kavurma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lan ne zaman mesaj aticak olsam offline oluyor yetti yahu. bi tutturamadım zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 >.< Bazı insanlar telefon numarası istemeyi öğrenmeli artık!!11birbirbiribirilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Şuan o kadar moralim bozuldu ki.Az önce maillerimi kontrol ettim, etmez olaydım.Bir insan bu kadar mı karaktersiz olur ya, yazık diyorum.Demekki kimseye güvenmemek lazım, insan zannettiklerimiz içinde ne pislik barındırıyormuş hayret ediyorum şok oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 piskolojimi bozmadan daha ne kadar çalışabilirim merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nadiren uyku problemi yasıyorum. bugun de onlardan biri.canımı ciddi ciddi sıkan bir sey var, belli ki kafama cok taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Hayatımda kötü giden herşeyin sorumlusu benim seni seviyorum i... üzülmene sebebiyet verecek her ne yaptıysam özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Düşüncelerim beni alt etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Burası rage topağı beyler bayanlar ağlamaklı olanları onamesajatacağınaburayaat ya da günlüğe yazın. Zuun bacımın kemikleri sızlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yazın fenerin kampına gidip hamlığımı atarım, ondan sonra da seçmelere girerim diyordun.. her görüşümde biraz daha şişiyorsun, yüzün dolunay, basenler tekerlek gibi olmuş.. bırak bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 daha sabırlı ve biraz umursamaz olmam lazım ama beceremiyorum. içimdekileri karşı tarafa bağıra bağıra söylemek istiyorum ama şu an zamanı değil. yüz yüze en güzeli olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Kova erkeği.. Bencil, merhametsiz, kendini beğenmiş, her dediğim olsun der, düşüncesiz, duygusuz, çok zeki olduğunu zanneder ama odunun tekidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Saçma ! Hatta alakası yok, sen ayıya denk gelmişsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yıl 2012 zaten insanları burçlarına göre değerlendirmesek artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 senko said: yıl 2012 zaten insanları burçlarına göre değerlendirmesek artık... Sene 2012 oldu diye, insanlar doğarken güneş, ay, toprak ve havadan bağımsız başka bir boyutta mı dünyaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor Ben unuttum desem de yerin hala dolmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Vur hançeri kalbime kana bulansın, fazla derine inme orda sen varsın!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 SekerPembe said: senko said: yıl 2012 zaten insanları burçlarına göre değerlendirmesek artık... Sene 2012 oldu diye, insanlar doğarken güneş, ay, toprak ve havadan bağımsız başka bir boyutta mı dünyaya geliyor tahta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 senko said: SekerPembe said: senko said: yıl 2012 zaten insanları burçlarına göre değerlendirmesek artık... Sene 2012 oldu diye, insanlar doğarken güneş, ay, toprak ve havadan bağımsız başka bir boyutta mı dünyaya geliyor tahta? Neeeeeeeeeeeeee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 senko seni çok seviyorummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sıkıntılardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 SekerPembe said: senko seni çok seviyorummmm cnm benim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 abi beni (de) sevvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 adaletine sokayım be dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar