Elarine Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 insanların yobazlığından gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 o kadar sıkıldımki ne yapsam diye düşündüğümde dahi sıkılıyorum. loopa girip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ödevi yapmamak için topiği baştan sona okudum. kendimden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 A ben böyle hayatın Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 topluluk içinde yüksek sesle müzik dinleyen adam, olm seni öldürürüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hep niyetleniyorum, sonra lan şimdi kim uğraşcak ya bunun kaprisi var dışarı çıkması filan var, yorulurum ben diyorum gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ewwwwwwwwwwwww cok bayik buralar sinemada film bile yok heralde tekrardan wowa baslarim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 24 saat bana yetmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 şansıma sıcayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Gecko burası günlük değil. Defol git lan topigimden adam gibi patlamayacaksan birşeye. Bak nasıl in-topic bir post attım, burama geldin. c wut i did thar dersem anlamayacagın için açıkladım da zira pek şekersin, seni yerim MOVING ON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 allah kahretsin peanut butter kasikliyorum, ne igrenc bisey lan bu, keske nutella olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 your highness gelse de izlesek, allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 motherfucking shit ass cock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 xunn said: Gecko burası günlük değil. Defol git lan topigimden adam gibi patlamayacaksan birşeye. Bak nasıl in-topic bir post attım, burama geldin. c wut i did thar dersem anlamayacagın için açıkladım da zira pek şekersin, seni yerim MOVING ON. kaynım bana kaydı falan mı yazayım ne yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kaydiysa yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ouufff her şey ters gidiyor bu aralar aşk iş para (td) gene baayaaaa daral bi döneme giriorm :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 açım beynim akıyor, tamamen eridi hiç bi adım atamadım bugün. kağıtlar ben- ben kağıtlar bakışıyoruz. beynimi patlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bugün öldürmek istediklerim listesi pegasus airlines (klimaları yüzünden belim hala ağrıyo) sabiha gökçen'deki taksiciler fender avrupa distribütörleri (yankee'lere 1100 dolara satılan gitarı avrupaya 2000 dolara sattıkları için) "kardşim" ve "kafaları" laflarını kullanan insanlar. (ikisini bir arada "vaaay kardşim tekno kafaları" biçiminde kullananlara önce işkence etmek istiyorum) I HATE YOU ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ALLAH BELANI VERSIN KARMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ALLAH GENE OLARAK BELA VERSIN, SU AN AKLIMA SPESIFIK BISEY GELMEDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 hobi olarak versin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ANARSI FAK YE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 youtube'a reklam koyma fikrini bulan adam hapishaneye düşüp her gece tecavuze uğrar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar