Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ayrıca taurusa gelmeden önce aşagı inince tek başına bekleyen bi lavuk var.deniyim dedim herif fena çıktı.hyr koştum kaçtım o da geri gidiyordu ki sonra bi baktım arkamdan depar atıyor yine

nasıl oyun lan bu sfds

hint

residence key aliyorsun undead merchanttan, hemen o elemandan once bir hazine var ortalikta duruyor onu aliyorsun residence key ile actigin evden gecerek, sonra lightning apply ediyorsun kilicina ve o elemani olduruyorsun. ben olduremedim o ayri konu :) ama %10 filan cani kaldi 3. denememde. biraz daha guclu gitsem alirdim asagi

Sosyal ağlarda paylaş

BUNE LAN

abi niye hiç herhangi bi heal ürünü düşmüyor hiç.kindle konacak yere koymamışlar

undead parishteyim suan.4 sovalye artı 1 tane abileri var kilise gibi yer.bide büyücü koymuslar yukarı

bune lan.sovalyeleri geçince dedim koymuslardır kindle.yok.bide arkadaki kapıda açık kalmıyor nedense kapanıyor yolumu uzatıyorum mecbur

azıcık hp ile rahat rahat giderken büyücü aldı.allah belanızı versin sdfs

herturlu yavsaklıgı yapmıs adamlar.kapı diplerine koymuslar bide spawnları.

birde şunu ögrendim.şovalya kılıcını sana dogrultup gel bakayım dediği zaman dalmıcakmışsın sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

yokta ondan

bonefireda her dinlendiğinde 5 tane geliyor, eğer kindle ile güçlendirdiysen 10 tane geliyor

Sen oynarken aynı bölgede biri kindlelarsa bonefire ı, nerde olursa olsun 1 tane geliyor. Video var hatta. Adamın birinin çük kadar canı var, 0 pot, biri kindlelıyor, potu içip kesiyor boss u
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...