Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ev arkadaşımı kertekertenkele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bıktım lan ben gidiyorum. Yapacağınız büyükşehri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ULAN BU HATUNLAR NEDEN KOL KILLARINI ALMIYOR. İĞRENÇ İNSANLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kol bölgesinin de "Komple ağda" kapsamına alınması tartışılsın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 AAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 O TELEFON CUMAYA KADAR GELECEK ARKADAŞ!!! YOKSA YAKARIM O FABRİKAYI! ÖF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kimler kimler bilet alıyor, ben niye alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sıkıldım bu şehirden. ölesiye sıkıldım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 FUUUU son iki aylık doğalgaz. bozuk resim kasamicam şimdi asbfasf http://imgur.com/TC8eP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ben saksı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 evrim var allah yok,oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 allah belasını versin böyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 twitter flicker instagram gibi şeylerde ozel hayatlarını ve kişisel fotolarını hic tanımadıkları insanlarla paylaşan, herhangi bir platformda (reel yada sanal) kendilerine el freni ile yanlayanlara sempati gosterip onlarla yavsayan ama bunu kabul etmeyen, sureklı sımartılmıs ve bı tarafları kaldırılmıs ve bunun sonucu olarakta kendını her zaman her konuda haklı goren, aslında hıc bır sey hakkında hıcbır sey bılmeyen ama cok sey bıldıgını sanan, overpriced kamerasıyla cektıgı amator ve sacma fotoları bı kac efektle susleyıp altına da 2 cumle yazı yazarak sanat yaptıgını sanan gençlikten ozellıkle kızlarından nefret edıyorm. ahah ne kadar dolmusum lan. OHHH BEEE rahatladım. alakasız bi not: bide hala eski sevgilim ara ara aklıma gelmesi rahatsız etmıyor deil hani. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Daha kahvaltı bile yapmadım arayıp bana bikbik yabıyorsun. Aazını kırarım senin. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 NEYSE HOCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bunca boş konuşan insan arasında dilsiz olmak engel değil, devrimdir..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 AAAAAAAAAEEEEEEEAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Burnundan Sümük Çıkan Bambi'nin Annesinin Sümüğü İle Yıkanan Mutlu Kadın reklam filmini çekenlerle tanışmak istiyorum gerçekten. Burnum çok akınca horhor çeşmesi derdi dedem, allah rahmet eylesin. Meğer Vitraymış bak o! http://www.youtube.com/watch?v=20lM7KSQtoQ Bir de şu reklam... çok sağlam bir öngörü, foreshadow sunmuyor mu? http://www.reklamizle.org/toskana-vadisi-reklami/ gözükmüyorsa video, işte reklam filminde "güne güzel bir başlangıç" vs diyor tutuyor alarm saatine uyanmış sinirli adamı gösteriyor. "sabah sporu" diyor toplu taşımaya koşan adamları gösteriyor. "sabah kahvaltısı" diyor ofiste atıştıran garibanı gösteriyor. yani diyor ki, şuradan evi alın İşiniz Tekirdağ'da değil de İstanbulda olsun. Sabahları saat 5'te kalkmak zorunda kalın, toplu taşıma ile gidecekseniz deli gibi koşun zaten.. e bi de ofiste yaparsınız anca kahvaltıyı çünkü tüm vaktiniz yola gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Wowdan Ashanvale'deki Moonwell'den arak lan bu reklam, blizorta telif vermeleri lazım, bambi falan da tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilmisti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sezon 2 incoming. sözlerimi tutucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 anasını avradını ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U7DFsBcVMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 fedeye ek olarak soyunu ve de sopunu da ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ibneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar