Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Red said:

tamamdır

şu claymore a verdiğim artı 2 yi alayım onu nayt shielde ekliyim

drake swordla devam ederim

yok la oyle işlemiyor olay.upgrade path'ini değiştirebiliyorsun sadece,kullandığım mats geri alamıyorsun.

occult upgradelediğin silahı divine'a geri dondurme gibi

şurdan bakabilirsin olaya link
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada Oswald öldürdüğün NPC'i geri getiriyor mu bilmiyorum. bi tanesi ölürse Oswald'la konuşunda geri geliyor diye okumuştum bi yerde. Ama bu summon edebildiğin NPC için mi geçerli , yoksa herhangi bi mob öldürürse mi revive edebiliyor Oswald bilmiyorum. mesuliyet size böyle bi durumda :p küfretmeyin sonra 100k soul gitti diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk basta executioner'i kesip denedim ama dragon slayer acayip hizli ve ard arda vuruslar yapiyo. executioner tek basina kalinca lightning aliyo cok sakat vuruyo ama cok basit bi taktigi var, kirik sutunlardan birini boss ile arama alip bekliyorum, swipe haraketini yaptiktan sonra gidip iki vur ve kac. biraz uzun surdu ama dragon slayerdan cok daha rahat oldu.

bu arada anor londo yeni bitti, humanity lazim, nerede farmlanir? sewerdaki fareler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

şu tuzağa bende düştüm ve oyunu bırakma kararı aldım

http://i.imgur.com/ALcBe.jpg

Ben de bayağı küfür ettiydim. Curselendiysen çözüm kolay ama. Asylum'a geri dönüp karga yuvasına (give me warm, give me soft) bir cracked red eye orb bırakıp quit game et, sonra yeniden başlat, yuvada bir curse kaldıran consumable belirecek. Ya da lower undead burg shortcut'ının oradaki ceset kadından bir tane satın alabilirsin, biraz pahalı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

bu arada anor londo yeni bitti, humanity lazim, nerede farmlanir? sewerdaki fareler mi?

tomb of the giants boss'a girmeden onceki yer küçük iskelet moblar var sınırsız spawn bonfire'a gidip gelmene gerek yok.birde burda npc var ismini vermiyim şimdi spoiler olur şayet o adamı oldurmezsen,tomb of the giants'ın son boss'unu kestikten sonra npc firelink shrine'a geliyor sınırsız humanity satıyor 20k tanesi falan.

duke's archives,prison kısmında bonfire'a yakın moblar var 8-9 tane onlarda düşürüyor.

fareler var depths'de onların drop rate'i baya düsük ama erken lvllar için birebir yer.

he son olarak hayır isi yaparakta bir guzel farmlıyabilirsin git millete yardım et boss kestir cok temiz kasılıyor oylede gelen soullar da temiz.

item discovery artıran yüzügü de al farmlıcaksan,200 artırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...