mep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dünyanın sonu procrastinationdan gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya binadan ya zinadan dendi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok, eminim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kabineye bir büyük rakı birde bir litrelik zeytinyağı hediye etmek istiyorum onlar gerekeni yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çok içim daraldığında bunu loopa alıyorum dert tasa kalmıyor http://www.youtube.com/watch?v=GMzp1NIR2ow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 1 saat 57 dakikadır yemek bekliyorum. 10 dakika bile sürmüyor sipariş verdiğim yerden odam. adamları arayıp iptal ettirmeye çalıştım daha önceden ama açan olmadı. bahane olarak da çok kalabalık burası diyor. ULAN Bİ TON BALIKLI MAKARNA İLE TAVUK İSTEDİK. NE KADAR SURER PİSMESİ. delirdim. en sonunda biraz önce ulaştım adamlara telefon konusundaki bahanesini duydum daha da delirdim. çalışanlardan birinin ayağı kabloya takılmış. RAAAGGEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Hayır amk bari telefonu aç başka eyrden söyleyelim iptal edip. aç aç bekliyorum. ders çalışamıyorum açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 insanların benimle hiç ilgilenmediğim konularda ısrarlı konuşma çabaları ve benim dinleme çabalarıma rağmen baymam ve bi süre sonra "ok peki tamam" diyerek her şeyi geçiştirmeye kasmam karşılıklı acı veriyor. bence konuşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sultan sülüman hürem sultan sülüman hürem sultan sülüman hürem sultan sülüman hürem sultan sülüman hürem dilime dolandı allah belanı versin show tv. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaaa said: insanların benimle hiç ilgilenmediğim konularda ısrarlı konuşma çabaları ve benim dinleme çabalarıma rağmen baymam ve bi süre sonra "ok peki tamam" diyerek her şeyi geçiştirmeye kasmam karşılıklı acı veriyor. bence konuşmayalım bence biraz ara vermemiz ikimiz için de çok iyi olacak... Bu ne abi ilişki bitirir gibi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 fena hastayım öf bu akşamda nöbet var öf hapşursamda iileşsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 SeaGle said: dasaaa said: insanların benimle hiç ilgilenmediğim konularda ısrarlı konuşma çabaları ve benim dinleme çabalarıma rağmen baymam ve bi süre sonra "ok peki tamam" diyerek her şeyi geçiştirmeye kasmam karşılıklı acı veriyor. bence konuşmayalım bence biraz ara vermemiz ikimiz için de çok iyi olacak... Bu ne abi ilişki bitirir gibi yapmışsın. ok peki tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ders çalışmaktan sıkıldım lan. bitsin şu okul mokul. çalışmak da istemiyorum. yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Duygularıma tercüman oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 allah belani versin kutahya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ne işin var abi kütahyada. allah kurtarsın mı desem ne desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dayim ameliyat oldu ondan geldik atlatirsada zaten 3-5 yila kanser olabilir nasil yetersiz bi yerdir burasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 istatistik kere belanı vermesin senin ders gibi fffffffffuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 fede said: çok içim daraldığında bunu loopa alıyorum dert tasa kalmıyor http://www.youtube.com/watch?v=GMzp1NIR2ow İmbaymış oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Facebook'da status satırını ego tatmininde kullanan bazı arkadaşlar var, çok garipler. Liseden bi eleman var. Lise sona kadar tıp okumak isteyip lise sonda arkadaşlarının "hacı sen çalışkansın ama odtü makineye giremezsin" diye gaz vermesiyle tüm tıp hayallerini kenara atıp odtü makineye yerleşti. İdealleri konusunda söz söyleme hakkım yok tabi de, hani o kadar gaza gelmiş ki, 2 yıldır facebook'da "ben odtü makineye gidiyorum kızlar uvv beybi plx msn seks meme" tadında status dolduruyor. Şimdi de fizik dersi yüzünden yüksek onur (high honour, odtüye girip hazırlık okudu, o yüzden türkçe bir cümlenin %15'ini ingilizce kelimelerle desteklemezse dövüyorlar kampüste) alamayacağını, en azından honour alması gerektiğini falan yazmış. Niye yapmış anlamadım.. Ulan diyorum herif odtü makinede diye mi bu kadar gözüme batıyor acaba, ama düşünüyorum ki hayatım boyunca ideallerimin kıyısndan bile geçmedi odtu/ankara falan. Rage için bi durum da yok yani kıskanma mevzuu gibi. Hayır arkadaşların haberi yok, ortalama ile belge ile falan mühendis olunmadığından. Öyle düşünenleri özel sektörde 3 günde pompişlediklerinden falan.. High honour, uvv beybi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çocuk da çok hırslıymış da ben biraz aptal gördüm onu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 koltuğum göt kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Nişanlım dönemedi bi askerden. Hala 45 gun hala 45 gun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bazen ağzına ağzına vurasım geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 brand new world ne guzel şarkıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar