jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 wastyrx said: AAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 BramStoker said: hea http://fave.mind-exchange.com/wp-content/uploads/2010/12/do-not-be-sad-because-of-people-they-will-all-die.jpg Sıkıntımız orada zate ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 GEÇTİM VALLAHİ DE GEÇTİM OH BE COK MUTLUYUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yenibosna beni çok tedirgin ediyor. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 -Cesitli "sorry" ile biten cumleler- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 adele ismini görmekten çok sıkıldım, özellikle de rolling in the deep şarkısından gene facebookta gördüm az önce 71 farklı ülkeden insana rolling in the deep söyletmişler, daha linki görünce içim kalktı yeter bişeyin de bokunu çıkarmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hala Rolling in the deep paylasan kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gene büyüklerin dediğine geliyorum galiba 'nicelik değil nitelik önemli' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 elifg said: Hayat çok acayip, vapurlar falan. Hayat ne tuhaf vapular filan geyiğini bilen insanlar gozumde hemen bi coolluk kazanıomus gibi hissediyorum nedense. Söledim. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hayat ne garip vapurlar falan çok 2004 bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 uyuyacaksak gece olmasının anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 köye gitmek ve bisikletimle ormana doğru pedal çevirmek istiyorum, sonra belki beyaz tavşanı görürsem takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 lanet olsun planlılığa programlılığa. bi tarafta belarus, bi tarafta cüzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o kadar koddan kafamı kaldırdığımda okuyacak eğlenceli bir konun olsa paticik.. 5 dakika molamda bile oyalamıyorsun beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 AAAAAA GİDİCİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 'Yok hacı yea 3 şubata kadar bitmesi lazım yoksa bi daha böyle olmaz' diyen aazına kürekle vursunlar istiyor musun şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 öyle zaten ama yine de vursunlar sdlşfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Kasinti kizlardan nefret ediyorum, kendini birsey sananlardan da. Erkek versiyonu icin de gecerli ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tanıdığım en akıllı ve en aptal adam nasıl aynı kişi olabilir? Nasıl? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kısır nasıl güzel bir şeydir ya. insan bir tabakla yetinemiyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 teşekkürler arkadaşlar, çoğunuzun ne bok olduğunu böyle günlerde görebiliyorum. bugün de aslında ne boktan insanlar olduğunuzu gördüm çoğunuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne kadar lowlife arkadaşların varmış acıdım valla = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 booooooooooreeeeeeeeeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Dune okumuş insanlara direkt sempati duyuyorum. Aynı zamanda Tom Robbins sevenlere de galiba. Öyle içimden geldi şuan söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar