Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

ya yalniz oyunu tasarlayanlar tomb of giants kisminda biraz sasirmislar ya. resmen nerd rage gecirecem cok az kaldi. etraf kap karanlik, hic bir sey goremiyorum, her yer ucurum, ustune ustluk 2 tane dev iskelet birden saldiriyo. olduremeseler bile tekme ata ata assagi ucuruyolar adami. ulan her seye tamamda bari etraf aydinlik olsun nereye kacabilecegimi goriyim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

Gangren said:

ornstein & smough
tecavüz ettiler warrioruma

bgn sinir katsayımı doldurdum

melee'ler icin oyunun acik ara en zor iki boss'undan biri. pure melee isen hakikaten allah kolaylik versin. bir digeri de optional olan painted world of ariamis'teki crossbreed abla. allahtan pyromancy var 4 tane chaos atinca gg oluyo cogu boss sdf

Abi yapma gözünü seveyim. Priscilla Pinwheel'den sonra en kolay bosstu benim için, ayrıca ben pure melee'yim.

priscilla taktik

Halberd kullanın. Kardaki adımları takip edin. Bir saldırısını blokladıktan hemen sonra ağır saldırı yapın. Halberd'in ağır saldırısı 360 derece vuruyor. Yüzde yüz isabet ediyorsunuz. Birkaç kere vurduktan sonra görünmezliğini kaybediyor zaten. Sonra çok kolaylaşıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

dreagloth said:

O silver knight ların okladığı köprüyü geçtim, binanın içine girdim bile. bs in oralardan vardır belki bir dönüş, incelemedim çok.

blacksmithin ordan cikinca, soldaki kapiyi acarak o alcalan/yukselen kopruye kisa yol yaratabiliyosun.

Ana kapiyi acan lever var orada, o kisayolu ac mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...