emanet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lan hep mi zamanlama kötü olur. içime de doğdu gene böyle olacağı. bu lanet kaç bin yıldır üstümde? niye aynı pattern devam ediyor sürekli? bu patterne sebep olan bok yiyen ne? illa sülalesine mi söviyim onu mu istiyolar yani anlamadım. her işte bir hayır var mıdır? öyle olsa kötü sonlar olmazdı ama? ya o kötü şeyler son değilse? lan yukarda beni sevmeyen herkimse onun annesini EAAAHHH. çıldırttılar en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 doğumgünü pastamın fişini arabada gördüm ama süprizleri mahvolmasın diye görmemiş gibi yaptım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şair burda bugün doğum günüm demek istemiş.. MUTLU YILLAR JAFFA SENI SEVIYORUZ =)))) =o) mutlu musun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Vingthor said: hoca bi sorudan -2 puan verdiği için (yazıyla EKSİ İKİ) ve açıklaması 'fazladan bilgi vermişsin ben bunu okumak zorunda değilim). haketmişin çok boş konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o kadar uzun zamandır televizyon izlemiyorum ki bir esnafın dükkanına girdiğim zaman tıpkı karşıdan gelen kamyonun ışıklarına bakıp dona kalan bir geyik gibi açık olan televizyona baka kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 OLACAĞI VARSA OLUR muş. evet bence de olacağı varsa olur. o yüzden çok da fazla debelenmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Feminism'e kafam girsin. Evet yarın sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 son dönem, son final. 2 gün sonra sınav. çalışasım yok. ders bölümün en zor dersi ve seçmeli aldım ben bunu yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 İNTERNET EXPLORER SANA KAFAM GİRSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aha bunu yazmaya gelmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=l3KIxzCqYqM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Yıllar sonra bir foruma üye oluyorum, gecenin bir vakti arkadaşımla sohbet ederken, tavsiye etti diye. Ama sonra tabii çok değişik şeyler oluyor. İstenmeyen ot gibi hissediyorum. Dehşete kapıldım. Hayat çok acayip, vapurlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 herşeyi bu kadar kafana takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bu şarkıyı öneriyorum sana. http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bu akşam çok sıkıldım galiba. Şarkı güzelmiş. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 İnsanlara essek gibi para ödeten okulum, Chrome'da devamsızlık,transkript sayfasına girmiyor diye babaanne gibi explorer actiriyor yillardir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ELİF RAHATA AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tamam. Naber bu arada? Bugünlerde nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 00:00 itibariyle doğum günüm ama 1 gram keyfim yok. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 finallere kadar geldim. şunlardan da iyi not alsam mükemmele yakın bir dönem geçmiş olacak. ama gram çalışamıyorum. kafama sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 icimden gecenleri buraya bile soyleyemeyecek kadar doluyum. Ne boktan seysin sen be hayat. Ne az biseysin be zaman. ve neden bu denli imkansiz olmak zorunda her sey? Zaman uysa mekan uymaz, mekan uysa zaman.. hepsini tamamladim dersin bu sefer kacar elinden inci kefali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hoşlandığım kızın bi çocukla kanka ayağına resmen ensest ilişki yaşadığını farkettim, ve bi anda soğudum. yıl olmuş 2012 hala kız kaldırmak için abi-kardeş moduna girenler var. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 unf unf 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 AAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://fave.mind-exchange.com/wp-content/uploads/2010/12/do-not-be-sad-because-of-people-they-will-all-die.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar