Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

oyuna başladım ilerledim fln demon soulda oynamadıgım icin baya bi sacma sapan yaratıklara oldum neyse bi kazmalık yaptım oyundaki en kesilmicek npc olan blacksmith i kestim :) bastan actım
tam guzel guzel ileriyordum dragon head bug ını ogrendım lvl 300 yaptım charı cok asmıs oldu sıkıldım yenıden actım
cok iyi ve hızlı bi şekilde oyunu bitirdim elite versyon a gectı oyun itemlerimi o kadar iyi tutmamıstım cok cabuk bitirmişim pişman oldum yeniden açtım
yeni karakterde hersey super gidiyordu faith e 50 vermiştim direk tam gittim pvp icin wrath of god ı ogrenecektım gittim tomb of gaintden kurtadım kızı o arada bişeyler yaptım scaless ı kestim bi gittim olmus benim npc yıkıldım su anda yenıden mı acsam oyunu mu bıraksam bilemedim:)
Sosyal ağlarda paylaş

peç geldi mi.geldiyse artık blightownda terör estireyim

bu arada hep mage armor falan düşüyor abi.yok mu güzel bi armor ya

blightta bi tane kırmızı robe buldum.iyi armor veriodu onu giydim.ultima dönemi plate set üstü robe gibi oldu sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

orumceği kestim.çanı çaldım.ilerde

covenanta katıldım orumcek olan.yanlıslıkla bi kere vurdum ama bişi olmadı neyseki sdfs.hyr bide ordaki bonfire a girerken herifin sordugu soruya hyr dedim.geçirmedi.kesmek zorunda kaldım ahaha.neyse ordan cıktım ilerde ne oldugunu çözemedim bikaç mob vardı bulaşmak istemedim fire a geri döndüm.bileksimitten repair boxu vs alıp dark souls macerama başlamış bulunuyorum

hazır oraya kadar gitmişken sens fortress neymiş diye bakayım dedim kapıdan geri kaçmam bir oldu ahahah

ha şeyi sorucam bu oruceğin soulu harcamadım lazım olan bir itema gerekiyor mu yoksa direk bozdurup harcayayım mı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...