Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 karakterin diilde sen cok kotusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gitti 10k abv slime tam da redin dediğin öbür tarafta böyle çocuk gibi seviniyordum aa negzel lan bonefirea kestirme varmış tabi slimelar NOPE.AVI çekti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Viktor said: karakterin diilde sen cok kotusun :D sirf ps3'un avukatligini yapmak icin demon soulsu ove ove bitiremeyip ama asla oynamamis insan diyor bunu bana, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Disappear said: ya bu arada sag saglim great hallow'dan assagi inebilen var mi? 10 kere falan denedim, ya dusuyorum ya curse yiyorum ya da mantar seklindeki moblar one hit cekiyo. ne igrenc bir yer lan orasi edit: karakter ezik bisi sanacak simdi herkes, sl57 elite knight armor +6 falan set var ustumde. Orası opsiyonel alan uğraşma orayla bence, çok bişey yok o tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 asagidaki lake'de twinkling titanite farmlaniyormus, o yuzden inmeye kastim ama vazgectim zaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daldan dala atlayarak iniyorsun aşağı,mantarlar ile uğraşma direk azari ordan 2. bonfire'ı goruceksin zaten.gidin gorun o mekanı cok iyi+mini boss ve covenant var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Anor Londo'daki Sırat köprüsünü tasarlayan japona kafam girsin. ditto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Disappear said: Viktor said: karakterin diilde sen cok kotusun :D sirf ps3'un avukatligini yapmak icin demon soulsu ove ove bitiremeyip ama asla oynamamis insan diyor bunu bana, evet. yok iki gun once gordum.. baslamis oyuna :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 summon olayını cozemedım simdi tmm yere soap u koyunca biri humanity acmıs biri yerdeki sign i gorup seni summon edebiliyor ama arkadasımla denedık koyuyorum goremıyor bir turlu o goremıyorsa kim goruyor ve nasıl ısınlınıyor beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 arkadaşınla bir yerde anlaş, soulsignı bırak. göremiyorsa tekrar bırak. görene kadar tekrar et herkes aynı networkde olmadığı için sıkıntı olabiliyor. gerçi ben daha çok seviyorum böyle yada 1.04ü bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 curselü curselü gapingi kestim ohş blighttowna girişte kolay bir bonefire veya firelink kısayolu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Var, ama swamp da, quelag a yakın bir giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kaede said: arkadaşınla bir yerde anlaş, soulsignı bırak. göremiyorsa tekrar bırak. görene kadar tekrar et herkes aynı networkde olmadığı için sıkıntı olabiliyor. gerçi ben daha çok seviyorum böyle yada 1.04ü bekleyin yarım saat denedik sonra salla dedik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kaede said: curselü curselü gapingi kestim ohş blighttowna girişte kolay bir bonefire veya firelink kısayolu varmı Depths bonfire'ı, kısyolu kullanarak baya yakın Blighttown girişine. Yukarıda başlıyorsun ve aşağı doğru iniyorsun baya loot var, mutlaka yukarıdan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kaede said: curselü curselü gapingi kestim ohş blighttowna girişte kolay bir bonefire veya firelink kısayolu varmı Master key varsa new londo ruins'in ilk kısmında firelink'e giden asansörün yanındaki kuleden valley of drakes'e açılan kapıyı açıp oradan direk blighttown'daki bataklığa gidebilirsin. Master key yok ise normal yoldan gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 master key yok zaten seve seve depthsten gidicem demekki şu darkrootda ağaçları farmladım biraz consumablelar için, pyromancy flame upgradeledim, lvl27 oldum, poison resist gearda çektim üstüme bekle beni 10fps town geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 blighttown NASI APTAL Bİ MEKAN ÖYLE demons 5. dünyanın gozunu seveyim.en azından fps 10 olmuyordu.blightta fps 5 falandı.frameden oynanmıyor. map kendi ztn bataklık bilmemnme düşmeli alanlar.bi kere kılcı sallıyorum ben bastıktan çok sonra salladıgındna aşagı düşüyüorum ulan neyse ittire ittire ilerledim.bu sefer böyle düşük fpsli laglı bir ortamda.poisonlanmışız black phantom geldi.etrafımda rahat 5-6 tane mob.bataklıktayım.phantom piçi geliyor.dedim eeeh vurdum salaga 1-2 tane canı gitti baya .belli güçsüz bişidi adam.ama aynı anda 6-7 kişi vurdular öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 blight town a gidecekseniz rusted iron ring olmadan gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 o ne ve nerde var ben 2. bonfire a gittim blightta.sanırım bossa yaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 jdsnşsd lan ne iğrenç yermiş blighttown böyle sağıma soluma heryere baktım kimse yok. loot olan biryere atlıycam. arkamdan bi tane om nom nom cu tiplerden geldi aşşağı ittirdi hani vurma falan değil direk ittirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 gerek yok o ring'e 1-2 purple moss ile çok rahat geçersiniz.boss'un yolu çok yakınında,altta ki bonfire'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 asansorden yukarı mı cıkıyoruz yoksa o taş atan ibneler var it gibide koşuolar onlara dogru mu gidicez boss için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evet de o tırtolara buluşmadan da girebilirsin,en sağ taraftan doğru git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 fps çok kötü gerçekten bi bok anlamadım umarım diğer yerler bu kadar kötü değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bir kaç yer daha var fps dusen,bazı boss fightlar da var,patch gelicekmis zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar