hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Disappear said: ya str bazli iyi kilic ne var? astora's long sword kullaniyorum ama yetersiz gelmeye basladi gibi artik Gravelord sword dene. Nito'nun covenantına girince veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 STR bazlı kılıç yok gibi, Dragons Tooth kullanacaksın STR scale istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Disappear said: ya str bazli iyi kilic ne var? astora's long sword kullaniyorum ama yetersiz gelmeye basladi gibi artik gaping dragonu keserken, önce kuyruğunu kesersen 50 str isteyen axe düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kılıç demişsin ben axe söylemişim salla beni alkollüyüm sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 black knightların 2h swordunu al crushing yap işte al sana mis gibi str scaling sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 rare drop ama o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nasıl rare ben lvl5 de aldım zaa balımı yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o black naytı kesersem bi sigara yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o koridor sonundaki zor kesiliyor düşük lvlda da biraz ilerde kulenin tepesinde var bi tane hafif zırhla uyandırmadan arkadan gelip backstab koydunmu güzel kesiliyor ilk kestiğimde düşmüştü sword bide nıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaç tane backstab yapmak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 1 tane anca yapıyorsun sonra dönünce abi eğiliyorsun zaten asdf roll 1 vuruş roll 1 vuruş zor ama demons souls bitiren adam yapar tek sorun rollarken merdivenlerden yuvarlanabiliyorsunasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bell gargoyle'ı kestim. lan kuyruğuna daldım okadar ilk gargoyle'ın. kestim sanıyordum kesmemişim soul dışında birşey alamadım. ;( bu arada hangi covenantta olduğumuzu nerden görüyoruz ya. bi covenanttayım sanırım ama ne ara girdim, kabul ettiğimi hatırlamıyorum. ben görmeden yazdırmışlar beni! bu arada mal gibi ilk firekeeper soul'u kullandım ya. meğerse shrine'da altta duran hatuna veriyormuşuz upgrade için. ben hemen oooo hemen upgrade edeyim diye use ettim bohu ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kaede said: 1 tane anca yapıyorsun sonra dönünce abi eğiliyorsun zaten asdf roll 1 vuruş roll 1 vuruş zor ama demons souls bitiren adam yapar tek sorun rollarken merdivenlerden yuvarlanabiliyorsunasdfasd merdivenden yuvarlansak yine iyi.heycanlanıp kuleden düştüm 1-2 defa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 valla ben o abiyi direk yüz yüze tepede öldürdüm. hoplamadan zıplamadan. guard alıp dibine girdim hep. attacklarından normal hareket ederek kaçtım arkasına geçip geçip vurdum drake swordla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 karakterin ne.ben warriorum elimde claymore var.ağır abiyim yani öyle atla zıpaya giremiyorum :) bu arada oyun fazla iyi gidiyor suan.o yuzden cıktım köpekli abiyi ilk seferde kesit.depths e daldım 2 butcherı da kestim.bi lavugu kurtarım hiç hediye falan vermedi sonra geri geldim bonfire a.dedim şu dragonun kuyrugu okliyim ama tam nerde oklicagımı bulamadım.kopru altından mı yoksa kopru ustune cıkıp mı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 koprunun altından, 5 fps oluyor zaten kuyruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kopru altından otomatik kitlenmiyor.manuelde nişan alamadım bi türlü sdfs 2 defa vurabilidim 30 taneden bide bu taurustan sonra dephts kapısını açmadan sağda bi abiyle konusuyoyurz ya o abide güzel itemlar var kesmesi zormudur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o sanırım bir bossta yardım ediyor, o yüzden kesmemiştim. Bi de manzara çok güzel, hatun karakter varsa rp yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o abi 2 bossta yardım ediyor sana galiba kesme. capra demon'a giderken bi eve girip adam kurtarıyorsun. büyü öğretiyor sana shrineda daha sonra. O'nu kurtar. eas taurus'a giden kulenin altında bi mini boss var. orayı açamadım ya bi türlü. residence key istemiyor mu orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Watch tower key istiyor sanırım. Oraya hydraya giderken ki kuleden giriyosun, o açamadığın kapının en alt katı. Boss var süper yüzük düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Havel's Ring equipment loadı azaltıyor, baya iş görüyor. O abi beni hayatından bezdirdi, sonra merdivenlerden ite kaka rencide ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o herif çok ağır hareket ediyor,kafa rahat arkasına geçip backstab ile kesiliyor.kullandığı patlıcanı kaldırıp yere vurduğunda bile 2-3 saniye bir cacık yapamıyor,bir iki vurma şansınız var o an. solaire of astora,summon edebiliyorsunuz boss fightlarda yardım ediyor ama way of white/warrior of sunlight covenant'ında olunması gerekiyor. Praise the Sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Her boss öncesi gelen bir NPC var zaten. Hatta Gaping Dragon'da 3 tane NPC summon bekliyor. Human olmak lazım tabi summon edebilmek için, unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 covenant'da olmak gerekmiyormuş astora'yı summonlamak için yanlış biliyormuşum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bura bildigin walkthrough topic'i olmus , girmeye korkuyorum.Spoiler mi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar