knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 diablo ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 diablo`un karşıtı bir oyun arıyorsan buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dark Souls 1.04 (2nd November) Changes to the effectiveness of certain spells Magic Shield and Greater Magic Shield Tranquil Walk of Peace Ring of Fog Iron Flesh Changes to equipment balance Magic adjust balance >for pyromancy? Multiplayer matching condition adjustments Coop hosts will get the full ammount of souls when defeating a boss Cracked red eye orb will not break when it fails Adjust the amount of time you kill a enemy acquisition Seoul >what? Adjusting items when defeated enemy drops Some bosses will now drop "humanity" and "homeward bone" Rare item and reinforcement materials have improved drop rate Effect adjustment · Person may increase power by finding items >what? Shop lineup adjustments Undead merchant (M) Bottomless box added Undead merchant (F) Normal, heavy and wooden arrows/bolts added Andrei blacksmith Normal, heavy and wooden arrows/bolts added The Xena Donaru Normal, heavy and wooden arrows/bolts added When 火継ぎの祭祀場に移動後 is achieved the master key will be added >need condition Giant blacksmith Normal, heavy and feather/sniper arrows/bolts added Titanite shard, large titanite shard, green titanite shard and twinkling titanite added Repair box and the reinforce weapons/armor stuff added Vamos blacksmith Normal, heavy and wooden arrows/bolts added Titanite shard added Repair box and the reinforce weapons/armor stuff added Ingward Temporary curse added Warriors of sunlight covenant requirements reduced (Requires 25 faith and reduced by 5 for every successful coop, required 50 faith before) Reduced cost for absolution (Before: level × 2000, After: level × 500) Adjusted lock on behavior Enable modification of the case hangs >what? Changed to level up display >to see number of souls required to level up? Fixed infinite magic bug Fixed input delay bug Fixed Solaire of Astora not appearing in NG+ bug Fixed bug regarding Kingseeker Frampt where feeding him materials can cause 99 items to go to 0 items Fixed getting stuck in the map permanantly, ruining games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 pinwheel gerçekten boss mu ya, girdim boss areaya üstüne koştum mızrakla dürttüm dürttüm öldü ahaha tabi sonra tomb of giantse girip ilk çıkan iskeletle savaşırken aşağı düşüp öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Abi nito ya kesin human form da gidin niahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oyun gibi oyun, cok basarili ders niteliginde oyun nasil olmalidirin cevabi. ayriyetten intro cok basarili.konsol sahibi olup bu oyunu edinmemek olmaz.tek bir eksi yonu yok.oyle bir konsepti var ki herseye eyvh diyebiliyorsun.ben ki tek bir sacmalik gorup o oyundan soguyan bir varligim.epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lan iron golem ne kadar kolaydı oha neyse endurance 40 ladım lightning spear +3 ledim bide dönüp şu iki kafesi açtımmı anor londoya geçebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 levelın kaç ya sırf endurance mı abandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 45 falanım herhalde endurance 40ladım hemen. biraz vit verdim. drake swordu tek elle tutucak kadar str, spear kullanıcak kadar da dex verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 mantıklıymış aslında, bi ondan bi ondan verdim ben de 41'im sanırım. 26-27 str 20 end 19 vit 14 dex olması lazım. direk 50 str falan yapıp hayvani silahlar kullanasım var da o yüzden öyle yaptım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 endurance 40 farz ya stamina cap çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o cap olayı ne ya, wikide discussionlarda gördüm de neymiş diye pek bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 demons soulsda da vardı ordan biliyorum 160 stamina cap. enduranceını 40ın üstüne çıkarsan bile daha arttırmıyor. aynı zamanda erkenden 40 endurance yaparsan equip burdenın da belli oluyor, ona göre kendine silah/zırh kombinasyonu belirliyebiliyorsun 25% equip burdenda kalarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 saçmaymış stamina cap de iyi oldu öğrendiğim. endurance 40liyim o zaman ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o patch'i istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Seath the Scaleless down (+9 divine cleymore) Nito down (+7 fire great sword) seath de dikkat lazım baya da nito çok kolaydı, sadece ulaşması kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi blighttownda sıkıştım suan.o yuzden cıktım oyundan nereye gitceğimi çözemedim bi.ztn karanlık bi fps düşüyor salak salak ordan burdan düşüyorum neyse asansorden cıktım.şimdi bi valley of drakese gidiyor yol.birde cıkmaz bi tünelimsi birşey var köpeklerin oldugu.şuan burdayım gidicek yer yok.nerde lan bu boss.bide kütüklerin üstünden karşıya geçen bi yol vardı.ordanda gittiğimde tıkandı yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 valley of drakese giden firelinke dönüş yolun. sola gidip kapıdan gir. new londo ruinse gelince sola gidip bine içinden asansörü kullan köpeklerin olduğu yerdeki bütün lootları topla. fire keepers soul var. flaskı upgradeliyor boss için bonefiredan çıktıktan sonra sağa dönüp dümdüz gidicen, karşı kıyıya çıkıcan. taş atam ogre gibin tipler var. orda mağara girişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben oraya girdim.igrenç solucanlar tokatladı beni geri çıktım.birde mekan ismi degişince dedim yalnış geldik herhalde :) bütün lootları aldım ya.uyuyan dragonuda lootladım oraya kadar gitmişken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kotu red lan red olm elinde koca kaya tutan mobları gormedin mi? onların orda boss'un yolu,mağara örümcek ağı falan var her yerde. en temizi şöyle anlatayım.valley of drakes kısmından girince mekana,değirmenlerden aşağı iniyorsun ya swamp'a o değirmenlerin sağ tarafında kalıyor boss işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yok abi girdim mağraya ztn sdfs.o elemanların arkasından.fakat mekan ismi degişince dedim yalnış geldik ehrhalde.1-2 vurdum o şeye baktım bölündüler cıktım ugraşmama diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lan eggbearerlardan ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi o girdiğin mağarada boss, zaten o egg bearerlara saldırmazsan saldırmazlar sana, ben saldırdım dövdü larvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 - Base equip weight is now +10 - Elemental weapon - not much change - Stat scaling weapon - increase - Armor: no change except a few pieces - Shield: many nerf - Crystal ring shield: nerf - Iron Flesh: nerf - Great magic shield: no longer invincible - Transquil walk of peace: swamp moving speed (?), duration down to 10 seconds - Fog effect: can lock on now - Anger ??? - Lightening Spear: no change - Enemy location: some changes - Twinkling titanite: 8000 souls, maybe limited - Dragon head bug: gone - some other bug: gone - online match: no info available Additional info: Magic: nerf especially homing soul mass, but cast time reduced for soul arrow ?? Soul gain from enemy 2x - 2.5x up Humanity on discovery rate : up Humanity on physical defense: down, no change to other resistance Re positioning of some enemy, lower aggro radius Something: seems to be weaker when 2nd one appear Boss drop: some drop humanity/twin humanity and homeward bone Twinkling Titanite: 8000 souls, no limit Master key: 5000 souls Dark wraith: now drop dark hand (rare) Covenant item: drop rate +++ Something regarding message: can now use SELECT to operate Lockon: increase responsiveness Online: level range increase Attack lag: waiting on report Rapid fire bug: gone Dragon head bug: gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 - Crystal ring shield: nerf NOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar