Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pazartesiye kaldı.kötü ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Şimdi oyun geldi ama demon soul bitirme nedeni ile kenara Koyucam, İngiltere üzerinden gelecek tanıdığı olan var ise Free shopda 33 pounddu, art book falan içeren versiyonu, öteki yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kavustum oyunuma sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sırf demon's souls oyna dediğinizden kutusuna bakıyorum şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 demons oynanmalı dogru karar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Kargo taşıma halinde diyor ama bu saatte getiriyorlar mı ki? Getiriyorlarsa şukela olur, akarım gecenin bir yarısında karanlık dünyalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yarın elinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 LathspeLL said: Sırf demon's souls oyna dediğinizden kutusuna bakıyorum şunun. Aynen ama cok sabirsizim o yuzden Demon's Soul'u youtube'dan bir cocugun walk through'sunu izleyerek oynuyorum usendim ugrasmaya bidibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Ben demon souls oynamadan sirek dark souls a basladim 2-4 player diyor nasil olucak bu Cooparative fln var midir yoksa sadece pvp mi pvp ise nasil yapicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oku şurayı http://darksouls.wikidot.com/online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahanda aldım, go go go ölmeye şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mizrakli iskeletlerden nerfret etttim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ehah mukemmeller onlar bence.. oyunculardan daha sabirlilar sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 tuzak mob onlar sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 esas oyunculardan daha sabirli olan rapier kullanan knightlar. kilici yatay tutup bekleme hareketi var, dakikalarda o hareketler bekliyo it oglu itler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bi taane kalenin duvarinin yaninda duruyor asil tam ucurumun kernarinda nefret ettim ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Alllaahhhhhh benimki de geldi. Ölme zamanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 mehanix yol yakınken bırak sat oyunu sen. bir catacombs,blighttown falan girsen kolu kırarsın sdfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 astorian sword u kaptım oyun başında drake mekanından, havamdan geçilmez bir şekilde catacombs dan başlayayım dedim, bununla vurunca kalkmıyorlar ayağa, ilk 20 dk. dan sonra tırıs tırıs geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kırmızı ejderha ağır spo kuyruğuna 15+ kere okla vurursanız alttaki güvenli yerden, imba ötesi bir sword düşüyor. Aynı teknik oyundaki tüm dragonlarda var. Örneğin bir dragon var, kuyruğunu keserseniz item drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ağır spo derken oyunun gidişiyle veya keyif bozacak bişey değil tip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 astora's sword cok iyi ya, thrust olayiyla uzaktan uzaktan degdiriyosun moblara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Str 20 , dex 20 , iyi silah söyleyin ,alıp +10 yapılmaya değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 master key varsa, astora's sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 size tavsiyem lightning silah'ı yapın bir tane,yok ediyor çook op. tabii lightning yapmak için anor londo'da ki smith'e ulaşmanız gerekiyor o yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar