fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 pikselle işim olmaz. o defteri kapattım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 iyi yapmışsın hepsinin çekimleri ve konusu birbirinden kötüydü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gidiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 çok geç kalma dicemde genelde erken gelirsin zaten hohoho ay çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 "Aldığım nefes yetmiyor bana!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 suni teneffüs yapalım? hohohohho :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5864590#msg-5864590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 napak kanka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sevgilim her gün vücudumda sivilce ve kıldönmesi arıyor. Sıkmasına izin vermezsem bana türlü türlü işkenceler yapıyor! Şu an bile yapmakda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yet another sevgilim var baslikli altmetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ağzına tekme at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sarhoş olabiliyorum artık. Alkolle olamadığım sarhoşluğu bambaşka becerdim. Ne zaman ki bir ok gibi içimi delip geçen bir şeyi beş duyumla algılayayım ya da ruhumla hissedeyim hemen bir sarhoşluk hali sarıyor bedenimi. Midem bulanıyor başım dönüyor ağzımdan çıkan kelimeler akıp gelen kelimeler seçtiklerim olmuyor. Hah ha. Gerçekten çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bir tanrıya aşığım, onu seviyorum. Haddime olur mu konuşmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Deli, seviyorsun anladık. :) Sana bir spoiler vereyim... Sonunda kalbin çok kötü kırılacak... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 gözlerinin içine bakıp kafa at ona O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Daha daha delirirsem kafa atabilirim bak. İnsan olmadığı için aynı tepkiyi vermeyebilir ama bakacağız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 salak gibi wowa başladım tekrardan ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 İş yapmak için salak bi telefon beklemek.. Boş boş oturuyorum lan sizin yüzünüzden malakalar! Evden de çıkamıyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bazen, basit bir söz yüzünden yaralanabiliyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 eh be adam 55 yaşında bu saatte dubstep gıcık gibi gidip zilinemi bassam işimiz gücümüz var sabah uyuyamıyoruz diyede işim gücüm yok lan ama müzik leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Köpeğimi çok özlüyorum. Bayadır hiç aklıma gelmiyordu, 2 aydır rüyama falan girmeye başladı. Hayatta olup olmadıgını bile bilmiyorum artık. En iyi arkadaşımdın, umarım iyisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 100 gün sonra istanbulu görücem tekrar. çohözledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Pazardan beri gece en erken 3de yatıp sabah 6:30'da uyanıyorum. Akşama kadar kampüste yurt odası satmaya çalışıyorum. Ölücem lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 lütfen beni vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar