dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bununda kuyruğu aldık ama bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 blight town framerate wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bazı yerlerde frame çok sapıtıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://i.imgur.com/Herzg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://i.imgur.com/I5aK7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 offf blighttown bitti aslyum daki alamadığımız loot u yeni aldım. Blighttwon a gitmeden önce alın onu alın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA&has_verified=1 40 kere loopladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1318902577899.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Spider Shield olmadan Blighttown'a gitmeyin. Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Blighttown Listesi: Spider Shield Blighttown da bulunan Ninja Suit Northern Undead Asylum daki Rusted Iron Ring Yetmezse Gargolye dan düşen axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 AKIYORUMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 akşama direk chaos covenanta rushlıycam artık nasıl oluyorsa hatta waifu ile konuşmak için giftlerden yüzüğü bile seçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gelin gelin bir keseyim sizi,çok bela yerlerde karşınıza çıkar ve tek atarsam gücenmece yok sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bligh Town'dan sonraki Lost Izalith bölümünü tasarlayan japon arkadaşa en içten selamlarımı gönderiyorum :) İnsan biraz acır, normal yaratık koyar bir iki tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://darksoulswiki.wikispaces.com/file/view/DS_Area_map.png/260636674/DS_Area_map.png Baya iyi olman lazım oraya gitmek için, önce demon ruins bitecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 demon ruins demişken,çok beleş ve on numara armor set'i var boss'un orda hemen.onu bir an önce almaya bakın,artık suicide run'mı yaparsınız yoksa Homeward'mı kullanırsınız orasını bilemicem ama mutlaka almaya bakın,witch quelaag'ı keser kesmez kopun direk oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 o boss tam 5 vuruşta ölüyor =) isteyene taktik, 2 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ceaseless Discharge dediğn sanırım ama exploit gibi o taktik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Pek şekilli hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 exploitten çok adamların düşündüğü şekil o sanırım bi de diğeri var başa koştuğun, orda direk 4 5 hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beyler taurus demonu geçtim.lavugun üstüne atladım kaçıcam diye aşagı düştü.loot yok dimi onda sadece soul fakat ondan sonra koprude dragon var.napcagımı bilemedim.sağdaki elemanla konustum orda cıktım oyundan.dragon tek atıyor cunku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 red dragon'a doğru koş biraz ilerledikten sonra sağ tarafta aşağı doğru merdiven görüceksin ordan kopuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ha tamam 3k soul var.ztn demin bi 3k daha çöpe gitti sabırsızlıgım yuzunden fıldır fıldır kindle arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ayrıca taurusa gelmeden önce aşagı inince tek başına bekleyen bi lavuk var.deniyim dedim herif fena çıktı.hyr koştum kaçtım o da geri gidiyordu ki sonra bi baktım arkamdan depar atıyor yine nasıl oyun lan bu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar