Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan hep mi zamanlama kötü olur. içime de doğdu gene böyle olacağı.

bu lanet kaç bin yıldır üstümde? niye aynı pattern devam ediyor sürekli? bu patterne sebep olan bok yiyen ne? illa sülalesine mi söviyim onu mu istiyolar yani anlamadım.

her işte bir hayır var mıdır? öyle olsa kötü sonlar olmazdı ama? ya o kötü şeyler son değilse?

lan yukarda beni sevmeyen herkimse onun annesini EAAAHHH.

çıldırttılar en sonunda.
Mesaj tarihi:
o kadar uzun zamandır televizyon izlemiyorum ki bir esnafın dükkanına girdiğim zaman tıpkı karşıdan gelen kamyonun ışıklarına bakıp dona kalan bir geyik gibi açık olan televizyona baka kalıyorum.
Mesaj tarihi:
Yıllar sonra bir foruma üye oluyorum, gecenin bir vakti arkadaşımla sohbet ederken, tavsiye etti diye. Ama sonra tabii çok değişik şeyler oluyor. İstenmeyen ot gibi hissediyorum. Dehşete kapıldım. Hayat çok acayip, vapurlar falan.
Mesaj tarihi:
icimden gecenleri buraya bile soyleyemeyecek kadar doluyum.

Ne boktan seysin sen be hayat. Ne az biseysin be zaman. ve neden bu denli imkansiz olmak zorunda her sey? Zaman uysa mekan uymaz, mekan uysa zaman..

hepsini tamamladim dersin bu sefer kacar elinden inci kefali gibi.
Mesaj tarihi:
hoşlandığım kızın bi çocukla kanka ayağına resmen ensest ilişki yaşadığını farkettim, ve bi anda soğudum. yıl olmuş 2012 hala kız kaldırmak için abi-kardeş moduna girenler var. pof.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...