Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 haha pis abuzerler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oyuna başladım ilerledim fln demon soulda oynamadıgım icin baya bi sacma sapan yaratıklara oldum neyse bi kazmalık yaptım oyundaki en kesilmicek npc olan blacksmith i kestim :) bastan actım tam guzel guzel ileriyordum dragon head bug ını ogrendım lvl 300 yaptım charı cok asmıs oldu sıkıldım yenıden actım cok iyi ve hızlı bi şekilde oyunu bitirdim elite versyon a gectı oyun itemlerimi o kadar iyi tutmamıstım cok cabuk bitirmişim pişman oldum yeniden açtım yeni karakterde hersey super gidiyordu faith e 50 vermiştim direk tam gittim pvp icin wrath of god ı ogrenecektım gittim tomb of gaintden kurtadım kızı o arada bişeyler yaptım scaless ı kestim bi gittim olmus benim npc yıkıldım su anda yenıden mı acsam oyunu mu bıraksam bilemedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu arada lvl 120 130 arası lord vessel ın ordan ilerleyince pvp yeri herkes orda pvp yapıyor bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dupe yaptığın için bunlar hep patch gelince bütün karakterlerin silinicekmiş zaten ceza olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 silsinler valla onlarda rahatlar bende:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 O dragon head bug ını kullananları anlamıyorum zatne oyunu neden oynuyorlar. Keşke patch gelince silince karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Lost Izalith'teki lavalı alanı tasarlayanın ..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cevap basit pvp için pve için yapanların bende sıkıntısı oldugunu dusunuyorum.. ben şimdi yeni char acsam direk gider alırım drago head i lvl 125 yaparım sonra itemlerin peşinde dusup pvp ye giderim cunku aynı oyunu defalarca oynamak bayıcı gibi geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 BEHOLD http://a1111.hizliresim.com/r/2/9614.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gangren said: Lost Izalith'teki lavalı alanı tasarlayanın ..................... Hakkaten Lost Izalith yarım dragonların(?!?!?) olduğu kısım oyunun açık ara en iğrenç yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Onlar dinozor değil miydi ya? Bacaklarını kırmakla meşgul olduğum için hiç görememiştim. Ayrıca oradaki framerate de saç yoldurtan türdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yok dragon onlar, safe zone var 3 tane, oralarda takılmalısınız, aksi halde baya sinir bozucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sadadadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 peç geldi mi.geldiyse artık blightownda terör estireyim bu arada hep mage armor falan düşüyor abi.yok mu güzel bi armor ya blightta bi tane kırmızı robe buldum.iyi armor veriodu onu giydim.ultima dönemi plate set üstü robe gibi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Baya iyi armor lar var, ama sağlam end. lazım. Blight da ninja suit i kesin bul, resmen hayat kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ninja suiti aldım ben sanırım fakat armoru kötüydü kutua koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 swamp a gelince giy kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben böyle demonstaki brush set gibi cafcaflı gösterişli kral armor seviyorum. :) tabi endurance benim 20 küsürlerde daha lvl 35 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bataklığı geçerken shadow seti giy, bossa karşı o kırmızı set iyiydi fire res falan fena değil. bossdan sonra da demon ruinsdeki bossun orda güzel bi armor seti var gold-hemmed black mi ne onu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 patch caponlara çıktı birkaç güne bize de geliyor ornsteinın set acaip fiyakalı ya ona göz koydum ben. endurance 40 oldu ya gold hemmed 25% endurancea geliyor flash gibi geziyorum ortalıkta asd anor londoya geldim bonefireı açtım lvl45 bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ornstein seti bufflamışlar üstüne çok iyi oldu,oyunun alınması en zor seti zaten eh bir zahmet bufflasınlar sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 orumceği kestim.çanı çaldım.ilerde covenanta katıldım orumcek olan.yanlıslıkla bi kere vurdum ama bişi olmadı neyseki sdfs.hyr bide ordaki bonfire a girerken herifin sordugu soruya hyr dedim.geçirmedi.kesmek zorunda kaldım ahaha.neyse ordan cıktım ilerde ne oldugunu çözemedim bikaç mob vardı bulaşmak istemedim fire a geri döndüm.bileksimitten repair boxu vs alıp dark souls macerama başlamış bulunuyorum hazır oraya kadar gitmişken sens fortress neymiş diye bakayım dedim kapıdan geri kaçmam bir oldu ahahah ha şeyi sorucam bu oruceğin soulu harcamadım lazım olan bir itema gerekiyor mu yoksa direk bozdurup harcayayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sword yapabiliyorsun o soul ile ahan bunu http://darksouls.wikidot.com/quelaag-s-furysword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 güzelmiş dursun köşede gerçi ben muhtemelen drake sword ile bitircem oyunu yine hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar