Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 angry turkish kid videosu çekicem yakında zorluk şaka gibi (mutluyum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ahhaha böyle dedikçe daha ço kheveslendiriyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bu blighttown u dizayn edenin allah belasını versin gözüm öldü öldü koca dragonu curse lü yarıcanla kestim, böyle marş yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Repair nasil yapiliyor ya ben daha dogru duzgun npc bile gormedim :) scimitarim kirildi kirilcak :S Bir de wanderer'in cok bir olayini goremedim , bir de pyromancer denicem simdi bunda da aradigimi bulamassam Cleric'e inanicam sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 classların çok bir olayı yok ya her karakteri istediğin biçimde şekillendiriyorsun nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abov bu nedir ya. daha asylumdan cikar cikmaz iki tane iskelet tokat manyagi etti beni ya. sorcerer actim, elimdeki bamya kadar shieldla ne blok atiliyo ne bisi. birine dalsan oburu tokatliyo. ozlemisim tokat manyagi olmayi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yazıp durmayın len. gelmedi oyun. halen torbaya eklendi diyor. fuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 co op daha specific olsa keşkede şurda hep beraber reskill yesek =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Beni Undead Burg'de reskille bagladilar kesinlikle ilerleyemiyorum. Blacksmith zaten Firelink Shrine tarafindaymis onu bulana kadar 3 karakter eskittim :D Acaba level 10 karakteri falan birakip sifirdan insan gibi etrafa bakarak mi oynasam bir seyler kacirdim hissiyati var bende niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sonunda bitti blighttown, gözüm güneş gördü lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yaa bir npc ye vurdum yanlışlıkla anasını avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bana npc deme yuri miydi neydi o şerefsize acıdıgım için bütün lazım olan npcleri kesmişti şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Npc demisken ben de kro gibi yarim saat once Civardaki en yakin merchanti kestim etrafindaki kutulari kirayim derken :D Oha az once bi playerdan dayak yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 insanlık namına kesiyorlar direk acımadan, ben 300 400 kere ölünce artık insanlık kalmadı, kapkara zenci oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben bu summon sign gibi birsey yapiyorum yere ama sallayip gelen olmadi niyeyse :D lopeth gel beraber olelim levle 20 mi ne oldum kostura kostura bi oraya bi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben 44 üm ama =( %10 luk arada olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hmm evet demin okudum onu wiki'de. Black knightlarla aram bozuk dunden beri bi dovemedim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 oyunum geldi az sonra akıcam sdsfs art book ciddi iyimiş 20 dolara satılan guide'ıda alacam ben aynı kaliteymiş 370 sayfa falan! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Arkadaslar oyunun mulultiplayer ı nasıl oynanıyor bilgi verebilir misiniz? birde bu oyunu ankarada nerden alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi önemli bir projeye başlamam gerekiyor diye şimdi tüm saveleri sildim ahahahahahah lvl 51, sen fortress öncesi nefes alan herkesi kesmiştim ne güzel. gidipte tüm malzemeyi iade edeyim yarın :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Şu anda TR de hangi mağazada bulabiliriz oyunu? D&R vea Overgame e geldimi, yoksa kadıköy mü yapıcaz orda nerelere gelmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Oyun spotçularda bile yok. dnr da anlaşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 üsküdar gençlerde olduğu söyleniyordu 150 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Banada bu sabah geldi oyun, acaip sevdim ya oyunu. Bildiğin Diablo olmuş bu ya. Kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 mecıdıyekoy de bı spotcu da 169tl :( baya pahalı suanda. bende almayı dusunuyorum ama demon souls oynamadım cok problem olurmu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar