Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
depths ne pis bi yermiş abi.neyseki kazasız belasız ilerledim bossa geldim bıraktım yarın sakin sakin harcarım onu

boxu aldım vendordan temiz

bu arada

master key canıms ya.depthsteki bonfire ı bulunca yaşadıgım sevinç paha biçilemez.master key olmasa mal gibi git gel tribe giricektim

Mesaj tarihi:
Kılıçlı kurtla savaşırken hayvan gibi fps drop yaşayan var mı? Sırf framerate bozukluğundan dolayı rolların zamanlaması kayıyor, hep ölüyorum ya.

Güncelleme: Neyse, yendim iti.
Mesaj tarihi:
Mehanix said:

Ya su ibne blacksmith i oldurdum simdi emberlarim var napicam sictim mi yoksa bi alternatif var mi?

bell gargoyle öldürdüysen eğer çan kulesinin altında bulunan adama gidip soul karşılığı işlediğin günahları affettirebiliyorsun. Sanırım geri geliyor böylece öldürdüğün NPC ler.
Mesaj tarihi:
mani said:

Mehanix said:

Ya su ibne blacksmith i oldurdum simdi emberlarim var napicam sictim mi yoksa bi alternatif var mi?

bell gargoyle öldürdüysen eğer çan kulesinin altında bulunan adama gidip soul karşılığı işlediğin günahları affettirebiliyorsun. Sanırım geri geliyor böylece öldürdüğün NPC ler.

Onu ben saldirdirsqy ve oldurmediysen surekli sana saldiriyor ya onu duzeltiyor diye biliyordum eger oylwyse direk yaparim.. Bosada o kadar soul vermek istemiyorum
Mesaj tarihi:
yalnız ben özlemişim ya bu oyunu

demons üzeirne ilaç gibi geldi.adamlar işi biliyor

şu frame sıkıntısı olmasa.acapa multi oynayınca mı oluyor.single denemedim hiç
Mesaj tarihi:
fps çok düşüyor ya
demons soulsda sadece birkaç yerde vardı bu sorun ki sadece bir tanesi açık alandaydı
dark soulsda ilk 10 levelda demons soulsda karşılaştıklarımın toplamının 2 katı kadar falan yerde fps düşüşü yaşadım

meeeeh
  • Yeni Oluştur...