Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Lebron'a 100 verirsen C'ın Perkins olur işte.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 durant kimin elinde kalicak bahalim.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 off neler dönecek neler, bol strateji, bol ekşın.
rLx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 2 sezondur olduğu gibi yine varım. teşekkürler, kolay gelsin
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Yer kaldıysa beni de listeye yazın plx.
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 benide yazın , bende ilk kez katılıcam :)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Arkadaşlar kırılmaca, gücenmece olmasın da, yeni gelen arkadaşlara biraz güvensiz yaklaşıcaz.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Division yaparız bu kadar kalabalıksa, ama kurunun yanında yaş da yanar hesabı yeni arkadaşlar kişisel algılamasın da Drea'ya katılıyorum, yeni katılanların %25'i drafttan sonra %50'si de birkaç hafta yenilince havlu atıyor
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bencede division olsun tatlı olur ama bi hep beraber mock draft yapsaydık keske hala auction yapamadım bi türlü ben
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 zor mu bunu oynamasi? oyle farmville gibi bisiyse oynayamam zaten saat basi bakamam oyuna.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Khala'ya falan pm atın başvuracaklar, konuşulur kimler olacak ligde, ona göre belli olur draft nasıl olacak falan fişman
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bnm çok istekli +2 lerim var. eğer division şeklinde olucaksa dahil olmalarını isterim. geçen sene getirdiğim arkadaşım sezonu sonuna kadar bırakmamıştı ligde kotu durumda olsada. o yuzden bu +'larında bırakmicağına emin olabilrsiniz.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Hevesliyim ben de katılmak için. Düzenli takip ederim o konuda sıkıntı çıkarmam, yer olursa varım yani.
Pha Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Auction da karar kıldık sanırım, tradeler nasıl olacak ona karar vermek lazım, tam olarak anlatmak istediğim şeyi içeren bi yazı var, bi okuyup yorumlayın; Commisoner vote/League vote There is only one reason a trade should ever be vetoed, collusion. If two managers are working in concert to stack a team, their deal should be nixed. They should then be booted from the league and never allowed back. Fortunately for commissioners across the world, it’s ridiculously easy to spot collusion. When spotted, it doesn’t take a majority vote to do what needs to be done, just one solid commissioner. Aside from collusion, there are no other reasons a deal should be nixed. I really don’t care if you and 6 other people think I am getting ripped off in the trade I just made. I paid my entry fee, I’ve done my scouting, I want to win, it’s my right to manage my team how I see fit. The whole idea of some council of elders coming together and making decisions for team(s) that might’ve been led astray by shifty salesmen is bogus. That’s half the fun of playing this game! Now I can understand that I might be a bit biased considering I’ve made an entire fantasy career from ripping people off. But is that really worse than the alternative? The people I trade with believe they are getting the best deals for themselves. If they make that decision, and it turns out to be a poor one, they live with the consequences. They have no one to blame but themselves. However, if six random unknown people make that decision for reasons ranging from apathy to specifically looking to block the advancement of other teams, and they happen to be wrong, what then?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 veto olmasin lan, gecen sene tatsizlik cikti gereksiz. gerce ayni seyler her turlu olur.
Pha Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Olay basit tradelere komisyoner bakıcak, eğer collison(peşkeş) yoksa bütün tradeler geçicek, ben böyle olmazsa oynamamam heralde.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bende takımların votelamasını istiorm. yoksa çok fazla saçma trade oluyo geçen senenin sonlarında olanlar gibi.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben de takımların votelaması gerektiğini düşünüyorum. pau gasol'un lakers'a gitmesi de nba kuralları çerçevesindeydi mesela ama böyle takasların ligi bok ettiğini düşünüyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Veto sistemi olduğunda, herkes burada konuşuyor, tartışıyor, neden olur neden olmaz vs. Her takımı, herkes yönetiyor gibi oluyor, kimse kendi kararlarını veremiyor. Diğer taraftan, lig dengeli bile başlamış olsa, vetosuz takas direk tüm dengeleri bozar. Geçen sezonun sonunda veto kaldırıldığında, neye döndü olay hepimiz yaşadık. En mantıklı çözüm, veto sistemini tekrar gözden geçirip, herkesin kabul ettiği bir şekilde revize etmek. Aklıma gelen ilk fikir, veto olması için yarıdan fazla oy gerekmesi yerine, 2/3`üne yükseltilebilir ya da tersi..
Pha Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bi karar verelim ona göre ben de alternatif lig açiyim o halde. Geçen sene 3-4 kişi otomatik vetocuydu zaten, trade i geçirene kadar anam ağlıyodu, trade yapmadan da zevk almıyorum olaydan.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 böyle daha çok piç olur yalnız. bana göre ve benim gibi düşünen çoğunluğa göre dengesiz bir takas olduğunda biz öyle hiç bir şey yapmadan bakacak mıyız? daha da kötüsü insanlar dengesiz takas yüzünden ligi bırakır, oynarız 3-4 kişi.
khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Saygın sende takmışın alternatif alternatif diye, topluca karar veririz işte çoğunluk nasıl isterse onu uygularız, illa senin istediğin şekilde olcak değil ya abi.
Öne çıkan mesajlar