Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 şu butterfly soulu ile yapılan shieldi kullancam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ya yalniz oyunu tasarlayanlar tomb of giants kisminda biraz sasirmislar ya. resmen nerd rage gecirecem cok az kaldi. etraf kap karanlik, hic bir sey goremiyorum, her yer ucurum, ustune ustluk 2 tane dev iskelet birden saldiriyo. olduremeseler bile tekme ata ata assagi ucuruyolar adami. ulan her seye tamamda bari etraf aydinlik olsun nereye kacabilecegimi goriyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kimmiş bu ornstein smough kardeşler ya.gönderin gelsin alayım aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 önce ornsteinı kesince kolay zaten encounter çok önce smough kesersen ama ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 once boss'a bir ulas sonra konusalım bir yol var 500 defa olursun sen orda sdsfgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Disappear said: Gangren said: ornstein & smough tecavüz ettiler warrioruma bgn sinir katsayımı doldurdum melee'ler icin oyunun acik ara en zor iki boss'undan biri. pure melee isen hakikaten allah kolaylik versin. bir digeri de optional olan painted world of ariamis'teki crossbreed abla. allahtan pyromancy var 4 tane chaos atinca gg oluyo cogu boss sdf Abi yapma gözünü seveyim. Priscilla Pinwheel'den sonra en kolay bosstu benim için, ayrıca ben pure melee'yim. priscilla taktik Halberd kullanın. Kardaki adımları takip edin. Bir saldırısını blokladıktan hemen sonra ağır saldırı yapın. Halberd'in ağır saldırısı 360 derece vuruyor. Yüzde yüz isabet ediyorsunuz. Birkaç kere vurduktan sonra görünmezliğini kaybediyor zaten. Sonra çok kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 azmin zaferi: crossbowla drake sword almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 osirix, priscilla'nin en boktan yani, gorunmezken vuruslari blocklanmiyor. %100 physical shield vardi, direkt hp'nin yarisini goturuyodu tek vurusta ve bleed bar'i saglam dolduruyo. o yuzden zor dedim. invisten cikti mi direkt standart bi mob oluyo hic bir esprisi olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 O zaman boss sana arkadan vuruyormuş Disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Eagle Shield +10 Furysword +4 Crsytal Ring Shield Lightning Spear +3 Gold Hemmed Set HAZIRIM ORNSTEIN & SMOUGH, GE-Lİ-YO-RUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya ben bu solaire of astora'yı öldürdüm undead burg'da çok etkiler mi oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ornstein & Smough'da summon edecek NPC olmayacak, kolay gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 öf ya baktım wikiden bosslarda yardım ediyomuş :p ezik tipliydi baya heralde önemli bi npc değildir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 10fps townda kenardaki itemları almak ölüm ya akrobasinden büyük düşman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yardım ediyorda,ai sonuçta o combatta gayet net ölür bence sdsdgdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu sabah bitirdim oyunu. Son boss False King'in daha hızlı versiyonu gibiydi. Demon's Souls'un son bossu gibi saçma değildi yani. son boss kolay taktik Havel's armor + iron flesh ile kolay ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya bu zıkkım blighttownun ikinci bonefireı nerde foxdie kaptım yemin ediyorum bütün itemları toplıycam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 swamp'daki sağında kalıyor,swamp'a ilk girdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Çok kötü takıldım, anor londo, humanity yok summon yok, boss u kesemiyorum, geri dönüş yok nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dönüş yolu var seni anor londo'ya bırakan gargoyle ile git tekrar konuş,götürüyor tekrar seni sen's fortress'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 O silver knight ların okladığı köprüyü geçtim, binanın içine girdim bile. bs in oralardan vardır belki bir dönüş, incelemedim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dreagloth said: O silver knight ların okladığı köprüyü geçtim, binanın içine girdim bile. bs in oralardan vardır belki bir dönüş, incelemedim çok. blacksmithin ordan cikinca, soldaki kapiyi acarak o alcalan/yukselen kopruye kisa yol yaratabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Evet şimdi buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Oyunda akli olan Crystal Ring Shield yapar. Sag elde Quelaag's Furysword +4 ile Enraged Smough'a 900 vurdum L2 ile ahuaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Disappear said: dreagloth said: O silver knight ların okladığı köprüyü geçtim, binanın içine girdim bile. bs in oralardan vardır belki bir dönüş, incelemedim çok. blacksmithin ordan cikinca, soldaki kapiyi acarak o alcalan/yukselen kopruye kisa yol yaratabiliyosun. Ana kapiyi acan lever var orada, o kisayolu ac mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar