küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ev arkadaşım skypedan konuşmak vasıtası ile kız arkadaşı ile poker oynuyorlar. bir yandan o kartların açılma, çiplerin dağılma sesi, bir yandan da muhabbetleri. çok canım sıkıldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 paticigi seviyorm ama adminlerini sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 küheylan bende mikrofon var.sarışın mavi gözlüyüm ev arkadaşının yengeden eksigim yok.gel msnden 7hand poker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de mikrafon yok. bilgisayarınki bozuldu sanırm almıyor artık ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 nazara inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Vize haftasının ertesi haftasına ödev mi verilir lann :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Projesine de, odevine de, sinavina da, dersine de... Yeter ya cidden yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 her erkek, kadın ve çocuk ölmeden önce çölü bir kez görmelidir… çölde sessizlik vardır… çölde huzur vardır… çölde tanrı vardır… Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 güneş başına vurmuş bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çöl iyidir ya. severim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çölde çogzel anıların mı var fede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 gitsem olurdu. çöl görmedim hiç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 AAAAAAAAEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 İyidir çöl. En azından huzur bulmaya değer. Sanki çöl dışı çok huzurluyuz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 AAAAAAAAEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 lan noluyor millet kafayı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Her yarama daha çok tuz basılsın, basılsın ki iyice hissizleşeyim. Böyle darbelerden kaçtıkça ne hissizleştiriyor ne iyileşiyor. Daha çok net ve sert darbe. Daha çok acı. Ya öldüren ya güçleştiren. Ama asla ortalama olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 içinden geleni söyle rahatla topiği :) http://forum.paticik.com/thumbnails/d77/85d/4b1/195/8b9/375/f88/9df/27c/eb9/9f_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Buraya hiç yazdım mı bilmiyorum amaaa Şu kafayı kaybetmemek istiyorum manyaklık paraylamı ulan kim durduracak beni siyasetçilermi dincilermi ahlakçılar mı felsefeciler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 7/24 onu düşünüyorum,salak salak triplere giriyorum,yanına gidince de heyecanlanıyorum 2 kelimeyi biraraya getiremiyorum. OOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF son dönemimde düştüğüm hale bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 aralıksız 6 saat susmadan konuşabilen bir kadının konuşma süresini minimum 1 saate düşürmeye çalışan zavallı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sen sadece dinliyomuş gibi yap yakında çenesi çıkar zaten yerinden. ama gene aaa ööö yapıyorsa vur ağızına kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Diablo_Angel said: aralıksız 6 saat susmadan konuşabilen bir kadının konuşma süresini minimum 1 saate düşürmeye çalışan zavallı ben abi benim şöyle birine ihtiyacım var bu aralar, pasla bana :D. ya saçma sapan cümleler kurup kullanacağım kelimeleri felan unuttuğumdan iyi ifade edemiyorum resmen kendimi son zamanlarda. öyle biriyle uzun uzun konuşmam lazım içeriğinin bi önemi yok. ha ama dinlemiyorsa saçını üçe vurdururum masadan kalkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 gazetelerin sayfalarında salakça yorumlar yapanları facebook üstünden eşleştirip fişleme opsiyonu da veren bi app çıksa hayat güzelleşir aslında huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bütün kızlar uyanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar