barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Tasarımla ilgilenen ünlüler, sanal ortamdan modaseverlere ulaşmaya başladı. Buse Terim, Fashion isimli blog'unda modaya dair her şeyi takipçileriyle paylaşırken, İvana Sert de kendi markasını sanal aleme taşıdı. TAKİPÇİSİ ÇOK AZ! Ancak Sert'in Twitter ve Facebook'ta markasını tanıttığı siteye ilgi pek yok! Sert'in Facebook'taki sayfasını bir, Twitter'daki sayfasını ise altı kişi takip ediyor. sabah capsleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hemen EL atalim bu duruma, SERT yukselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 cidden çok üzüldüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Fanatik said: IVANA SERTLEŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 fanatik fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bu ilgi görmemiş mi? ''Failed Gay Test'' motivational pic koysam mı bir an bilemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yani ya gay olcaz ya da pervert. arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ivana sevişelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 @Bone OR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar