sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Holy said: gündüzleriniz çuvala mı girdi o halde? Cuma-Cumartesi çok saçma yahu. ya da neyse, yapın siz hakkaten uyarsa gelirim uymazsa gelmem çok da önemli değil ya bıdı bıdı yapma artist gibi. gıcık oluyorum ya bu triplere 6 ay oynayacağın bi oyun için, 2-3 saatliğine dışarı çıkmamak bu kadar koyuyo yani? bravo o zaman, süper sosyalsin, dışarı çıkmadan duramıyorsun. madalya da takalım mı? 6 aylık bir süreç için 2-3 saatini veremeyecek adam bıdı bıdı yapmasın. gelecek sezon forum draftı yaparız ağustostan başlayıp o zaman... yaş ortalaması daha yüksek olan bir forumda bu saat olayı hiç problem olmuyor da, yaş ortalaması düşük olan burada nası saat problem oluyor anlamıyorum. birçok kişinin işi yok gücü yok, arkadaşlarıyla 2 saat geçiremicek diye olay çıkarılıyor.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Khala'cım, insanlar yorgun oluyorsa, cuma da yorgun oluyorlar,dışarıda oluyorlar. Cumartesinin boku mu çıktı da cuma yapıyoruz, cuma günü benimde dersim geç bitiyor eve varmam falan zaten anca yani.
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 olm ben cumartesi sabahı da işe gidiyorum, kendimden fedakarlık edip koydum cuma'ya zaten, neyse cuma olmayacak muhtemelen
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Holy said: gündüzleriniz çuvala mı girdi o halde? Cuma-Cumartesi çok saçma yahu. ya da neyse, yapın siz hakkaten uyarsa gelirim uymazsa gelmem çok da önemli değil Yiğit, seni biliyoruz abi kaç senedir takip ediyorsun da. Şu an iş sebebiyle sürekli seyahat halindeyim ve bunların çoğunluğu şantiye internetimin olması kesin değil hiçbir zaman. Vınn alacaktım, draft yüzünden 1 ay erkene çektim aldım seviyorsak bu oyunu biraz fedakarlık be abi
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Nasıl bir fedakarlık bekliyorsunuz abi? özelden açıkladım zaten durumu yiğit,saygın,sercan,can'a. Cuma akşamı çok yakın bir arkadaşımın doğum günü var, gitmeme gibi bir lüksüm yok. Bir daha foruma bile giremeyecek olsam ben giderim yani o doğumgününe. Böyle bir durum söz konusu sadece cuma akşamı için. Diğer günlere zaten uygunum ben.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cumartesi de olmasa iyi olur demek istedim, ama olursa da gelirim ben.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 su draft gununu lig kendi ayarlasa da her seerinde boyle sikinti olmasa.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ben valla akbaba gibi takip ediyorum çıkan olursa belki yer bulurum dıye o yuzden tavsiyem en mantıklısı 1 haftalık sürecin hergününü bir anket olarak yazıp bunu oylatmak en cok hangi gün cıkarsa o gün yapılır yani en azından konusmaktan cok daha faydalı bi yontem elinizde bi belge olur .
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Yiğit, saçma sapan atarlar yapma ne demek ligden çıkarım. Ayağını veririm eline. Sevgiler.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Asker kaçağı olabilirim, pzt şubeye gidecem ya tecil ya gg. Draft'a yedek bulundurun =]
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 31 Ekim diyorlar son tarih de tecil için, Temmuz'da aldım diplomayı sorun çıkmaz herhalde bakalım
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Arkadaşlar, draftı haftaya perşembe saat 9 veya cumartesi öğlen 2-3-4 civarı başlatsak nasıl olur fikirlerinizi alabilir miyim?
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yanlış bilmiyorsam perşembe beşiktaşın uefa maçı var o yüzden ben cumartesi 2-3-4 diyorum ..
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 İkisi de (tu) Ama cumartesi mesai saatim belli değil, patlayabilirim
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cumartesi 12 veya 2 de vizem var, 12'de olursa 4'e yetişirim, onun dışında zor. Perşembe diyorum,
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Maçı artık evde izliceksin Ali Bey.
Öne çıkan mesajlar