Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Red, o köprüden geçerken, sağdan aşağı iniyorsun, oradan bi kapı olması lazım, aşağı iniyor, hemen orada var bi bonfire! Galatasaraylılara ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahah valla iyi gidiyorum.tek düşmanım yine benim.hızlı gitcem diye salak salak öldüm bide oyunda lag gibi bişi var.düzelir mi o peç meç ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 O elinde club taşıyan amcayı kesmek için birkaç yol var. Benim yaptığım gibi yap, merdivenlerden aşağı atla, peşinden atlıyor. (Hatta bazen üstün düşüp, yarım stamina bar yiyor, lol) x10 kere yap, kendini öldürüyor dingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi kötümüsünüz,düz kesebiliyorsanız kesin yoksa uğraşmayın şöyle ucuzluklarla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Red said: ayrıca taurusa gelmeden önce aşagı inince tek başına bekleyen bi lavuk var.deniyim dedim herif fena çıktı.hyr koştum kaçtım o da geri gidiyordu ki sonra bi baktım arkamdan depar atıyor yine nasıl oyun lan bu sfds hint residence key aliyorsun undead merchanttan, hemen o elemandan once bir hazine var ortalikta duruyor onu aliyorsun residence key ile actigin evden gecerek, sonra lightning apply ediyorsun kilicina ve o elemani olduruyorsun. ben olduremedim o ayri konu :) ama %10 filan cani kaldi 3. denememde. biraz daha guclu gitsem alirdim asagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 merchant göremedim ben henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0bNDfiPt3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 İzle buradan 4. dk kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aa sagol.ben orayı geçmişim görmeden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Alabildiğin kadar ok al, mob ları çekerken kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu elemanın o arkası dönük abiyi görünce tepkisi çok iyiydi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 forest covenant'ına gireyim, ormana izinsiz girenleri biçeyim dedim, abi giren adamların hepsi haven's set'li furysword'lu elemanlar, resmen bilerek gelip soul farmlıyorlar bizden, rezilliğe bak. edit: bi' tane adamı güç bela kestim 1 milyon soul verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ağız burun kırmaya geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu ormaın koruyucusu falan olayı ne iş faction mu var.girip pvp mi akıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 covenantlar var faction mantiginda calisan.. pvp ile ilgili degil dogrudan.. hepsinin bir ozelligi var farkli.. wikisinde yaziyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ha tmm.ilerleyen dönemde mi karşımıza cıkıyor yoksa direk dalabilceğimiz bi yeri var mı covenantların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iste belli yerlerde karsina cikiyor oyun ilerledikce.. ilk karsina cikacak olan way of white mesela ana bonfire'in yakininda duruyor.. knight veya benim gibi cleric actiysan bu covenantta basliosun zaten ama sonra cikanlarda degistirebiliyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ölümüne knightız ince çevik karakter alıp ordan oraya yuvarlak spamlayan bizden değildir :) o zırhın ağırlıgını hissedicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Görücem ben seni ilerde, abiuu bu load sınırını aşıyor üüü dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi ilk oyunda ne kasmıştım ztn sorma.bilmemne brush set vardı onu almak için 40 takla atmıştım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 BUNE LAN abi niye hiç herhangi bi heal ürünü düşmüyor hiç.kindle konacak yere koymamışlar undead parishteyim suan.4 sovalye artı 1 tane abileri var kilise gibi yer.bide büyücü koymuslar yukarı bune lan.sovalyeleri geçince dedim koymuslardır kindle.yok.bide arkadaki kapıda açık kalmıyor nedense kapanıyor yolumu uzatıyorum mecbur azıcık hp ile rahat rahat giderken büyücü aldı.allah belanızı versin sdfs herturlu yavsaklıgı yapmıs adamlar.kapı diplerine koymuslar bide spawnları. birde şunu ögrendim.şovalya kılıcını sana dogrultup gel bakayım dediği zaman dalmıcakmışsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 amcaları kestikten sonra ordan firelinke kısayol + blacksmithin yanında kindle vs vs herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fuuu bok yoluna gittik demek bu arada neden heal itemları düşmüyor hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yokta ondan bonefireda her dinlendiğinde 5 tane geliyor, eğer kindle ile güçlendirdiysen 10 tane geliyor Sen oynarken aynı bölgede biri kindlelarsa bonefire ı, nerde olursa olsun 1 tane geliyor. Video var hatta. Adamın birinin çük kadar canı var, 0 pot, biri kindlelıyor, potu içip kesiyor boss u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 anladım peki bu kindle işi tam olarak getirisi goturusu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar