Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Disappear said:

ya bu arada sag saglim great hallow'dan assagi inebilen var mi? 10 kere falan denedim, ya dusuyorum ya curse yiyorum ya da mantar seklindeki moblar one hit cekiyo. ne igrenc bir yer lan orasi

edit: karakter ezik bisi sanacak simdi herkes, sl57 elite knight armor +6 falan set var ustumde.

Orası opsiyonel alan uğraşma orayla bence, çok bişey yok o tarafta.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

curselü curselü gapingi kestim ohş
blighttowna girişte kolay bir bonefire veya firelink kısayolu varmı

Depths bonfire'ı, kısyolu kullanarak baya yakın Blighttown girişine. Yukarıda başlıyorsun ve aşağı doğru iniyorsun baya loot var, mutlaka yukarıdan başla.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

curselü curselü gapingi kestim ohş
blighttowna girişte kolay bir bonefire veya firelink kısayolu varmı

Master key varsa new londo ruins'in ilk kısmında firelink'e giden asansörün yanındaki kuleden valley of drakes'e açılan kapıyı açıp oradan direk blighttown'daki bataklığa gidebilirsin. Master key yok ise normal yoldan gitmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

blighttown NASI APTAL Bİ MEKAN ÖYLE

demons 5. dünyanın gozunu seveyim.en azından fps 10 olmuyordu.blightta fps 5 falandı.frameden oynanmıyor.

map kendi ztn bataklık bilmemnme düşmeli alanlar.bi kere kılcı sallıyorum ben bastıktan çok sonra salladıgındna aşagı düşüyüorum

ulan neyse ittire ittire ilerledim.bu sefer böyle düşük fpsli laglı bir ortamda.poisonlanmışız black phantom geldi.etrafımda rahat 5-6 tane mob.bataklıktayım.phantom piçi geliyor.dedim eeeh vurdum salaga 1-2 tane canı gitti baya .belli güçsüz bişidi adam.ama aynı anda 6-7 kişi vurdular öldüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...