Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 abv kulağıma su kaçtı hala çıkmadı sfsf dubstep gibi oldu kalabalıkta gidince bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben akrep burcuyum bilader demesin bana öyle şeyler elimde kırbaçla hazroldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 istifa edecem lan! bana kimse kazık atamaz... holdinginiz batsın goduklarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sana kazık atan firmayı sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 nananananananananananana batmaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Spiderman spiderman laylaylaylay spiderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 İstanbula gelip masum suratını baseball sopasıyla düzleştirmek istiyorum bebeyims ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Lan zaten şu anda zaten kaybedecek birseyim yok, ne diye bu kadar düşünüyorsam. Olursa olur olmazsa zaten olmamıştı ki. Edit: bi m harfi çok anlam değiştirdi la cumlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kadınları anlamaya calısmak en büyük trap mantıklı insanın yaptıgı gibi sistemi identify etmeye calısmak yersiz,nerde ne bok yiyecegini önceden kestiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ABV Verizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 meh en fazla birinin daha bi tarafını kaldırmış olacaz. http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/987/fyeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bulutlu gözlerimin senden başka bir dünyası yok, zira kanser olmuş umutlarımın vasiyetidir bu... ya gel yada gözlerime gem vur ey güzel, üstü başı yırtık sevdamın son satırları bunlar.. soğuktan donmak üzere düşlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 AAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Çok güzel kadınlar görüyorum çevremde, onlardan istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 BEN KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM 4.SINIFA GEÇTİM BÖLÜMÜMDEN NEFRET EDİYORUM AÇIKTA KALMAYIM DİE YAZMIŞTIM VE ŞİMDİ BOŞLUKTAYIM AÇIKTAYIM KENDİMİ DİPSİZ KUYUDA HİSSEDİYORUM ARKADAŞ DEDİĞİM İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM BAŞARISIZLIĞIM SEVMEDİĞİMDEN VE SEVİPTE BAŞARILI OLANLARDAN NEFRET EDİYORUM SEVGİLİMDEN NEFRET EDİYORUM ALDATAN TÜM İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM SONRA STAJ YAPARKEN STAJERİZ DİE AYAK İŞLERİNDE KULLANAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 AMBALALEYAMBALEYYOOAAAAEEEEYYYYYOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF SIKILIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 3 Üstteki msj için Hande Yener'den geliyo... Hatayı sen en başında yaptın, açıkta kalmamak için kimya bölümü yazarak Bide devam etmişsin taaaaaa 4. sınıfa kadar ve jeton yeni düşüyor.. Kendinden nefret etmen gerek. Ama stajyer olayında haklısın, o konuda destekliyorum.. Edit: Ne ara 3 msj girdiniz layn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://inciswf.com/1286838086.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 HŞT PŞT KIŞT HOŞT PİSİ PİSİ MİYAVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kimya okursan öğretmen de olamıyosun artık, anca laborant olursun. Laborantlık: Elalemin çişiyle, kakasıyla geçen bir ömür... National Geographic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 hşt pşt kışt hoşt sadakatli bireyin günümüzde insanlar tarafından değer görmediği ve devamlı olarak aldatıldığını, ötekileştirildiğini sembolize ediyor. pisi pisi miyavvv ise karşısındakine değer vermeyen insanların sevilmesindeki anlamsızlığa bir nevi isyan etmek için sıralanmış kelimeler. my work here is done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysenem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 BEN CİDDEN BUNALMDAYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 aysenem ankaradaysan arabayla gelip alıyım seni biraz dolaşalım dertleşiriz açılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar