knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 doğru dedin bak onu.barzo gibi yardıyoruz pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ornstein & smough ABV Ornstein. ABV Smough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.youtube.com/user/EpicNameBro#p/u/6/NJKJPgE5jTE 13:25 i izleyin. Acaba nasıl keşfettiler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 wiki'de var+guide book herşey a'dan z'ye mevcut zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bi boka yaramıo ama sanki.sessiz izleidm gerçi ne diyor eleman sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bir npc'i kurtarıyorsun işte, sonra şurdakileri öğretiyor http://darksouls.wikidot.com/dusk-of-oolacille] o hatunun üstünde giydiği seti de lootlayabiliyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi wiki falan bakıp oynamayın ya en azından ilk oyununuzda yardım almadan bir kere bitirin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 depths ne pis bi yermiş abi.neyseki kazasız belasız ilerledim bossa geldim bıraktım yarın sakin sakin harcarım onu boxu aldım vendordan temiz bu arada master key canıms ya.depthsteki bonfire ı bulunca yaşadıgım sevinç paha biçilemez.master key olmasa mal gibi git gel tribe giricektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kılıçlı kurtla savaşırken hayvan gibi fps drop yaşayan var mı? Sırf framerate bozukluğundan dolayı rolların zamanlaması kayıyor, hep ölüyorum ya. Güncelleme: Neyse, yendim iti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ya su ibne blacksmith i oldurdum simdi emberlarim var napicam sictim mi yoksa bi alternatif var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu oyun hastalık ya başından kalkamıyorum, ah şu online sistemi eskisi gibi olsaydı 4 4'lük oyun olurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 1.04le multiplayer fix gelicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mehanix said: Ya su ibne blacksmith i oldurdum simdi emberlarim var napicam sictim mi yoksa bi alternatif var mi? bell gargoyle öldürdüysen eğer çan kulesinin altında bulunan adama gidip soul karşılığı işlediğin günahları affettirebiliyorsun. Sanırım geri geliyor böylece öldürdüğün NPC ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 mani said: Mehanix said: Ya su ibne blacksmith i oldurdum simdi emberlarim var napicam sictim mi yoksa bi alternatif var mi? bell gargoyle öldürdüysen eğer çan kulesinin altında bulunan adama gidip soul karşılığı işlediğin günahları affettirebiliyorsun. Sanırım geri geliyor böylece öldürdüğün NPC ler. Onu ben saldirdirsqy ve oldurmediysen surekli sana saldiriyor ya onu duzeltiyor diye biliyordum eger oylwyse direk yaparim.. Bosada o kadar soul vermek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lvl sayısı + 2000 soul onun ücreti. Yerinde olsam tüm gıcık npcleri kesip ne varsa alırım, sonra resetletirim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 level sayısı x 2000, + değil :p L40'ta, 80k lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kaede said: 1.04le multiplayer fix gelicekmiş gelsin abi arkadaşım ile ağız tadı co-op yapayım ng+'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yalnız ben özlemişim ya bu oyunu demons üzeirne ilaç gibi geldi.adamlar işi biliyor şu frame sıkıntısı olmasa.acapa multi oynayınca mı oluyor.single denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 evet çarpı olacak + değil dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 oyunda + ladıgımız itemları tekrar bozabilio muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 evet modify kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tamamdır şu claymore a verdiğim artı 2 yi alayım onu nayt shielde ekliyim drake swordla devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fps çok düşüyor ya demons soulsda sadece birkaç yerde vardı bu sorun ki sadece bir tanesi açık alandaydı dark soulsda ilk 10 levelda demons soulsda karşılaştıklarımın toplamının 2 katı kadar falan yerde fps düşüşü yaşadım meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 blightown selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar