Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 peki beyler su sorcery 2. trainer a gidicem ama kapısı kitli nasıl bulucam o lanet odanın anahtarlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Red said: tamamdır şu claymore a verdiğim artı 2 yi alayım onu nayt shielde ekliyim drake swordla devam ederim yok la oyle işlemiyor olay.upgrade path'ini değiştirebiliyorsun sadece,kullandığım mats geri alamıyorsun. occult upgradelediğin silahı divine'a geri dondurme gibi şurdan bakabilirsin olaya link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ha tmm.claymore iyi midir hani başlamışken devam ettirsem mi acaba demons soulstu dragon sword ile bitirmiştim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 des da fire resi çok nadirdi, oyunun yarısı weakdi üstelik burda aynı olay lightninge var galiba red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 queen i kestikten sonraki oda da duvarlardan birine vurunca oyunun en tatlı karakteri çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kim o kız kardeşi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 evet çok şeker, alıp beslemek lazım bi tane covenanta da üye yapıyor sanırım ama konuşabilmek için witchs ring lazım, ya en başta gift olarak alıcaksınız ya da asylumda trade etceksiniz yumurta kardeşlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu arada Oswald öldürdüğün NPC'i geri getiriyor mu bilmiyorum. bi tanesi ölürse Oswald'la konuşunda geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Ama bu summon edebildiğin NPC için mi geçerli , yoksa herhangi bi mob öldürürse mi revive edebiliyor Oswald bilmiyorum. mesuliyet size böyle bi durumda :p küfretmeyin sonra 100k soul gitti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben aldım başta o ringi gift olarak sırf waifuyla konuşabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abov, gece gece dragon slayer ve executioner biraderler ne zorladi ya, resmen tokat manyagi oldum anor lando'da. 7. denemde, 1 estus kala kesebildim anca, yasasin pyromancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk hangisini kestin easy modo mu hard modo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben ilk oyunumda hiç bilmeden en zor olanı kestim yani 'hyper ornstein' arkadaşım skype'da birebir şahit oldu olaya,kendisi 2 gün uğraşmıştı normalini kesebilmek için sdsddfs dumur oldu tabii kısaca çok iyiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şu tuzağa bende düştüm ve oyunu bırakma kararı aldım http://i.imgur.com/ALcBe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk basta executioner'i kesip denedim ama dragon slayer acayip hizli ve ard arda vuruslar yapiyo. executioner tek basina kalinca lightning aliyo cok sakat vuruyo ama cok basit bi taktigi var, kirik sutunlardan birini boss ile arama alip bekliyorum, swipe haraketini yaptiktan sonra gidip iki vur ve kac. biraz uzun surdu ama dragon slayerdan cok daha rahat oldu. bu arada anor londo yeni bitti, humanity lazim, nerede farmlanir? sewerdaki fareler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ya invade ya da fare dene, bi npc satiodu glb Soul farmlayip al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kaede said: şu tuzağa bende düştüm ve oyunu bırakma kararı aldım http://i.imgur.com/ALcBe.jpg Ben de bayağı küfür ettiydim. Curselendiysen çözüm kolay ama. Asylum'a geri dönüp karga yuvasına (give me warm, give me soft) bir cracked red eye orb bırakıp quit game et, sonra yeniden başlat, yuvada bir curse kaldıran consumable belirecek. Ya da lower undead burg shortcut'ının oradaki ceset kadından bir tane satın alabilirsin, biraz pahalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahahahah o tuzaga bende düştüm.o anki adrenalini anlatamam.ama tek atış ölüo onlar ztn bu arada depthsş bitirdim blightowna dogru gidicem depth ne kolaymış lan son boss çok etkisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 3k galiba purge stone meeh neyse artık gazımı toplayınca dönücem. şimdilik şevk kalmadı. çakma maneaterlara tek atınca çok sevinmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Disappear said: bu arada anor londo yeni bitti, humanity lazim, nerede farmlanir? sewerdaki fareler mi? tomb of the giants boss'a girmeden onceki yer küçük iskelet moblar var sınırsız spawn bonfire'a gidip gelmene gerek yok.birde burda npc var ismini vermiyim şimdi spoiler olur şayet o adamı oldurmezsen,tomb of the giants'ın son boss'unu kestikten sonra npc firelink shrine'a geliyor sınırsız humanity satıyor 20k tanesi falan. duke's archives,prison kısmında bonfire'a yakın moblar var 8-9 tane onlarda düşürüyor. fareler var depths'de onların drop rate'i baya düsük ama erken lvllar için birebir yer. he son olarak hayır isi yaparakta bir guzel farmlıyabilirsin git millete yardım et boss kestir cok temiz kasılıyor oylede gelen soullar da temiz. item discovery artıran yüzügü de al farmlıcaksan,200 artırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 xbox 360 diyim, invade ve summon icin gerisini siz dusunun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bende şu gapling dragonda bekleyip millete yardım etmeyi düşünüyorum.boss çok kolay.iyi soul kasılır 25k verio ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lol pirate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 peki birinin bossuna girip mesela bell gargoyle'ın kuyruğunu kestiğimizde host mu alıyor lootu sadece yoksa biz de alabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 loot yok sanırım hiç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 alcağın tek şey soul,humanity ve host'un veya senin covenantına gore medal. client bunları alıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar