyordum görünce koptum aahha neci o kesim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yok dokanma ona item satabiliyorsun daha doğrusu yediriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tamamdır blighttan sonra rota sens mi ? içerde fena bi archer vardı geri kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sens => anor londo evet ama henüz yapmadıysan döndüğünde dark forest catacombs falan düşük kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 catabomb iskeletlerin oldugu yer miydi bilmiyorum foresta bi kere girmiştim ama black nayt görüp kaçtıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 he orası ama divine weapon'sız üzebilir orasını seni,shortcut'ı var fena hayat kurtarıyor onu bulursan kafan rahat geçersin.boss'u saçma kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 wikden bakıyorumda ulan heryere baktım diyorum ama yinede atladıgımız itemlar oluyor ya sdfs misla bi tane merchanta 3 tane purple moss veriomuşun shield veriomuş.blightta.acaba nerde sdfs gaping dragonun kuyrugu kesmek lzmmış mesela.kolay bosstu keşke kessydim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ahaha evet swamp'da o apaçi larvaların olduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 herşeyi yapıp görmek bilmek istiyorsun şu oyunda ama cogu olmadan bitirmiş oluosun oyunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 knight shieldı +6 yaptım claymore da artı 5 de.bakalım darkrotta daldım.human iken direk ölmeden bitirdim butterflyı lakin en buyuk düşmanım yine kendim oldugu için bu kırmızı slime olan yere daldım.wolf ringi aldım.lakin gidicek yer bulamayınca denize atladım öldüm sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 fak hangi larvalar great hollowa giden ağacın ordakilermi ? ordaysa nerde bende geçtim galiba onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 o npc siegmeyer of catarina ama şöyle bir durum var ilk olarak bu abiyi anor londo'da kurtarmak gerekiyor 3-4 tane knight kesiyorsun o kadar.sonra firelink shrine'da bonfire'ın orda takılıyor,bu abi ile konuşup sonra blighttown'a gidiyor.bu adamın story event'ini tamamlarsanız titanite slab veriyor sonunda.bir iki aşaması daha var lost izalith ve ash lake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Soğan Kafalı Knight O herif ilk olarak Sen's Fortress kapıları kapalıyken, kapının önünde oturmuş ıslık atıyor :p Sonra blighttown'da, sonra da Anor Londo'da karşıma çıktı ve Anor Londo'da yüzük hediye etti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 onion knightı diyonuz blighttownda çıkmadı işte karşıma sens fortressda çıktı bakalım anor londodayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 dün bakamadım ps3 e patch bize de geldi mi ? yoksa bekleyecekmiyiz 2-3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Soğan kafalı knight Bende bu adamın kızına denk geldim Dukes Archive bölümünde. Babasını aradığını söylüyordu bana. O da aynı tuhaf zırha sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Onion knigh game of thrones da yanlışlık olmasın asdasd Bu arada archive de bulunan kız da firelink e gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 beyler benim yol yine kayboldu.geri dönüp black naytın odlugu tarafa mı gidicem darkrootta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Evet orda bonefire var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 black nayta en son lvl 10 da falan gtittim.bakalım şimdi kesebilcek miyim ha birde nayt shield iyi midir.diyorum şunu +10 yapayım dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 fena bir shield değil stability'si falan iyidi yanlış hatırlamıyorsam.str build gidiyorsan ilerde kendine sif'in soul ile yapılan shield'i yaparsın,34 str istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Eagle Shield +10 yapın, 3 ağırlık, 78 stability :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 str 20 ya suan vitality ve endurance abanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 allah belanı versin cinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 vit salla abi % bazlı vuran çok boss var endurance all day every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar